Şeker yüklemesi

O konuda hiçbir problem yok dedi doktor sadece bebeğin karın çevresi geniş olduğu için şeker yüklemesi önerdi haftasına göre kilosu önde gittiği için önerdi yani suyuyla alakalı bir problem söylemedi

Doktorunuz önerdi ise neyi düşünüyorsunuz? Eğer doktorunuza güvenmiyorsanız neden o doktor ile devam ediyorsunuz?

bu şekilde ikilemde kalan çok insan var doktorlarına güvenmedikleri için değil çocuklarımızı düşündüğümüz için araştırıyoruz

bu şekilde ikilemde kalan çok insan var doktorlarına güvenmedikleri için değil çocuklarımızı düşündüğümüz için araştırıyoruz
canım benim, hepimiz emin ol sizin kadar çocuğumuzu düşünüyoruz. Ama evdeki diplomam tıp diploması olmadığı için yetkinliğim olmayan konularda doktor ne derse onu yapıyorum. Tavsiye ederim. Böylelikle evhamda yapmamış olursun.

Şekerinize bakmışmıydı peki neden önermemişti sebebi söylemişmiydi
Benim bebegim 1 hafta onden gidiyordu, bende zaten hamilelik boyunca yaklasik 6 kilo falan aldim. O sebeple aclik tokluk bakti ama seker yuklemesine gerek yok dedi.

Benim bebegim 1 hafta onden gidiyordu, bende zaten hamilelik boyunca yaklasik 6 kilo falan aldim. O sebeple aclik tokluk bakti ama seker yuklemesine gerek yok dedi.
Bende çok fazla kararsız kaldım ben kilo almadım çocuğun kilosu önden gidiyor diye şeker yüklemesi önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…