İsteyen istediğini beğenir ama ben kötü hisediyorumSaçma bi adam.
Kendisi erkek güzeli miymiş?Merhabalar. Çok kötü hissediyorum. Uzatmadan konuya gireyim hanımlar.Biriyle görüşüyorum ve geçen yıl pandemi döneminde aynı yerde çalıştık.Benim yüzümü tam değil, maskeyle gördü. Genelde home office idik zaten. Ben atandım ve başka şehre geçtim.
Biz de ağustostan beri konuşmaya ve görüşmeye başladık. Çok ilgili, sohbetini çok seviyorum.Birazcık yaş farkı var (9) onu da önemsemiyoruz.
Ama bu adam çok şekilci.Ben sevdiğimi beğenmem, beğendiğimi severim dedi.Eee bu adam beni beğenmezse ne olacak ki bence beğenmeyecek de hatta kesin. Zaten bu şehre gelmek aklına yatmıyor, buna değecek güzelliğim olduğunu da düşünmez. Geçen gün görüntülü konuşuyoruz bana ''bi yan dönsene'' dedi. Burnum kemerli ya ona bakacak. Yan dönmedim ama moralim acayip bozuk. Keşke keşke ona bir şeyler hissetmeseydim ben onun aradığı güzellikte değilim. Bi yan dön dediğinden beri moralim alt üst. Burnum da güzel değil. Bugün işteyken bile aklım ordaydı çok kötü oldum. Herkes istediği kriteri belirlemekte özgür ama benim özgüvenimi alt üst etti. Şimdi bu adam beni beğenmeyecek ben emin oldum artık.Ben ne yapayım sizce, kafam allak bullak. Ben her problemin üstesinden gelirim, her şeyi aşarım ama bana bunu hissettiren biriyle ne yapabilirim, neyi aşabilirim. Burnumu mu yaptırayım yani, kimse için bunu yapmam her ne kadar çirkin olsa bile. Ben ne yapayım siz söyleyin.. Güxzl bir şeyler hissetmek suç mu, benim hakkım değil mi?
Yakışıklı ve bunun farkında. Aynen prim veriyoruz :/Kendisi erkek güzeli miymiş?
Şöyle adamlara da pirim veriyorsunuz ya ne diyeyim.
Konusmalari yasina gore oldukca çiğ geldi kusura bakmayın.boyle bir adama kafami yormazdim ben.siz bilirsiniz.İsteyen istediğini beğenir ama ben kötü hisediyorum
Biraz daha dolanın o zaman etrafında belki beğendirirsiniz kendinizi.Yakışıklı ve bunun farkında. Aynen prim veriyoruz :/
Bazen çok mantıklı ve olgunluğunu hissediyorum. Ama bu konuda hiç değil..Konusmalari yasina gore oldukca çiğ geldi kusura bakmayın.boyle bir adama kafami yormazdim ben.siz bilirsiniz.
Valla öyle haklısınız ki size diyecek tek bir lafım yok..Biraz daha dolanın o zaman etrafında belki beğendirirsiniz kendinizi.
Ben umutsuzum bayağıdır yalnızım çünküsen yaş farkını önemsemiyorsun da adam senin burnunun kavisini önemsiyor
ne uyanık hee kendi dezavantajlı durumlarını önemsemeyip karşısındakinin güya kusurlarına burun kıvırıyor.
kaldı ki böyle şekilci adamla uzak mesafe ilişkisi yaşamak için çok umutsuz olmak lazım yahu...
Genellemek istemem ama biz kadinlar elle tutulur bir yan bulup ona baglaniyoruz.halbuki boyle buyuk kusurlarda yol vermeliyiz.burnunu yaptirsan sacina kusur bulur boyleleri.Bazen çok mantıklı ve olgunluğunu hissediyorum. Ama bu konuda hiç değil..
Sizce de büyük kusur dimiGenellemek istemem ama biz kadinlar elle tutulur bir yan bulup ona baglaniyoruz.halbuki boyle buyuk kusurlarda yol vermeliyiz.burnunu yaptirsan sacina kusur bulur boyleleri.
Sizce de büyük kusur dimi
Farklı ve yakışıklı bi tipi var. Bir sürü kriteri var ama benim en çok zoruma giden moralimi bozan bu kriteriAllah allah bu adamın tipi ney ki bu kadar kendine kimseyi yakistirmiyor,umarım kendi de oldukça yüksek kriterlere sahip fiziken aksi cok fena gülerim...
Kaldı ki karşı taraftan tek beklentisi güzellik olan birinden cacık olmaz
Kendi kendine triplere girme eminim cok güzelsindir,adam tuhaf
Mesela ne amacıBence bu yaşta hala burun kemerine bakiyosa amacı başka gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?