- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
Birbardakcay Samsonn @BitmeyenDiyet @blackkrosee21 Summer-girl kızlarr sizlerin tartı sonuçlarını bekliyorum büyük bir heycanlaa
11 de yatıyorum :) 5:30 ta kalkıyorum 6 saat uyuyorum. bazen 7:)
yetiyo uykumu aliyorum önceden hiç uykumu alamazdim 9 günde çok farkı görüyorum :)
kızı babasi uyutuyodün akşam beşikte uyuttum. hemen bende uyumuşum eşim rahatsizdi. gün boyunca inanilmaz yoruluyorum işe git gel yemek yap toparla derken. bu akşam bi odasinin oyuncaklarim yayim içinde.. topluycam süpürcem silcem. çamaşır günü akşam .. makineye atcam. sabah inş erken kalkıp çamaşirlari dişariya assam iyi olcak. ev işlere bakmam lazim. haftasonu temizlik günü oluyor.
ben daginik sevmiyorum ama bi odasi daginik. bi toplayayim da sabah ferah huzurlu göreyim :) bak konfeti öğrenmiş. maşaallah çocuklar çok zeki oluyorlar:)Ayyyy sen anlatırken bayılacak gb oldumaynı yaşantı bizde var canım Allah çalışanın yardımcısı olsun. Evin her yanı kağıt dün akşam toparlayamadım misafirim vardı. kızım konfeti neymiş öğrendi şimdi elişi kağıtlarından konfeti yapıp doğum gününü kutluyor bebeklerinin
aayyy mrkımdan ölcem haydiSöylememgelince görsel aticam
tbrk ederim kuzuummGunaydin herkese ☺
Regl donemindeyim ve 50.8 geldim. Hanemden dussun bir kilocuk. ☺
Hic kralice olamayacagimi bilsem de arkadaslarimin kralice oldugunu gormek cok mutlu edecek beni.
Ayni hizla yola devam...
❤❤❤
pofu sen kraliçesin -2,5 kilo vererek bu topikte 1,cisin:)
ayynı bennnben daginik sevmiyorum ama bi odasi daginik. bi toplayayim da sabah ferah huzurlu göreyim :) bak konfeti öğrenmiş. maşaallah çocuklar çok zeki oluyorlar:)
gerçekten ben bunlari yazarken eridim
bunlari yapmam lazim. bu akşamki hedefim bu:)
kızz durYe canim, hem de kralice edasiyla buyuk bir keyifle ye.
kraliçe sanırım o
YakışırKraliçe sen olacaksın bu gidişle
ahahha valla her an herşey olabilirBana da oyle geliyor.
çatlattın bizzii burdaaaYakışırama yüzde olarak kimin çok verdiğine bakmak lazım. Yoksa Summer-girl e haksızlık olur. Kız neresinden 2-3 kg verecek zaten 51 kilocuk
merak ettiriyo bu kız beni:)zaten hepimizin ayri kiraliçesi var:)
Yuzde konusunda haklisin canim herkes farkli kulvarlarda cunkuYakışırama yüzde olarak kimin çok verdiğine bakmak lazım. Yoksa Summer-girl e haksızlık olur. Kız neresinden 2-3 kg verecek zaten 51 kilocuk
hahahha ayy att hadii nazar değmez korkmaYok yaw, nerdee.telefondan resim küçültemiyorum. Tartimi da o boy da eklem nazariniZ değer.
yüzde olarak hesaplarız herkesiYuzde konusunda haklisin canim herkes farkli kulvarlarda cunku
bende bi dahaki seferinde öle yaparim resim küçültmesi için..Yok yaw, nerdee.telefondan resim küçültemiyorum. Tartimi da o boy da eklem nazariniZ değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?