• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 7 Gün

Eski 13.gruptaki kızlar hepbirlkte 6.gruba Geçmişsiniz.bugün listeler açıklanınca farkettim.daha onc3 bu topik açıldığında da aynısı olmuştu bende hiç darilmadan geldim yazdım buraya ama bu sefer gonul koydum size haberiniz olsun.2 ay birlikte yazistik paylaştık hakkınızı helal edin benimde varsa helal olsun...
Bengi__ Bengi__
keryneia keryneia
philosophergirl philosophergirl
@sevimlimmm
kendi adıma konuşayım. mezuniyet gerekçemle şimdi 6. takımı okuma gerekçem aynı huzur arayışım..

Eski 13.gruptaki kızlar hepbirlkte 6.gruba Geçmişsiniz.bugün listeler açıklanınca farkettim.daha onc3 bu topik açıldığında da aynısı olmuştu bende hiç darilmadan geldim yazdım buraya ama bu sefer gonul koydum size haberiniz olsun.2 ay birlikte yazistik paylaştık hakkınızı helal edin benimde varsa helal olsun...
Bengi__ Bengi__
keryneia keryneia
philosophergirl philosophergirl
@sevimlimmm
Canim sende gel 6. gruba .. ben zaten mezun oldum, ama grubum nereye ben oraya, cunku bu grubun enerjisine guveniyorum ve seviyorum..

Sizleri bende seviyorum gonul koymam oyuzden sanırım yoksa bahane der umursamazdim. Siz yazmayınca ben topik topik sizi aradım bulamadım buraya bakıyorum yazmamissiniz. 6.grup aklıma gelmemiş.bugün bi arkadaş daha 6.gruba geçmek istiyorum deyince baktım ordasiniz.bana da haber verseydiniz tabiki söyler geçerdim sizin olduğunuz yere ama böylesi bana çok ağır geldi.sağlık olsun hep hayırla hep sağlıkla kalın ins.dua ile...

Back
X