Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Şu ipleri alalım da atlama yarışı yaparz

Bn de uyuyam kızlar, güzel uykular, iyi gecelerrr, yarın büyük gün

Şekersiz bir hayatın 10. Gününden herkese merhaba. Bugün hacamat yaptırdım bugün ve yarın yürüyüş, egzersiz yapamayacağım ama diyete devam tabii ki. 10 günde bile çok yol katletmiş gibi hissediyorum. Şeker benim hayatımda su içmek gibiydi. Bu diyete ben uyabiliyorsam herkes yapabilir. Üstelik bazı günler günde bir porsiyon meyve tüketerek bunu yapabiliyorum. Çünkü şeker vücudu hantallaştırıyor. İnsana yorgunluk veriyor sürekli. Daha 10. Günde bile canlandı, kendimi çok zinde hissediyorum. Uykusuz kaldığım günlerde bile. Şekeri tükettikçe insan vücudunda bağımlılık yaratıyor.Çok severek yediğim tatlıları görünce hiç canım çekmiyor. Tatlı bireyler pişirsem bile hiç içimden yemek geçmiyor çok şükür. İnşallah hep böyle devam eder.

Ben 14. Gune gelmistim ama tatli gorunce canim cekiyor bende bi sıkıntı var demekki

Çubuk tarçınlı sade nescafe veya filtre kahve tatlı isteğini bastırıyor canım
Tarcin sevmiyorum malesef.ya tatli istegi demeyelim de bu yemekler icin de gecerli yani yiyesim geliyor kendimi tutuyorum orasi ayri ama galiba gözüm ac

selamlar ben diyet olarak değil de şekeri hayatımdan çıkarma çabasındayım. 26 temmuzda başlamıştım 2 kere bozmusumdur. sandigimiz kadar zor geçmiyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…