• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Şekerli su ve morarma lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

destina0505

Kül kedisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
665
703
648
İstanbul
Merhaba anneler sizden yardım bekliyor piskolijim bozuldu, yenidoğan sarılık bebeğim 17 çıktı sarılığı yatış yapıldı bende bebeğime tasfiye özerine şekerli su verdim iki tane şekeri yarım çay bardağından bıraz az suya katıp iki çay kaşı verdim bebeğim o gün emmedi uykulu hali morarma oldu hala rengi tam gelmedi bazen morarma ve vucudu kırmızı lutfen fikir verin çok pişman oldum şekerli su verdiğim için

Şekerli su vermeniz iyi olmamiş ama morarmanin şekerle ilgisi olmaz gibi geldi. Doktora götürün bence..geçmiş olsun.. bu arada sarılığın tek çaresi bol bol emmek..sekerli suyuda susayipta emsin diye verdiriyorlar aslinda..

Şekerli su vermeniz iyi olmamiş ama morarmanin şekerle ilgisi olmaz gibi geldi. Doktora götürün bence..geçmiş olsun.. bu arada sarılığın tek çaresi bol bol emmek..sekerli suyuda susayipta emsin diye verdiriyorlar aslinda..
Şuan hastanedeyiz yatış hastası hamşireye dün söyledim önmsemedi bugünkü hamşire kendisi söyledi bacağı morarma var gibi dedi doktor gelince söyleriz dedi bende tereddüte kaldım şekerli sudan olmuş olabilirim mi diye
Teşekkür ediyorum

Yeni doğan bebeklerin ten rengi öyle olabiliyor zaten hastanedeymişsiniz.Dudaklarında ve tırnaklarında var mı morarma.

hamileyken şekeriniz var mıydı ? bebek şeker hastası olarak doğmuş olabilir mi ? bi de şekerli su içince şekeri yükselip bundan renk değişimi olmuştur belki. öyle bir mevzu okumuştum çünkü birkaç ay önce. şeker hastalarının da şekeri yükselince ten renkleri öyle değişiyor çünkü.

hemşireden rica etseniz, ölçse ?

hamileyken şekeriniz var mıydı ? bebek şeker hastası olarak doğmuş olabilir mi ? bi de şekerli su içince şekeri yükselip bundan renk değişimi olmuştur belki. öyle bir mevzu okumuştum çünkü birkaç ay önce. şeker hastalarının da şekeri yükselince ten renkleri öyle değişiyor çünkü.

hemşireden rica etseniz, ölçse ?
Sabah Şekerli su verince verdim akşam ölçütü hemşire 98 çıktı

Evde kullandığımız beyaz şeker işte.. 6 aydan sonra normal gıdaya geçince bile öyle şeyler verilmiyor. Keşke vermeden danışsaydınız.ç
İlk çocuğumda sağlık ocağı hamşiremiz etrafımdakiler önerilerini dinlemedim vermedim, ikincide sarılık çıkınca çaresizlikten deneyim dedim öyle bir anki ikilem arasında kalıyorsun verirken bile korarkarak verdim

Merhaba anneler sizden yardım bekliyor piskolijim bozuldu, yenidoğan sarılık bebeğim 17 çıktı sarılığı yatış yapıldı bende bebeğime tasfiye özerine şekerli su verdim iki tane şekeri yarım çay bardağından bıraz az suya katıp iki çay kaşı verdim bebeğim o gün emmedi uykulu hali morarma oldu hala rengi tam gelmedi bazen morarma ve vucudu kırmızı lutfen fikir verin çok pişman oldum şekerli su verdiğim için
Bebeğinizin ilk 6 ay anne sütünden başka hiç bir şeye (su dahil)ihtiyacı yoktur...

İlk çocuğumda sağlık ocağı hamşiremiz etrafımdakiler önerilerini dinlemedim vermedim, ikincide sarılık çıkınca çaresizlikten deneyim dedim öyle bir anki ikilem arasında kalıyorsun verirken bile korarkarak verdim
zaten minicik bebeğe şeker verin diyen hemşireyi dinlememekle iyi yapmışsınız. ben şu an o hemşirenin diplomasından şüphe ettim.

evet sekerli su vermeniz dogru degil fakat sekerli sudan olacağını sanmıyorum morarmanin.üşüdüğü içinde hemen morarır yeni doğan.umarim basit sebeplerden oturudur ve gecicic bir durumdur

Şekerli su ile yakından uzaktan alakası yik

Bir daha şeker verme,onlar bebek şeker çok anlamsız bir şey,gıda bile değil.Tek içmesi gereken anne sütü su bile değil,oğlum bir yaşına girecek şekeri geçtim şekerli şeyler bile vermiyorum.Şu an hastanedesin akıl alacak ilk kişi doktor ve hemşireler,geçmiş olsun.

Back
X