• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞekerPancarı'nın zayıf ve fit olma günlüğü:)))

demlicaykeyfi demlicaykeyfi az önce seni sordum bi baktım şekerpancarının günlüğündesin.. yazmışsın.. çok sevindim. iyi misin? neden böyle uzak kaldın?
Canim iyiyim sen nasilsin? Diyete devam mi?
Ben surekli gelip yazamiyorum ya. Yazmayi biraktigim donem dikkat de etmemeye baslamistim ama neyse ki iyice abartmadan diyetisyene gittim ve onceden uyguladigim ayca kaya programinin aynisi olan bir diyet yazdi. Buna cokkk sevindim cunku onceden kendi kendime de dogru bir program uyguluyormusum.
İnsallah kalici olarak basariya ulasiriz hepimiz =)

Spor yapiilldiii :KK49::KK49:

♥50 twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥50 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥50 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 50 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥50 köprü haraketi
♥50 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥50 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 25 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 50 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 25 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla ( yarisi sumo )
♥ 50 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 50 thing master aletiyle göğüs çalışma :KK49:

Aksam yemegimi de 6 da yedim mutfak kapandii:kk77:
2 tane biber dolması ( normal büyüklükte)
Çok az yağlı çoban salata
1 buçuk litre su içtim
Birazdan bi yeşil çay içerim:KK50:

Günaydiiiiiiiinn:p:p
Bir kupa sade nescafeyle güne başlıyoruum:KK50: kahvaltıya hangi meyveyi yesem acabaa:KK58:

Günaydınnnn
Canım ben de spora başladım. Ama o bacak çalışmaları var ya öldürüyo beni nasıl yanıyo popo, bacak, ağırlıkla sadece 2 dakika kol hareketi yapıyoruz.

Sen şahane kaçamaksız bir gün geçirmişsin, bense öküz gibi ne bulsam yedim. yuh olsun bana.. 70.7 oldum ya hemen şımardım. Neyse bugün yarın ve haftasonu ASLA KAÇAMAK YOOOOK!

Günaydınnnn
Canım ben de spora başladım. Ama o bacak çalışmaları var ya öldürüyo beni nasıl yanıyo popo, bacak, ağırlıkla sadece 2 dakika kol hareketi yapıyoruz.

Sen şahane kaçamaksız bir gün geçirmişsin, bense öküz gibi ne bulsam yedim. yuh olsun bana.. 70.7 oldum ya hemen şımardım. Neyse bugün yarın ve haftasonu ASLA KAÇAMAK YOOOOK!

Günaydın canim sen salonda spor yapıyorsun heralde ne güzel bazen sapitmalar oluyor diyette bugün toparlarsin canım kaçamak yapacağın zaman yaptığın sporu düşün o kadar ter atıyoruz boşa gitmesin dimiii:KK49:

Günaydın canim sen salonda spor yapıyorsun heralde ne güzel bazen sapitmalar oluyor diyette bugün toparlarsin canım kaçamak yapacağın zaman yaptığın sporu düşün o kadar ter atıyoruz boşa gitmesin dimiii:KK49:

Kesinlikleeee!
Hayatımda şu da değişti, iki çocukla evde hep aynıydı hayat eve git stil programını aç izle, yemek yap yemek ye oyalan yat..
şimdi haftada üç gün spora giderek baya bi ter atıyorum bu biiiir
haftada üç gün oramı buramı çalıştırıyorum kas yapıyorum bu ikiiiii
haftada üç gün kesinlikle akşamları yemiyorum bu da üüüüç

:))
Spor müthiş bişey, şimdilik hep salon düşünüyorum çünkü evime 5 dakika uzaklıkta. Aylık fiyat da çok çok cazip 85 TL :)

Çok acıktım bugün karbonhidrat günüm
Ve şuan öğle yemeğimi yiyorum:kk77:

Yarım ekmek arasi domates biber maydanoz ( ekmeģin iç kısmı iyce alınmış sadece kabuğu)

Aayyy karbonhidrat günümü mahvettim ben:mad: eşime doğum gunu pastasi yaparken keki kalp şeklinde kestim ve artan kekleri yedim biraz da yaptığım kremadan yedim sonra bulandim ve biber dolmasi yedim sonra iyce midem bulandi ve çıkardımo_O yaa hep pasta yaptığımda ayni şey oluyo yari malzemeyi ben yiyorum:KK34: akşam napsam bilmiyorum ince bi dilim pasta yeyip yeşil çay içerim heralde :( kötü bi beslenmee oldu malesef yarin meyve gününü hasarsiz kapatirim inşallah :(

3 ceviz ve sade nescafeyle ara yaptim şimdi sıra sporda:KK49:

Spor yapiilldiii :KK49::KK49:

♥25 twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥25 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥25 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥30 köprü haraketi
♥30 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥30 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 25 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 25 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥25 sn plank
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla ( yarisi sumo )
♥ 30 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 30 thing master aletiyle göğüs çalışma
Soğuma:KK49:

Bugün hamlama ağrılarım çok olduğu için sayıları az tuttum ;)

Akşam öğünüm olan 1 dilim pasta ve 1 parmak çikolatayi yedim saat 6 da:kk77:
1 kupa da yeşil çay icilldii:KK50:
2 litre içmişimdr suyu:KK39:

ben de senin gibiyim ne var şu pasta çikolata bööyle tatlı böyle lezzetli olmasa

dün 6 da bir küçük kutu ton balığı, bir yeşil biber, bir domates ve biraz kaşar peynirli salata yapıp yedim.
spora gittim
ve başka da bişi yemedim ;) (soda içtim, yoğurt kürünü yaptım yattım)

Günaydiiiinn:KK54: dün saçma sapan beslenmeme rağmen 400 gr gitmiş:KK49: bugün meyve günüm bütün gün meyve yicem
1 kupa sade nescafe ve 3 küçük muzla kahvaltı:kk77:

3 tane armut yedim 12de :kk77:bol su içiyorum ama meyve günü zorluyor açiiiimm:110:

Öğleden sonra 2 elma ve biraz önce de 2 tane küçük muz yedim 8 gibi yine elma yemeyi düşünüyorum :kk77: yemek fırında harika kokuyooooooorr:mad: bende yarin yerim artik :KK28:
Bugün spor yok malesef vakit bulamadim:KK69:

Back
X