• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞekerPancarı'nın zayıf ve fit olma günlüğü:)))

1 kupa sade nescafe ve 1 elma yeyip günü noktaladim 7 gibi şuan mide gurultularimla yarinki protein gününün hayalini kuruyoruz :D

Merabalaaar günlüğüm haftasonu hić diyet modunda değildim o yüzden hić ugramadimo_O ama sadece 100 gr artim var bu sabah diyete devam kahvaltimi 4 mandalinayla yaptim:kk77: bugün protein günü:KK54:

Slmlar sporumu yaptim:KK49:
♥ 30 twist haraketi ( 2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 kedi pozisyonunda arkaya tekme(2kilo ağrlkla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 selülit savar haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 köprü haraketi (2kilo agirlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı (2kilo agrlkla)
♥ 30 makas (2kilo agrlikla)
♥ 50 yarim mekik
♥ 50 squat (2kilo ağrlkla)
♥ 100 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarisi minik paslar halinde)
♥ 35 thing master aletiyle göğüs çalışma
Ve soğuma :KK49:
Öğle yemegimi 1 de yedim 2 parça (el kadar) domatesli biberli soganli et yeşillik salatalik ve 1 dilim çavdar ekmeğiyle:kk77:

Bu arada dün hiç kaçamak yapmadım ikindi vakti biraz daha et yedim akşam da et ve salata yedim bugün 200 gr eksiyle uyandim:p bugün nişasta günüm:kk77:

9 da 2 küçük muzla kahvaltımi yaptim tabi sabah az kremalı Nescafe de ictim muzlar elimin büyüklüğündeydi ;)
Şimdide bir tabak kısır 1 salatalık ve 2 küçük havuçla öğle yemeğimi yiyorum :)

Günaydın:KK54:dün niyetliydim sahurda iki küçük muz bir çay kaşığı keçiboynuzu yedim
Iftara kitir ekmek bir buçuk kase tarhana çorbası içtim
Ama akşam kurabiye ve abur cubur yedin:110: yine de sabaha eksiyle uyandim:eek: bu 90lik diyette verdiğim hiç bir grami geri almadim bence çok etkili bi diyet bugün devam tabi sabah koca bi kupa az kremali nescafe içtim daha yeni 2 tane el büyüklüğünde muz yedim tarçınlı bugün meyve günü:kk77: bütün gün meyve:KK72:

Back
X