Şekilci, özgüven düşürücü adam....

ay adam o kadar çiğ ki
standart bir insan yanında mahatma gandhi kalır.
Başka konularda kafa yapısını beğeniyorum. Ama dış görünüşü aşamadık bi. Yani benim elimde mi. Ben her ne kadar berbat olsa bile burnumu yaptırmak istemiyorum

Kendinizi ne kadar eziklemişsiniz, görüşürseniz bu enerjiniz karsi tarafa direkt yansır.

Ben baştan bu kadar güzellik vurgusu yapan biriyle de görüşmezdim. İçten içe önem verse bile söyleyiş şekli çok çiğ. Bu kişiye yapılacak şey belli ama siz işte güçte onu düşünüp dertlenmeyi secmişsiniz. Kolay gelsin.

Benim ettafimdaki kadinlar boyle biliyor musun kucuk buyuk yas arsligi yok,surekli kusur ariyor inceliyor inceliyor o inceleme bitmiyor kisa sure once karislastigim bir kadin bana gozlugunu cikarir misin gozlerini gormek istiyorum dedi ,
Onu da dedi sağolsun

bi cacık olmaz bundan. ablam daha önce ilişkin oldu mu? hiç sevilmedin mi? bu ne yahu yapma bunu kendine. bak ne güzel işi, gücü, mesleği olan üstelik işi garanti insansın. ona mı kaldın ya? bence yol yakınken, daha fazla alışmadan üstünü çiz gitsin. şöyle düşün, sen dünya güzeli olsan ne olacak? burnun mükemmel olsa ne olacak? herkesin güzellik algısı farklı. adamın gözüne hitap eden başka biri çıktığı an seni aldatır ya da terk eder onun için. o zaman daha kötü değil mi? sen dediğime bakma, sen örneksin sadece. x kadını da bu yüzden bırakır böyleleri yani. yakışıklı biri olsa ne olacak? herif bomboş. şekilcilik nedir ya? en nefret ettiğim şey. ben beğendiğimi severim demesi de aşırı onur kırıcı. hödüğün teki bu belli. üzme kendini bunun için, zamanını da daha kıymetli şeyler için harca.

Ben ondan önce kendimi beğenirdim. Yüzüm tamam ama fiziğim çok düzgündür boyum uzun spor yapıyorum vs. Bu kişi burun diş kaş göz diye diye onu da kaybettirdi. Bu kişiye ne yapmalıyım

Yakışıklı ve bunun farkında. Aynen prim veriyoruz :/
Hiç mi kusuru yok kendisinin..o derece de değildir herhalde..gorusmeyin çünkü ileride kilo aldın ,kilo verdin, boyun kısa, kalcan şöyle böyle vs bir sürü şey öne sürer sizi terk der ,etmezse aldatır..guvenilmeyecek bir insan

Farklı ve yakışıklı bi tipi var. Bir sürü kriteri var ama benim en çok zoruma giden moralimi bozan bu kriteri
zoruna gitmesin ya ...moralin de bozulmasın bir kemere burun kiviracak adamı napcan cidden,keske iş burun kemeri ile bitse, olası bir ilişki durumunda bu evlilik dahil 7/24 barbie gibi dolanman lazım bu çok ciddi bir baskı...aklını kullan kaç

İlişkilerim oldu. Bir keresinde kızın birini elleri güzel değil diye beğenmemiş gözüne batmış falan

Var ama ben görmüyorum ki :/

İnanın ben takmazdım, taksam bu zamana kadar yaptırırdım zaten. Ama takmadığım bir şeyi takdırdı bana sağolsun

Beğeni önemli tamam da yani bu boyle dile getirilecek birşey değil. Hele yan dön orana bakayim burana bakayim şeklinde olmaz yani.
Burnunuz guzel olsa eminim gerine gerine dönerdiniz ve sorun bile etmezdiniz sizden o ışığı aldim ben yani Boyle adamla hokka burnunuz olsa da gorusmemeniz gerekir aslinda. Tek derdiniz begenmezse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…