Şeker

Cnm burda gittim diyetisyene işte az ve sık yemen lazım diyo. Aç kalmıcan diyoda çok zor ya. Benim şekerde kafasına göre iniyo çıkıyo. Sende şeker mi var? Şu 2 buçuk ayı da atlatabilseydik.

Cnm burda gittim diyetisyene işte az ve sık yemen lazım diyo. Aç kalmıcan diyoda çok zor ya. Benim şekerde kafasına göre iniyo çıkıyo. Sende şeker mi var? Şu 2 buçuk ayı da atlatabilseydik.
valla bir şekilde katlanmak gerekiyor.. normal şartlar altında bile çok çok tehlikeli bir hastalık.. ben hamilelik öncesi insülin direncim olduğu için hamilelikte şeker çıkma olasılığı yüksekti.. doktor uzun süre takip ettirdi.. gebelik şekerin var dedi ama değerler çoğu zaman normal.. hala ölçüyorum doktor da inandı olmadığına :) şekerim yok ama bakıyoruz işte.. çok kilo aldım bebek iri.. o yüzden şüphe ediyoruz.. ben dikkat edemiyorum şuan doğuma çok yakınım ne bulursam yiyorum o yüzden diyorum dikkat edin diye..

Çok geçmiş olsun cnm. Neyseki Allahtan doğumuna az kalmış, darısı başımıza. Benim kafama takılan başka bişeyde 76 kiloyla hamile kaldım ve şuan kilom 80 anca var. Şeker yüzünden normal yiyip kiloda alamıyorum ya. İnşallah bebeğim alıyodur kilo acaba iyi beslenebiliyomu

Alıyordur bitanem. Kilo alışın gayet normal. Ne güzel az almışsın :)

e daha ne istiyorsun bak harika :) bence süpermiş :) alıyodur alıyodur, herhangi bir gerilik olsa zaten söyler doktor hiiiç endişe etme :)

Saolun arkadaşlar, ya burda okuyorumda herkes 12, 15 kilolardan bahsediyorda. Yani abır cubur yiyemirumki hiç, yesem mutlaka alırdım. Yediğim yoğurt, arada badem, fındık. Hergün mutlaka süt içiyorum akşam. Tabi meyvelerden çok yiyemiyorum o yüzden sanki beslenmem eksik gibi geliyor bana en son doktor kontrolde 25. Haftada bebeğim için 750 gram demişti normal dedi

ay maşallah her yerde söyleme kız tütü maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…