Şekilci, özgüven düşürücü adam....

Bırakın şu adamları.. Aslan Burcu gibi davranışlar yapıyor. Eminim güzelsinizdir. Sakın böyle düşünmeyin bırakın gitsin

Kesinlikle gömmek lazım aynısını hatta iki üç katını yüzüne vurmak şart ki yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlasın. Ses çıkarmayınca kendilerini daha çok bişey sanıyorlar.
Aynen öyle ben birine yaptığı hatayı söylerken zorlanıyorum görsellikle ilgili nasıl böyle acımasız olabiliyorlar.

Dünyadaki son erkek sanırım bu adam. Bu kadar kafaya takmanın başka bi amacı olamaz.

Ben böyle bi adama selam dahi vermem. Siz birde üzüldünüz mü.

Ve sen böylesize lüzumsuz bir adam için üzülüyorsun. Adam şekilci, takıntılı ve aptalın teki. Böyle birinin seni beğenmesi için uğraşacağına, şimdiye kadar kapını ona kapatman gerekirdi. Lütfen kendini sev ve kendinle barış. Birinin seni sevmesi, değer vermesi; okka burna sahip olmana bağlı olacak kadar basit değil. Gerçek bir sevgi de böyle bir şey değil. Lütfen kendine gel.

dengesiz ve takıntılı adam seni sürekli aşağılayacak gibi egosu yüksek bence götüne tekmeyi bas kendini birşey sanıyor önemli olan insanın ruh güzelliği ama o takmış senin burnuna

Görüşüyorum dediğiniz insanla bir fincan kahve içmişliğinizde mi yok sizi nasıl hiç görmedi bunu anlamadım.İşi yerinde bile bir öğle yemeği bir çay arası yok mu?Eğer gerçekten sizin kuruntunuz değilse de insan kendini yetersiz hissettiren ,çirkin hissettiren birini nasıl sever,nasıl hoşlanır bunu benim kafam almıyor.

Bir kere bu adamın yaptığı gayet klasik bir şiddet taktiği.

İnternette “negging” terimini aratın.

Bu tip kişiler beğendikleri kişiyi eleştirip ters laflar söyleyerek özgüvenini kırmaya çalışırlar. Buradaki amaç duygusal şiddet uygulayarak sizi kendisine muhtaç etmektir.

Zaten sizi bu kadar beğenmiyor olsa o kadar kadın dururken sizi seçmezdi. Yalan söylüyor, bu şekilcilik falan değil.

Maaş kartını eşini döverek alan kocalardan veya ağız dolusu küfür eden sevgililerden bir farkı yok. Şiddetin farklı bir türü.

Engelleyin ve terkedin.
Vaktinizi bu saçmalıkla harcamayın.

Deli ki ne deli. Acaba diyorum ki bir kusuru var da böyle yaparak mı örtüyor?

Hem de nasıl kusur.
Sizi beğenmese sevgili olmaz. Beğeniyor.
Estetiği geçelim, yüzünüz bu ilişkide konuyla en alakasız nokta.

Negging taktikleriyle kadını kasıtlı olarak aşağılayıp kendinden şüphe ettirip karşısındakini kırmaya çalışan deliler mevcut.

Sizi çok beğenip aşağı itmeye bile çalışıyor olabilir, gayet normal.

Engelleyin.

Çok paniksiniz öncelikle sakin olun lütfen olumlu düşünün biraz güzellik göreceli bi kavram adam belki sizi begenecek hem beğenmesede siz öncelikle kendinizi sevin siz kendinizi sevmezseniz kimse sizi sevip değer vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…