Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şekil almayan kuru ve kabarık saçlar - tülerme?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

brcbcb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
15
1
3
38
Selamlar,
İnatçı saçlarımla yaşadığım sorunsalı paylaşmak istiyorum sizle. Saçlarım sağlıklı uzasın diye geçte olsa düzleştirici ve maşaya bir son verme kararı aldım (sözde). Ne kadar video varsa izleyip geceden saça (ısı kullanmadan) şekil vererek yatıp sabah ne umutlarla uyanıyorum bilemezsiniz. Ama o kadar inatçılar ki, ne dalgası dalga ne de şekli bir şeye benziyor. Saçımın tiftik tiftik olması (doğru bir tabirse- "tülermesi" böyle tel tel ayrılması) beni benden alıyor. Özgüvenin 1. basamağı kızlar siz de bilirsiniz. Saçıma nasıl söz geçirebilirim sizce? Köpük ve 7/24 demeyin daha kötü yapıyor :(

Bu arada sizin saçlarınızda böyle bir sorun yoksa da yazın izlediğim videoları falan anlatırım ya da yönlendirim sizi işe yarasınlar =))))

Ne kullanıyorsun canım bitkisel şampuan mı?
Eğer öyleyse bitkisel şampuanlar saçı tiftik tiftik yapar dalgaların şekil almaz kabarık tarak vurulmamış bir saç şekline dönüşür.. Köpük değilde ben sana saç kremi tavsiye ederim şampuanladıktan sonra saç uçlarına saç kremi uygulaa 1 dk bekle durula hafta da 1 de maske uygula saçının nemi yok senin nemli olması lazım ayrıca saçının kendiliğinden yağlanıp beslenmesi lazım bunu bana kuaför arkadaşım söylemişti bende senin gibiydim bir zamanlar bitkisel şampuan kullanıyodum ozamanlar saçım matlaşmıştı saman süpürgesi gibiydi :KK48:

Gliss in 3 kat keratin serisini (hepsini) kullanıyorum 2 ay oluyor. Öncesinde de hiç bitkisel şampuan kullanmadım. Boya (kızıl) mahvediyor sanırım saçımı. Dediğini yapıcam çok sağol =) Şimdiden uygun bir maske tarifi bulmam ya da almam lazım =)

Boyalıysa saçlarınn canım kesinliklee maske kullan haftada 1 uygula 2-3 saat kalsın saçında sonra yıkaa :) bak görüceksin etkisinii ;) bitkisell kullanma zaten canımm bitkisellerin onarıcı bir özelliği yok faydası olmaz saçlarına :KK51:

Kerastase maske var pembe renkli bu tarz saçlar için oldukça etkili.

Back
X