• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Şekerli su ve morarma lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ek gıdaya geçince her aklına geleni verme,özellikle arımama filan.Ev muhallebisi bunlar doğru şeyler değil,versen de hipp in şekersiz 5 tahıllı be pirinçli diye iki kaşık maması var şeker eklentisi yok içinde onu kullan migrosta indirime giriyor.

Merhaba anneler sizden yardım bekliyor piskolijim bozuldu, yenidoğan sarılık bebeğim 17 çıktı sarılığı yatış yapıldı bende bebeğime tasfiye özerine şekerli su verdim iki tane şekeri yarım çay bardağından bıraz az suya katıp iki çay kaşı verdim bebeğim o gün emmedi uykulu hali morarma oldu hala rengi tam gelmedi bazen morarma ve vucudu kırmızı lutfen fikir verin çok pişman oldum şekerli su verdiğim için
ALlah aşkına tavsiye dinlemeyin,tavsiye alacagınız tek kişi doktorunuz.

İlk 6 ay kesinlikle sadece anne sütü almalı bebekler, su bile içmemeli. ayrıca şeker tadına alıştırmayın çocuğunuzu ve çevredeki saçma sapan kocakarı önerilerini dinlemeyin, biraz araştırın Allah aşkına ya.

Anne sütü emmeyen bebeğe az da olsa su verilir..ama anne sütü alan bebege verilmez..şeker den dolayı degildir insallah..bize guzel haberler verin..

Anne sütü emmeyen bebek emzirilmeye devam edilir. Süt gelmese bile emzirilmelidir, çünkü zamanla süt artar, zamanla bebek de emmeyi ister.

Şekerli sudan dolayı bebeğe bu anlatılanlar olmaz bu arada.

Anne sütü emmeyen bebek emzirilmeye devam edilir. Süt gelmese bile emzirilmelidir, çünkü zamanla süt artar, zamanla bebek de emmeyi ister.

Şekerli sudan dolayı bebeğe bu anlatılanlar olmaz bu arada.

Ben olur diye birsey mi yazdım..anne sütü emmedi benim kızım çünkü sütüm gelmedi çünkü alerjilerim tavandı..illaki anne sütü emecek diye buşey yok emse iyi olur ama sütü gelmiyorsa annenin ve çok uğrasmasina ragmen halen gelmiyorsa e bebekte doğal olarak acikıyor biz yetişkinler için mama vermek gerekir..mama icen çocukta doğal olarak ağzında pamukçuk gibi seyler olmasın diye su verilir.

Sütü artırmanın en iyi yolu emzirmektir. Allerjiden dolayı süt azalmaz. Şunu da söyleyeyim, eğer mama ve su verilecekse ki, tabi ki bazı durumlarda buna mecbur kalınabilir, biberonla verilmemeli, kaşıkla, enjektörle vs verilmeli. Bebeğin emme refleksinin azalmaması için biberona erken başlanmamalı.

Ben olur diye birsey mi yazdım..anne sütü emmedi benim kızım çünkü sütüm gelmedi çünkü alerjilerim tavandı..illaki anne sütü emecek diye buşey yok emse iyi olur ama sütü gelmiyorsa annenin ve çok uğrasmasina ragmen halen gelmiyorsa e bebekte doğal olarak acikıyor biz yetişkinler için mama vermek gerekir..mama icen çocukta doğal olarak ağzında pamukçuk gibi seyler olmasın diye su verilir.

Ben bir şey olmaz diye soru sahibine yazmıştım afshd. Bu kadar alıngan olmayın.

Canim oncelikle gecmis olsun. Sekerli sudan bu tür bir sey olmaz. Bazen benjmde bebegimin ayaklrinda o tur morarmalar oluyordu. Ozel hastanede ytiyorsunuz sanirim. Eger ozeldeyseniz lutfen ozellikle dikkat edin. Eger bebekteki morarma artarsa israrla doktoru cagirmalarini isteyin. Bu tur durumlarda biraz hastanelerde tabiri caizze yirtik olmak lazim.
Ayrica lutfen minicik bebeginize doktorunuzun disinda soylenen hic birseyi icirmeyin. Sutunuz varsa verin yoksa doktorunuzun onerdigi mamayi verin

Back
X