• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞekerPancarı'nın zayıf ve fit olma günlüğü:)))

Kuzuummm ne kadar guzel bir bildirim aldim ve hop burdayim. Ne tesaduf ben de gecen cuma diyetisyene gittim ve 5 gundur diyete basladim, cok sukur iyi gidiyor. Takibe aliyorum hemen :KK68:

Kuzuummm ne kadar guzel bir bildirim aldim ve hop burdayim. Ne tesaduf ben de gecen cuma diyetisyene gittim ve 5 gundur diyete basladim, cok sukur iyi gidiyor. Takibe aliyorum hemen :KK68:

Caniiiimmmm:KK60: çok sevindim iyi gitmesine her zaman beklerim günlügüme:KK15: hepimiz çıtır olalim:KK28:

Akşam yemeğim:kk77:
4 minik but (2 normal but kadar) firin posetinde salcali soğan ve sarimsakli 2 de arpacik soğan yedim içinden
Ve yeşil çay içtim:KK50:
Bugün süper geçti bu saatten sonra sadece suu:KK50:

Bu arada kilo vememe ve spor yapmama destek olan arkadaşlarımı burda anmadan olmaz hepinizi çok seviyorum ve destekleriniz için teşekkür ederim canlarimn:KK68:
Canim diyet arkadaşlarım @oynakbasi34 @adayaren38 @yst38 glsbrs glsbrs @perihan00 @MRTMUHASEBE demlicaykeyfi demlicaykeyfi unuttuklarim varsa kusura bakmayin:KK23: hepinize teşekkür ederim:21:
Canim spor arkadaşlarım La Lune La Lune @PrensesSsNil Tikkabilla Tikkabilla @tatlibikiz @deadline @N o r w e g i a n koza16 koza16 @Sekerbikiz iyki varsiniz özledim sizi:KK68:

Tekrar fit olmak zayif olmak ve hep böyle kalmak dileğiyle:KK200: haydi başlasin maraton:KK47:
Kuzum günlüğün hayırlı olsuun canım zaten çok fitsin ve hoşsun fazlalıklar da çabucak gider umarıım :KK60::21: Ay ben de bildirim vermeyi özledim topik canlıyken ne güzeldii :KK68: Şu sıralar durgun ne yazık kii :KK43:

Kuzum günlüğün hayırlı olsuun canım zaten çok fitsin ve hoşsun fazlalıklar da çabucak gider umarıım :KK60::21: Ay ben de bildirim vermeyi özledim topik canlıyken ne güzeldii :KK68: Şu sıralar durgun ne yazık kii :KK43:

Saol canım:KK15: tekrar haraketlendirebiliriz aslinda az olsa bildirim vermeye çalış canim sporsuuz olmaz biliyosun:KK76:

Öğle yemeğimi yiyorum çok acıktım:kk77:
1 tabak firin posetinde pişmiş salcali patates (bununla hiç doymadim:KK53:)
1 haşlanmış patatesle bol yeşillikli patates salatası:KK72:(şimdi doydum işte ) :KK75:

Canımmm günlüğüme uğramışsın çok sevindim. ben de seni takipteyim. eski grubumuz özellikle demliçaykeyfi nerelerde acep?

Canim benim bende seni takipteyim :KK15: çok güzel kilolar verip fit bi anne olcaz inşallah:KK16: demlicaykeyfi demlicaykeyfi uğradı benim topiğe canim oda diyetisyene gitmiş iyi gidiyormuş :KK200:

Back
X