Şeker

Allah yardımcın olsun kuzum. Açlık yüksek tokluk düşük :) cumayı bekliyorum inşallah bi sıkıntısı yoktur
eneem ne farklıymış :) valla bence cuma doktoruna gideceksen hiç araştırma insanın beyni yanıyor şeker konusunda çok şey var.. en kötü ekstra bir dahiliye doktoruna gitmeni öneririm..

eneem ne farklıymış :) valla bence cuma doktoruna gideceksen hiç araştırma insanın beyni yanıyor şeker konusunda çok şey var.. en kötü ekstra bir dahiliye doktoruna gitmeni öneririm..
Çok bişey de yazmıyor internette anlamadım gitti :) bende şaşırdım durumuma hayırlısı bakalım. Cuma dediğin gibi bi dahiliyeye giderim olmazsa

Slm cnm, bugün gittim doktora ve kendimi inisuline hazırlamıştım ama iğne vermedi. İyi böyle devam et dedi az yüksek dedi. Ekmeğini değiştir dedi. Çavdar ekmeği yiyordum kepekli ye dedi. Haftaya gene kontrol var.

Ayy çok güzel kuzum çok sevindim adına. Çavdar kepekli değilde bulabilirsen tam tahıl tüket. Bide halk ekmekte bi ekmek vardı ay adı aklıma gelmiyor tam buğday gibi çok sağlıklıydı o da öğrenip yazıcam yarın sana. Bakalım benim doktorum ne diyecek yarın. Dün şekerim 20 ye kadar düştü. Bugün de 120yi gördü. Anormal bi şekilde ilerliyor

Saol cnm, bakarım denerim. Tokluk mu 20? Tokluk 120 normal iyiymiş. Şekerin düşük çıkınca baş dönmesi oluyo mu. Yarın yaz bana merak ederim. İnşallah herşey yolundadır.

Saol cnm, bakarım denerim. Tokluk mu 20? Tokluk 120 normal iyiymiş. Şekerin düşük çıkınca baş dönmesi oluyo mu. Yarın yaz bana merak ederim. İnşallah herşey yolundadır.
Evet canım tokluğum 20. Korkuyorum 3-5 görücem yakında diye :). Başdönmem hafif oldu okadar düşünce. Bakalım bugün ne olacak haber vereceğim

Nasıl anlamadım, senin tokluk hep düşük çıkıyodu. Hemen neden insüline başlatıyoki zaten makinen düzgün ölçmüyomuş. Senin şuan doğru çıkan değerlerin kaç?

Nasıl anlamadım, senin tokluk hep düşük çıkıyodu. Hemen neden insüline başlatıyoki zaten makinen düzgün ölçmüyomuş. Senin şuan doğru çıkan değerlerin kaç?
Eksik yazdım kuzum. Doktorum makinemin düzgün ölçmedğini düşündü. Fakat doktora gösternce piyasadaki en iyi makine olduğunu yanılma olmayacağını söyledi. Benim açlık şekerm çok yüksek. Bugün ve dün tokluğum da çok yüksek çıkmaya başladı. Açlık şekerni dengelemek için bir ihtimal başlayacak insüline. 145 oldu mesela tokluğum dün ve hemen kontrol edilmeli o kadar yükseliyorsa dedi. Şeker hakkında bilgim yoktu benim. Yanılmıyorsam seninki de o civarlardaydı sana nasıl iğneye başlamadı doktorun anlamadım.

evet benim bazen tokluk 156 falan buluyodu. Ama iğneye başlatmadı. Dün değerlerimin hepsi iyiydi mesela. Zaten biranda yoluna giremez dedi hemşire. Doktorda bi hafta daha iğnesiz dene dedi. Zaten doğuma kadar her hafta kontrole gitmek zorundayım. Buarada ben yurtdışındayım. zaten bu şekeri benimde kafam almıyo bakalım nolcak. Hayırlısı

Aminn kuzum. Şimdi ölçüm cihazımı değiştirip devam edicem ölçmeye. Demin yine 32 çıktı şekerim. Oysa sabah çok yüksekti. Kfam çok karıştı

canlar, şeker dengesizliği ile ancak size uygun bir diyetle başa çıkabilirsiniz.. maalesef başka çaresi yok.. ordan burdan görülen diyet listeleri değil.. Özel gidip diyetisyene kendinize ait diyet programı yapacaksınız.. hem sağlıklı olur hem iğne olmazsınız hem de bebiş sağlıklı büyür çok da kilo almazsınız.. ben diyetisyeni maddi sebeplerden dolayı bıraktım çok çok çok pişmanım..

Dyetisyene bir süre gittim. Ama programlı yemek beni çok zorluyor. o yüzden kaçıyorum diyetisyenden.

Dyetisyene bir süre gittim. Ama programlı yemek beni çok zorluyor. o yüzden kaçıyorum diyetisyenden.
anladım canım, vallahi yani benim ailede var şeker.. ablam bildiğin komalık falan oluyor arada.. 500 leri gördü.. bende de insülin direnci çıkınca korkuyorum ablamı gördükçe.. mecburen birinin kafama vurması gerekiyor.. yoksa çocuk gibi tüm gün çikolata yer kahve içerim

Kahve şekeri yükseltiyor mu?

Kahve şekeri yükseltiyor mu?
okuduğum kadarıyla, sade sütsüz şekersiz kahvenin şekere zararı yok.. ama zaten hamileler için günde bir bardak deniyor :) öğüne göre bu kadar değişken şeker hiç duymadım hayatım sen bence doktora danış tekrar tekrar yani 50 nin altı hipoglisemidir, baygınlık falan geçirmen lazım bu şartlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…