• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Selamm hos geldinnnn
Yeme içme düzenin nasıl
Neden direniyor bakalim anlat hele
Hosbuldum. Valla ekmek, pilav, makarna, gazlı içecek, hazır paket, seker, çikolata tarzı hic bisey yemiyorum. Gun içinde sabah 1 bardak sirkeli su ile başlıyorum. Pesinden granül kahve öğleden sonra sebze tavuk yogurt tarzı. Artık evde ne varsa. 4 den sonra ağzıma tek giren şekersiz çay oluyor. Diyorum acaba vücudumu şaşırtmak icin yesem mi😂

Hosbuldum. Valla ekmek, pilav, makarna, gazlı içecek, hazır paket, seker, çikolata tarzı hic bisey yemiyorum. Gun içinde sabah 1 bardak sirkeli su ile başlıyorum. Pesinden granül kahve öğleden sonra sebze tavuk yogurt tarzı. Artık evde ne varsa. 4 den sonra ağzıma tek giren şekersiz çay oluyor. Diyorum acaba vücudumu şaşırtmak icin yesem mi😂
Gunde 1 öğün mu yiyorsun yani

Ayy evet. Normal yaşantımda da 1 veya 2 öğün yerdim. Simdi sadece karbonhidratlari kısıtlamış oldum
ama bu şekilde bedeni kıtlığa sokuyorsun
ben 3 yada 2 ana öğün araya da 1 tane ufak ara öğün katıyorum
ama tabaklarım dolu dolu oluyor
mesela bak bu sabah kıymalı 2 yumurtalı menemen yedim
akşam da 200 gram kıymadan köfte yanına 200 gram patates ve biraz salata (zeytinyağı kullanıyorum) ile akşam yemeği yapıcam
kendini beslemezsen sıkıntı ben tek öğün yapamam
yani çok çok canın istemez arada tek öğün yaparsın ama sürekli bedeni kıtlığa sokuyorsun
bazal metabolizma yerelrde tabiki tek gram oynamaz

ama bu şekilde bedeni kıtlığa sokuyorsun
ben 3 yada 2 ana öğün araya da 1 tane ufak ara öğün katıyorum
ama tabaklarım dolu dolu oluyor
mesela bak bu sabah kıymalı 2 yumurtalı menemen yedim
akşam da 200 gram kıymadan köfte yanına 200 gram patates ve biraz salata (zeytinyağı kullanıyorum) ile akşam yemeği yapıcam
kendini beslemezsen sıkıntı ben tek öğün yapamam
yani çok çok canın istemez arada tek öğün yaparsın ama sürekli bedeni kıtlığa sokuyorsun
bazal metabolizma yerelrde tabiki tek gram oynamaz
Normal şartlarda da 3 öğün hayatta yiyemem. Hele ara öğün asla yapamıyorum. Midem resmen sindiremiyor rahatsızlık çekiyorum. Normal yemeklerimden sadece ekmeği pilavi falan çıkarmış oldum. Kahveyi 2si bir arada içerdim granüle çevirdim. Sabah ki 1 bardak sirkeli su kahvenin ardından daha simdi soğan ve biberle mantar kavurdum az yoğurtla onu yedim. 1 tabak etmiyordu midem catlicak gibi oldu. Bu saatten sonra da yemek olarak bisey yemem. Hee diyet yapmasam gec saatte 10 gibi acıkır yerdim de iste zaten o gec saatte ki açlık, kola cips keyfi sisirmisti beni. Onu da tamamen kestim. Dun esim kola içerken tadı nasıl unuttum dedim😂

Normal şartlarda da 3 öğün hayatta yiyemem. Hele ara öğün asla yapamıyorum. Midem resmen sindiremiyor rahatsızlık çekiyorum. Normal yemeklerimden sadece ekmeği pilavi falan çıkarmış oldum. Kahveyi 2si bir arada içerdim granüle çevirdim. Sabah ki 1 bardak sirkeli su kahvenin ardından daha simdi soğan ve biberle mantar kavurdum az yoğurtla onu yedim. 1 tabak etmiyordu midem catlicak gibi oldu. Bu saatten sonra da yemek olarak bisey yemem. Hee diyet yapmasam gec saatte 10 gibi acıkır yerdim de iste zaten o gec saatte ki açlık, kola cips keyfi sisirmisti beni. Onu da tamamen kestim. Dun esim kola içerken tadı nasıl unuttum dedim😂
kilonu bilmiyorum ama bedenini kıtlığa sokarsan ilerleyen zamanlarda daha büyük sorunlar yaşarsın :S bişey diyemedim açıkcası

Bugun de tamamdir

11 gibi kahvalti
70 gram kiyma2 yumurta ile menemen
1 dilim.ekmek
6 zeytin cay

Arada sadece Türk kahvesi

Aksam
200 gram.kiykadan kofte
160 gram.patates
Ayran, salata

Bugun antrenman gunuuuu😎😎😎
Su 3lt
Spor sonrasi da 1 soda içerim

Eklentiler

• 1000121376.webp
    1000121376.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 16
kilonu bilmiyorum ama bedenini kıtlığa sokarsan ilerleyen zamanlarda daha büyük sorunlar yaşarsın :S bişey diyemedim açıkcası
56 olmuşum. 60 kusurdan düşmeye basladim. Bayrama kadar yapicam zaten köyde ki etli pilav şenliğini kaçıramam 😅

Ayyy kiloda bisey yokki eğer boyun 90cm değilse bn de çok kilolusn sandim🤣🤣🤣
😂 genetik olarak fazla kilo almaya yatkın biriyim. Aslında midemde ki hazımsızlık ve şişkinlikle başlayayım dedim. Karnım 4 aylık gibi olmuştu, pantolonlarda sıkmaya başlamıştı. Uzandigimda çocukların bile dikkatini cekmisti. Len dedim böyle olmayacak şişiyon balon gibi. Boyuma göre ideal kilom 52 civarı. Bayrama kadar 4 kilo civarı daha verirsem yetecek insallah 😁 en azından bayramliklarim rahat olsun😂

Bu sabah 1 bardak sirkeli su ile yine güne başladım. Şükür ki bu sabah 56,5 direncini kırmışım. Uzun zamandır kusuratlarda takılıp kaldım. Düz 56.0 i gördüm. Birazdan evden cikicam diye kahvaltı olarak yulafa süt, bal ekleyip çilek, kayısı doğrayıp yedim. Birazdan harç karıp beton atacam😂 enerjim olsun. Eve gelince de tavuk but ve göğüs ayırdım dün. Ince ince doğrayıp sosladım. Onu döner gibi tavada yapıp yoğurtla yicem. Daha da yiyemem geri kalan kahve, çay olur.

Bu sabah 1 bardak sirkeli su ile yine güne başladım. Şükür ki bu sabah 56,5 direncini kırmışım. Uzun zamandır kusuratlarda takılıp kaldım. Düz 56.0 i gördüm. Birazdan evden cikicam diye kahvaltı olarak yulafa süt, bal ekleyip çilek, kayısı doğrayıp yedim. Birazdan harç karıp beton atacam😂 enerjim olsun. Eve gelince de tavuk but ve göğüs ayırdım dün. Ince ince doğrayıp sosladım. Onu döner gibi tavada yapıp yoğurtla yicem. Daha da yiyemem geri kalan kahve, çay olur.
oooo bal çilek kayısı yulaf şeker 3 lemesi :D maşallahhh
sna biraz daha protein ve yağ 2 lisini denesen desem o şişlikten hamile göbeğinden eser kalmayacak

bugünden itibaren biraz daha yağ protein az karbo ağırlıklı beslenmeye çaışıcam :kk77: umarım güçten düşmem
şöyle ki antrenman günleri eper efor sarfettiğim için haşlanmış basmati eklerim ama kardiyo zamanları bunu yapmayı düşünmüyorum

bugün sabah başladım
gün ortasında bi hiit antrenmanım var 32 dakkalık o yüzden esktar karbonhidrata gerek yok

Wuhuu ben geldiimmm
Hemen ne yedim ne içtim detaylıca yazalım

Sabah
Tereyağında 3 yumurta
Ceviz
Zeytin
Salatalik
Domates roka üzerine 2 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı limon ve tuz

Arada ceviz 2 tatlı kaşığı fistik ezmesi sütlü kahve

Aksam
175 gram et
tereyagi
1 Yemek.kasigi sızma zeytinyağlı salata

Su 3 ltye tamamlarım
1 sade Türk.kahvesi var 1 tane de soda içerim
Antrenman 30 dakka spinning yapildi

Eklentiler

• 1000121595.webp
    1000121595.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 16
oooo bal çilek kayısı yulaf şeker 3 lemesi :D maşallahhh
sna biraz daha protein ve yağ 2 lisini denesen desem o şişlikten hamile göbeğinden eser kalmayacak
Dünkü mikser performansimi görmen lazımdı 😂 suan kollarım pert. Aksam 6da eve girdik. Dun ne varsa yakmış olmam lazım. Oraya çimento taşı, buraya alçı vur, merdiveni vernikle derken geberdim resmen. Ilk defa eğilip kalkınca başım döndü. Bu diyet zamanımda hic yaşamamıştım

Yaa masallah nasil böyle tabak hazırlıyorsunuz. Ben tencerede pişirip kapağında ayakustu anca yiyorum:KK45:
Wuhuu ben geldiimmm
Hemen ne yedim ne içtim detaylıca yazalım

Sabah
Tereyağında 3 yumurta
Ceviz
Zeytin
Salatalik
Domates roka üzerine 2 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı limon ve tuz

Arada ceviz 2 tatlı kaşığı fistik ezmesi sütlü kahve

Aksam
175 gram et
tereyagi
1 Yemek.kasigi sızma zeytinyağlı salata

Su 3 ltye tamamlarım
1 sade Türk.kahvesi var 1 tane de soda içerim
Antrenman 30 dakka spinning yapildi

Ayyy bugun erken aciktim😃😃😃erken yedim spor sonrasi umarim açlık olmaz

Sabah 1 koca bardak su

Kahvalti
Tereyağlı 3 yumurta
Zeytin
Domates, üstüne kekik limon zeytinyağı ekledim

Arada 12cig fındık sütlü kahve

Aksam
45 gram makarna, haşlandı
Ton balığı
Salatalik yeşil soğan

Bugun antrenman günü, 2.hafta başlıyorrrr😁😁

Eklentiler

• 1000121846.webp
    1000121846.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 6
günayyddıınnnn

benim için ikinci hafta başladdıııı şık şık şıkk :D
dün magnezyum içip yattım
yoksa asla uyuyamazdım
size tavsiye yatmaya yakın su imeyin yoksa benim için 100 defa kalkarsınız :D
o halde bi koca bardak suuuu ve kahveyle başlayalıp ayılalım :P

şimdi tartı farkına bakıyordum :D
6 nisanda başladım
son hafta 3 gün dışarda yediğim için düzenim bozuldu yani 4. haftayı uygulayamadım
sonra kendim uygulamaya devam ettim
bi aşağı iki yukarı oldu
son 1 haftadır düzgünce devam ediyorum
kilom -3.5 (çünkü çok dalgalandırdım )
iç yağlanmam %1 düşmüş :D hahaha bu çok iyi ama hala yüksek
yağ ağırlığım 1.6 kilo düşmüş
kas oranım oldukça iyi hiç bi zaman bunun negatif olarak görmedim
iskelet kas oranım %0.3 artmış
kas yüzdem sadece %0.1 düşmüş :D
spor yapmanın etkileri bunlar

Back
X