Ben yaptirmayacagimMerhaba bugün kontrolüm vardı bebeğim şuan 28 haftalık kilosu 1329 çıktı haftasına göre önde dedi şeker yüklemesi önerdi ama bende şeker yüklemesi pek istemiyorum bebeğin kilosu önde olup değişen çok arkadaşım varmış şeker yüklemesini pek önermiyorlar ve açlık şekerim 97 çıktı ne yapmalıyım çok kararsızım
Ben yaptirmayacagim
Etrafımda kimse onermiyor
Şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekerim çıktı. 2 ay diyet yaptım son 3 hafta diyet+insülin kullandım. Çok şükür şekerden kaynaklanan bir sorun olmadı bebeğimde. Yükleme yaptırmasanız bile şekerinizi takip edin açlık ve tokluk ona göre diyet ya da insülin önereceklerdir. Şeker bebekler için çok tehlikeli. Basite almayın.Merhaba bugün kontrolüm vardı bebeğim şuan 28 haftalık kilosu 1329 çıktı haftasına göre önde dedi şeker yüklemesi önerdi ama bende şeker yüklemesi pek istemiyorum bebeğin kilosu önde olup değişen çok arkadaşım varmış şeker yüklemesini pek önermiyorlar ve açlık şekerim 97 çıktı ne yapmalıyım çok kararsızım
Zaten şeker var ise bu haftalarda çıkıyor. Şeker yüklemesini bu hafta yaptırmalarının sebebi de bu.Evet ama öneren kısım da çok kilosu önde gittiği için ve ailemde şeker hastası olduğu için mi önerdi acaba diyorum ama bu haftaya kadar şeker sıkıntım yoktu
Bende yatırmalımıyım bilmiyorum açlık şekerim 97 çıktı oğlumun kilosu önden gittiği için şeker yüklemesi önerdi ama herkes kilosu bu haftalarda önden gitmesi normal dedi sonrasında kilosu düzene oturuyor dediŞeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekerim çıktı. 2 ay diyet yaptım son 3 hafta diyet+insülin kullandım. Çok şükür şekerden kaynaklanan bir sorun olmadı bebeğimde. Yükleme yaptırmasanız bile şekerinizi takip edin açlık ve tokluk ona göre diyet ya da insülin önereceklerdir. Şeker bebekler için çok tehlikeli. Basite almayın.
Merhaba bugün kontrolüm vardı bebeğim şuan 28 haftalık kilosu 1329 çıktı haftasına göre önde dedi şeker yüklemesi önerdi ama bende şeker yüklemesi pek istemiyorum bebeğin kilosu önde olup değişen çok arkadaşım varmış şeker yüklemesini pek önermiyorlar ve açlık şekerim 97 çıktı ne yapmalıyım çok kararsızım
Şaka gibisiniz sevgili anneler.Ben yaptirmayacagim
Etrafımda kimse onermiyor
Benim şeker yüklemem temiz çıktı. Ama başka bir doktor şeker yüklemesi yaptırdıktan 1 ay sonra bana direk çok mu meyve yiyorsun dedi. Ve doğru bildi bebeğin kilosundan suyundan tahminde bulunarak. Meyve şekeri de tehlikeli biliyorsunuz. Herşeyin fazlası zarar. Yani demem o ki neyin nereden geleceğini,neyle alakalı olacağını bilemezsiniz. Siz bebeğiniz için kendiniz için vitamin olsun diye hazır mevsimi gelmişken oturayım da dizimi izlerken bi portakal mandalina yiyeyim dediğinizde onun bile fazlası zarar. Full şeker.Doktorların bazıları da önermiyor ama benim doktorum benim şekerime bakmadan sadece çocuğun kilosu önde olduğu için şeker yüklemesi önerdi açlık tokluk şekerine bakıp şeker yüklemesi önerseydi düşünebilirdim şuana kadar şekerle alakalı bir problem olmadı kilolu olmama rağmen ister istemez zararı duyduğumuz için yaptırsak mı yaptırsamak mı arasında kalıyoruz
Kim önermiyor mesela? Doktorun bildiğinden daha çok bilgisi ve donanımı olan biri mi? Şeker yüklemesini niye bu kadar büyütüyorsunuz kafanızda, iki dilim baklavaya denk içindeki şeker. Hamileliğe bağlı vücut şeker üretebiliyor bunu test yapmadan da öğrenemiyorsunuz. Sonrasında beslenmenizi de buna göre ayarlayıp gerekirse yakın takipte oluyorsunuz. Lütfen doktorunuzu dinleyin onu bunu değil. Bana da yaptırma dediler ben doktorumu dinledim.Merhaba bugün kontrolüm vardı bebeğim şuan 28 haftalık kilosu 1329 çıktı haftasına göre önde dedi şeker yüklemesi önerdi ama bende şeker yüklemesi pek istemiyorum bebeğin kilosu önde olup değişen çok arkadaşım varmış şeker yüklemesini pek önermiyorlar ve açlık şekerim 97 çıktı ne yapmalıyım çok kararsızım
Aclik 97 bile yuksek gebelikte, bebeginize bir sey olursa yaptirma diyen cevrenizle oturur aglarsiniz artikMerhaba bugün kontrolüm vardı bebeğim şuan 28 haftalık kilosu 1329 çıktı haftasına göre önde dedi şeker yüklemesi önerdi ama bende şeker yüklemesi pek istemiyorum bebeğin kilosu önde olup değişen çok arkadaşım varmış şeker yüklemesini pek önermiyorlar ve açlık şekerim 97 çıktı ne yapmalıyım çok kararsızım
En iyi anne sizsinizŞaka gibisiniz sevgili anneler.
Etrafınızdaki “kimse” ler bir de doktor değilse kesin şakasınızdır.
Bu hamilelerde şunu anlamıyorum; ay aşerdim,ay canım çekti deyip de şerbetli tatlıları pastaları gömeni, hatta kola bile içeni gördüm ama şeker yüklemesi deyince “önermiyorlaaaaaarrrr” oluyor mevzu.
Sonra da bebeğim şu kadar kilo doğdu diye övünürsünüz. Beeeşşş kilo doğurdum ben,4 kilo doğdu benim çocuk diye övünürsünüz. Heee aynen güzel baktınız dimi anneler bebişlerinize anne karnında. Ondan öyle kilolu oldular.
Herkesin kendi hamileliği. Kendi anneliği. Kendi sorumluluğu. Kimseyi ilgilendirmez elbette. Ama bilim diye bir gerçek var. Yıl olmuş nerdeyse 2026. Hala daha önermiyorlar deyip de at gözlüğü takmayın.
Bu tayfa yarın öbür gün topuk kanımızı çalıyorlar diye de başlık açar. Sonra bebekte ne tiroid öğrenirler ne de sma vs.
Ay kusura bakmayın ama ben böyle şeylere çok üzülüyorum. Anne olduktan sonra geldi bu güncelleme. Doğacak çocuğunuza bilinçli anne olduğunuzu düşünüyorsunuz ama bu mesele öyle birşey değil.
ben şeker yüklemesi yaptırdım. bana da bi sürü kişi yaptırma dedi ama doktorumdan daha iyi bilemezler. şeker bebeğe zarar veren bi şey bebeğimi tehlikeye atamazdım. ki benim açlık şekerim 70ti ona rağmen yaptırdım. sizinki açlık için yüksek bi değer. tabi yine siz bilirsiniz ama doktorunuzu dinleyin derim. kulaktan dolma bilgilerle olmaz. eğer bi sorun yaşanırsa o zamanda o insanlar niye doktoru dinlemedin derler size.Merhaba bugün kontrolüm vardı bebeğim şuan 28 haftalık kilosu 1329 çıktı haftasına göre önde dedi şeker yüklemesi önerdi ama bende şeker yüklemesi pek istemiyorum bebeğin kilosu önde olup değişen çok arkadaşım varmış şeker yüklemesini pek önermiyorlar ve açlık şekerim 97 çıktı ne yapmalıyım çok kararsızım
Benimde annede var ama şeker ile ilgili bir sıkıntım yoktu sonra yaptırdım şeker yüklemesi ve yüksek çıktı 97 çıkması gebelikde yüksek yani hamilelikte hiç huksek olmasını istemiyorlar ben şuan çok düşük de olsa insülin vuruluyorum diyet pek işe yaramadj bende doğrusu ilk yabacagin şey karbonhidrat şeker beyaz un yağ bunları hayatından çıkar karakılçık ekmek özellikle öneriyorlar bulamazsan çavdar buğday esmer ekmek al makarna pilav bunları çıkar insülin iğnesi sonrası arada kaçamak yapıyorum ve karbonhidrat 150 lerde cikariyorsa tokluk tabi tatlı yediğimde süt ile beraber özellikle ekler şeker oranı daha az olduğu için mesela 120 lerde çıkıyor şekerin ana ilk düşmanı beyaz ekmek yani tatlım şekerin vermediği olumsuz etkiyi veriyor yemek porsiyonlar ben kismafim normal yediğim gibi yiyorum ama mesela tatlı fazla porsiyon yükseltiyor evet 2 kesim var onerip önerilmiyor ama çocuk için şahsi fikrim yaptırmak bende istemiyordum bianda karar verdim ve iyiki yaptırdım dedim hamilelikte vücut hormonal değişiklikler olduğundan dolayı zaten gebelik şekeri çıkıyor bebek büyüdüğü için benim gibi insanlarda da yatkınlık ailede olduğu için otomatik çıkıyor ya şeker yüklemesi yaptırıp doktor eşliğinde diyet oolmasa insülin yada kendi başına evde şeker ölçer alıp ölçerek açlık tokluk kendine diyet yapmak diyet dediğimde dediklerimi yememek ağzına attığın ilk lokmadan itibaren tam 1 saat sonra ölçüm yaparak kendini o şekilde degerlendire bilirsin bende çok korktuğum için başıma geleni anlatmak istedim ama inşallah yoktur insan boğazından kesmeis çok kötü ama şahsi fikrim yaptirmanMerhaba bugün kontrolüm vardı bebeğim şuan 28 haftalık kilosu 1329 çıktı haftasına göre önde dedi şeker yüklemesi önerdi ama bende şeker yüklemesi pek istemiyorum bebeğin kilosu önde olup değişen çok arkadaşım varmış şeker yüklemesini pek önermiyorlar ve açlık şekerim 97 çıktı ne yapmalıyım çok kararsızım
Merhaba bugün kontrolüm vardı bebeğim şuan 28 haftalık kilosu 1329 çıktı haftasına göre önde dedi şeker yüklemesi önerdi ama bende şeker yüklemesi pek istemiyorum bebeğin kilosu önde olup değişen çok arkadaşım varmış şeker yüklemesini pek önermiyorlar ve açlık şekerim 97 çıktı ne yapmalıyım çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?