• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 7 Gün

Iyi geceler arkadaslar.
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Geceden bu aksam ustune kadar acildeydim. Yapilan mudahale ve ilaclar nedeniyle simdi daha iyiyim. Insallah yarindan itibaren daha cok aranizda olabilirim. Gecmisi okumayi affiniza siginarak yarina birakiyorum yorgun ve uykusuzum.

Iyi geceler arkadaslar.
Geceden bu aksam ustune kadar acildeydim. Yapilan mudahale ve ilaclar nedeniyle simdi daha iyiyim. Insallah yarindan itibaren daha cok aranizda olabilirim. Gecmisi okumayi affiniza siginarak yarina birakiyorum yorgun ve uykusuzum.
Ćok gecmis olsun dinlenmene bak:(iyi geceler

Iyi geceler arkadaslar.

Geçmiş olsun canım kendine iyi bak..

Günaydın canım beni bugün komşu güne cagirdi insallah az hasarli atlatirim
Günlerde ne yapıyoruz?
Önce en dusuk kalorili şeylerden alıyoruz bol salata yeşillik gibi. Asla güne çok aç gitmiyoruz. Gün öncesi karbonhidrat tüketmiyoruz. İkramlara itiraz etmiyoruz ama tabagimizdakilerin farkına varıp yememiz gerekenleri tabakta bırakıyoruz. Çok yava yiyin. Asla diyette olduğunuzu söylemeyin. Tatlı icin rafine şekeri bıraktım kendi ve bebeğimin sağlığı icin diyoruz...

Back
X