Seker bebegin içerisinde bulunduğu su miktarını etkiliyor. Yani beslenmesini. Ben bu riski hic bir hamileligimde almadim, kaldi ki kendim “sekersiz” beslenen bir insanim. Kek, kurabiye, tatlı hic yemem günlük hayatimda. Yine de seker yüklemeler için yaptirmamayi hic dusunmedim. Kaldi ki ikinci hamileligimde seker cikti. O bebegimi kaybettim. Sonraki iki hamileligimde ise seker cikmadi. Yani tum gebelikler kendine has.
O konuda hiçbir problem yok dedi doktor sadece bebeğin karın çevresi geniş olduğu için şeker yüklemesi önerdi haftasına göre kilosu önde gittiği için önerdi yani suyuyla alakalı bir problem söylemedi
O konuda hiçbir problem yok dedi doktor sadece bebeğin karın çevresi geniş olduğu için şeker yüklemesi önerdi haftasına göre kilosu önde gittiği için önerdi yani suyuyla alakalı bir problem söylemedi
canım benim, hepimiz emin ol sizin kadar çocuğumuzu düşünüyoruz. Ama evdeki diplomam tıp diploması olmadığı için yetkinliğim olmayan konularda doktor ne derse onu yapıyorum. Tavsiye ederim. Böylelikle evhamda yapmamış olursun.
Benim bebegim 1 hafta onden gidiyordu, bende zaten hamilelik boyunca yaklasik 6 kilo falan aldim. O sebeple aclik tokluk bakti ama seker yuklemesine gerek yok dedi.
Benim bebegim 1 hafta onden gidiyordu, bende zaten hamilelik boyunca yaklasik 6 kilo falan aldim. O sebeple aclik tokluk bakti ama seker yuklemesine gerek yok dedi.