Şekilci, özgüven düşürücü adam....

Valla öyle haklısınız ki..

Deli ki ne deli. Acaba diyorum ki bir kusuru var da böyle yaparak mı örtüyor?
Hepimiz kusurlarımızla kusursuzun pesindeyiz. Aslan demek ego demek bencillik demek zaten. Adamın haritasını cok merak ettim yükselenini vs. Benim harita aslanla dolu ama kendimi hic begenmem gören iltifat eder bicer ama yok yani tiksinirim kendimden. Bizde bu huy hastalık gibi bence.

Ben size özelden yazabilir miyim?

Bu şekilci ve sığ ama aslinda aşşalik kompleksi olan hiyara şöyle güzel bir ağız payi versende tekmeyi kicina vursan ahhhh hadi be kk nin hatrina yap bari.

Başka konularda kafa yapısını beğeniyorum. Ama dış görünüşü aşamadık bi. Yani benim elimde mi. Ben her ne kadar berbat olsa bile burnumu yaptırmak istemiyorum
Nasil bir kafaniz var ya banlanma ihtimalime karşı yaziyorum yahu o kimki sana burnunu yapmak için baski yapiyor bu kadar aciz olmayın yahu olmayın.

Bu seni ilerde çatir çatir hatta çutur çutur boynuzlar. Dersenki ciddi düsünmuyorum yemezler derim burnunu yapmaya kadar aklini karistirmis.

Tamamda yani adam cok salak ve kendini bi halt zannediyor bi yan donsene falan sizde buna musade edip birde uzuluyorsunuz ne diyelim gidin birkac estetik olun burun amelyati falan ozaman sizi begenirse belki iliskiniz baslar

Farklı ve yakışıklı bi tipi var. Bir sürü kriteri var ama benim en çok zoruma giden moralimi bozan bu kriteri
Yakışıklı ise Adriana Lima bulsun kendine. Tabi yurdum erkeği tipi malum, az eli yüzü düzgün, biraz farklı tipte adam görseniz hemen yükselttiğinizden bunlar kendini ilah sanıyor.

Niye kendisi kraliyet sarayının prenslerinden mi? Hem 9 yaş büyük, hem de bunları söyleyebilecek kadar özgüveni yerinde bu tip adamlar hamilelikte bile kilo aldın diye seni beğenmez, yerden yere çarpar sözleriyle... Üzülmek istemiyorsan kaç kurtul, sakın bu adam için gidip burnumu yaptırayım deme düşüp bayılırım şurada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…