Şeker Yüklemesi ??

Sanirim evet cunku bir arkadasim hamileyken seker olayi cikti ve diyetle dusuremediler daha sonra hamileligi boyunca insulin kullandi. Dikkat edilmezse kalici olabiliyormus ve hatta ileride bebekte bile olabilirmis. Ayrica hamilelikte bebege gereksiz kilo yapiyormus. Benimde vardi fakat dogumdan sonra gecti.

QUOTE="cumba, post: 37035907, member: 610379"]Bu şeker bildiğimiz şeker hastalığındaki gibi mi oluyor.

Diğer yorumlardan istediğim cevabı aldım.[/QUOTE]

ins. boyle birsey olmaz kimsede…bebegin buyuk olmasida sorun cunku…Allah tum hamilelere doguracaklara yardim etsin. Saglicakla dunyaya gelsin yavrular ins.

amin inşallah

şu an canan karatay tv de şeker yüklmesi yaptırmayın akciğer yetersizliğine sebep olur diyor sizede bebeğede zararı varmış bebekte solunum yetmezliği oluyormuş

canan karatayın bazen cok abarttıgını düşünüyorum,bebeklere bile d vitaminini 3-4 damla değil 20-30 damla verin diyor kadın uçlarda yani ,eskiden böyle bir şey olmayabilir ama bebek ölümlerinin sebebi de bilinmiyormuş o zamanlar .Ben gebeliğimde gönül rahatlığı ile yaptırdım ki benim oğlum hep gelişim olarak 3 hafta ileride gidiyordu cok korkmuştum şeker mi var diye allaha şükür sağlıkla kucağıma aldım .Tatlı yemezseniz dikkat ederseniz sorun olmaz deniyor ama öyle bir durum olur ki diyetin yanında insülin bile kullanabilir anne hele hele ailesinde şeker hastası birileri varsa daha büyük risk altında

doguralı 1 buçuk sene oldu,seker yuklemesımden haberim yok,ılk kez duydum..

doktorum Bi ara sekerıne bakalım demişti,lafı sımdı geldi aklıma ama ben gıtmemıştım

Evet bu şeker yüklemesi denen şeyde son zamanlarda çıkmış demek ki..
İnsan kime güveneceğini şaşırır. Yaptırmamanız iyi olmuş

bugün dr gittim.ekimde şeker yüklemesi yapalım dedi.endişemi söyledim.önce açlık ve tokluk kan şekerime bakalım sonra karar verelim o zaman dedi.rahatlattı o konuda :)

bugün dr gittim.ekimde şeker yüklemesi yapalım dedi.endişemi söyledim.önce açlık ve tokluk kan şekerime bakalım sonra karar verelim o zaman dedi.rahatlattı o konuda :)
peki şeker yüklemesi yaptırdın mı yoksa başka tahlillerle de bunu ölçebiliyorlar mı?

Bende doktoruma yaptırmak istemediğimi söledim oda açlık tokluk baktı gerak yok istemiyorsanız dedi ayda bir şeker ölçümü yaptırma kararı aldım

Merhaba; bu konuda araştırma yapıyorum ve bana da şeker yüklemesi mantıksız geliyor. Hele ki doktorların, yediğin 2 dilim pastaya eşit demesi kadar saçma bir açıklama yapması bu konudaki inandırıcılığını gözümde daha da düşürüyor. Madem aynı, gelmeden önce sadece tatlı bir şeyler yiyelim o zaman!

açken kan alıyorlar
1 saat sonra şekerli su içiriorlar
aradan 1 saat geçiyor
tekrar kan alıyorlar
sonra sonucu alıyoun
şekerli su biraz bulantı yapıyor ama yapılsa daha ii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…