- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Tamam cnmBen de bugun başladım 12 aralık benim miladim olsun
2 haftadan sonra baya azaldı 3. Haftadan sonra isteğim kesildiUn ve şeker isteğin kaçıncı günden sonra kesildi ayrıca 27 günde kaç Kilo verdiniz
Bugun 28. Gün
Evde baklava var. Eşim zorla kurabiye yedirmeye çalıştı,ama ne canım istiyor, ne de artık bu bağımlılığa dönme niyetinde değilim
Cnm bu ara düzenli değil yediklerimmaşallah size diyelim
günlük bir menü paylaşırmısız acabaaa
Kutlarim seniiBugun 29. Gün
Stresli bir gündü
Stresli günlerin ardından kendimi karbonhidratın kollarına atardım ama canım hiçbir şey istemiyor, bu benim için ii bir şey
Sanırım en önemli şey bunu yapacağına gönülden inanmakKutlarim senii
Bende bi kC haftadr birskmaya calisiyorum ama yok.birden bire kesince cok mutsyz sinirli oluyorum.sen nasil başladin
Biraz anlatirmisin
Merhaba canım bu güzel yolda basarilar diliyorum sana :)İzlemeyen arkadaşlara önerim "that sugar filmini" izleyin
Şekeri bırakmanız kolaylaşacak
Bir de evinizi zararlı gıdalardan mümkün olduğunca temizleyin
Aç kalmayın
Ara atıştırmalarda meyve ve kuruyemiş tercih edebilirsiniz
1 sene önce yapıyordum, o zaman 71 kgdım, sonra 58e düştüm,beden ölçülerim hem callaneticsten hem de kilo vermeden dolayı cok değişti tabiMerhaba canım bu güzel yolda basarilar diliyorum sana :)
Benim sormak istedigim isminle ilgili :) callanpickney callanetics yapiyo musun acaba
Sağlığınız için ya miktarı azaltmak zorundasınız ya da tamamen kesmekHamur işi zaten sevmiyorum. Ama maalesef sekeri bırakmıyorum.Diyette olduğum halde yarım çikolata yedim bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?