Peki seker cikiyorsa sekerli seylere yasak mi konuyor?
Bazi ulkelerde hic yapilmiyor bu tarz testler..bazen dusunuyorum Turkiye’de neden fazladan fazladan testler var…?
Birine agir gelirken digerine agir gelmez, tamamen bunye meselesi…ama bildigim kadariyla 16-17 saatlik bir acliktan bahsediliyor…-ki bana gore bu gebeyken baya uzun bir sure…ben suanda mesela biraz kendimi yorayim ayakta fazla durayim vs…fena oluyorum..boyle halsizlesiyorum, basim filan donuyo…yani o kadar saat ac kalmayi saglikli bulmuyorum acikcasi.
ya bu şeker yuklemesi kaç haftalıkken yapılıyor ben 24 haftalık hamileyim bugun doktora gittim ama hiç bundan bahsetmedi unuttumu acaba
o zaman bir diyetisyene yönlendiriyorlar tabı şekerin seviyeside önemli yani insülin bile kullananlar olabiliyor ,ben o kadar aç kalmadım en son gece 11-12 gibi yedım sabah 8 de kan verdim
haklısın bazı testler gereksız yere yapılıyor ama seker yuklemesı bu kapsamdamı bilemedim yanı dogum şeklinde degısıyor dıyabet oldugu zaman bebeğin kilosu artıyor fazlaca halıyle normal dogum olamıyor erken dogum olabiliyor en azından şimdi farkedilen bir sey olursa önlenebiliyor
ben yaptırdım ama pişman oldum ileride bebekte şeker hastalığı olma durumu varmış maalesef. Canan Karatay'da kesinlikle önermiyor
E cok guzel. İradene sahip cikabiliyorsun demek.ya ben kestim yani bu hazır şekerleri tatlıdır pastadır içeceklerdir onları yoksa meyve sebze yada kuru incir kuru üzüm hergün yiyorum sekeri kesmemin en büyük sebebi de bebek istemem ve bir yılda çok kilo almam oldu sadece şekerli şeyleri yemeyerek diğer yemeklerim aynı 2 ayda 4 kilo verdim inşlla devam ederim çünkü canım arada çok çekiyor
Ben de canan karatayi dinledim.sizde kulak verin bence.. yeni yeni tahliller cikariliyor. Bundan 14-15 sene once yyoktu. Çocuk dogunca solunum yollarindan problemli doguyormus. Arastirin... sağlikli doğumlareşim geçen gün canan karatayı izlemiş korkmuş.neye kime inanicaz şaşırdık
20 haftalık hamileyim.şeker yüklemesi zamanı geliyor ama ben istemiyorum.düşünmesi bile midemi bulandırìyorbide bazı uzmanlar gereksiz bebeğe zarar veriyor diyor.yükleme yaptırmayacak olan korkan var mı
Ya sekerin varsa bunu bilemezsin. Benim normalde yoktu ama hamilelikte cikti. Pur dikkat bir hamilelik gecirdim. Cok dikkat etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?