• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şekilci sevgili

Bence gayet normal. Ben de esimin kiyafetine, saç sekline yorum yaparim. Bunu soylerken kibarliktan kirim kirim kirilmaya 7 kat ele soyluyormus gibi soylemeye gerek yok bana gore. Begenmediysem bu kötü olmuş derim direk yani, gerci biseyin kotu oldugunu soylemek icin 7 kat el bile olsa dolandirip duramam lafi bu kadarda herseye alinmayin. Dediklerini dinlemek ve yapmak istemiyorsan söyle bir daha yorum yapmasin.

Birini seviyorsun olmak icin herseyi begeneceksin diye bisey mi var.

Kimsenin kimsenin zevkine kotu demeye hakki yok bence. Ben sevgiyi on planda tuttugumdan sanirim garip geldi cunku kiyafetle ilgilenmem pek

Aklima gorumcem geldi. Gitmis kendine bir bluz almiş getirdi bana gosteriyor nasil olmuş diye. Guzel degil dedim ve kiyametleri kopartti nasil begenemezmişim 😂😂😂😂😂

Benim herüf de öyleydi sevgiliyken.
Zayıfsın der iskelet fotosu gönderirdi watsaptan.
Kıyafetlerime laf ederdi sürekli.
Meğer özgüvenimi kırmak için yapıyomuş, ezikleniyim de başkasına bakmayım diye.
Hiç sallamadım.
Şimdi onun pijamalarıyla geziyom evde onu bile beğeniyo yazzıh.
Kilo alma böyle iysin diyo artık.
Paçozluğa nası bi alıştırdıysam garibimi.
Eşinizin pijamalarini nasıl giyiyorsunuz ya, bizim aramızda boy kilo uçurumu olduğu için giysem içinde yüzerim her halde

Zayıflamanı ve daha güzel giyinmeni istiyordur bu kadar basit :anneadayı: bunları yapmak istemiyorsan ayrılabilirsin.

Şimdi açtığım bu konuyu görüp güldüm. Şuan 26 yaşımdayım ve cidden hayat çok garip. Bu anlattığım arkadaş benden sonra hemen biriyle evlendi, akabininde de boşandı. Sonra da bana yazdı gel evlenelim pişmanım diye. Ama demem o ki yıllar önceki ben’e iyi ki ayrılmışım. Sizi her şeyinizle olduğu gibi seven birisi önemli. Duygulandım :)
temiz kalpliymişsiniz.Allah korumuş.neyin hayır neyin şer olduğu bilinmez derler ya sizinki de oyle olmuş.

Ben olsam onu yerden yere vururdum laflarimla sonrada hadi canım by derdim😃
Sanki sizi yalniz kalamak için tutuyor gibi mecburi gibi daha bismillah en cici aylarda boyleyse 1 yıllık olsaniz direk cirkinsin diyecek

Zayıflamanı ve daha güzel giyinmeni istiyordur bu kadar basit :anneadayı: bunları yapmak istemiyorsan ayrılabilirsin.

Bunları yapmak istemek tamamen kendimiz istediğimiz için olmalı. Başkası beğenecek diye zayıflamak ya da güzel giyinmek insanın kendisine olan saygısını sorgulatır. Biz ne istiyorsak kendimiz için yapmalıyız.. Kendimiz için yaptığımızda zaten bi değeri olur ve güvenimiz artar.. rakamlar ya da kişiler için değil bence :)))

Kadin uc yil once yazdığım konu duygulandim diyor bazilari da hala cok kilolu degilsin terket onu diyor. Coktan bitmis kadin duygulandim eskilere diyor yahu

Kilo vermeniz iyi olabilir.kıyafet meselesi zevk işi yani sizi o şekilde beğendiyse karışmasın bunu söyleyin.10-15 kilo bendede var okulu bitirme telaşı ve son ilişkim bitince baya bir kilo almıştım.şimdiki erkek arkadaşım dert etmiyor.böylede güzel diyor ama bence kilo kimseye yakışmıyor.

Biraz kilo versen iyi olur bencede o boya o kilo fazla
Bunda birşey yok bence

Şimdi açtığım bu konuyu görüp güldüm. Şuan 26 yaşımdayım ve cidden hayat çok garip. Bu anlattığım arkadaş benden sonra hemen biriyle evlendi, akabininde de boşandı. Sonra da bana yazdı gel evlenelim pişmanım diye. Ama demem o ki yıllar önceki ben’e iyi ki ayrılmışım. Sizi her şeyinizle olduğu gibi seven birisi önemli. Duygulandım :)

çok enteresanmış gerçekten.
ve hayırlısı olmuş

Bunları yapmak istemek tamamen kendimiz istediğimiz için olmalı. Başkası beğenecek diye zayıflamak ya da güzel giyinmek insanın kendisine olan saygısını sorgulatır. Biz ne istiyorsak kendimiz için yapmalıyız.. Kendimiz için yaptığımızda zaten bi değeri olur ve güvenimiz artar.. rakamlar ya da kişiler için değil bence :)))
Adam öyle istiyo ya yaparsın ya da ayrılırsın diyorum ben bahsettiğimz şeyler farklı, böyle düşünüyosan ayrıl o zaman

Onun yaptiklari daha agirdi. hani iyiligin icin bir seyler diyen insanlar vardir ya bu onlardan degildi.
Benim fazla kilom da yoktu zaten o donem. 10kilo versem iskelet olurdum herhalde. İlk baslarda o boyle konustukca kendimi kotu hissediyordum. Sonradan bilerek ozguvenimi kirmak icin yaptigini anladim. Degisik bir adamdi iltifat etmeye korkardi asagilik komleksi vardi. Onu farkettigim an onun silahiyla vurdum onu:KK53:
Zaten özgüvensiz insanlar karşısındakini aşağıya çekmeye çalışırlar. Kendilerine güvenmedikleri için karşısındakinin de kendine güvenmesi rahatsız eder onları. Ve sistematik olarak, o güveni kırmaya dönük davranırlar. Bilerek yaparlar bunları. Egoları çok kırılgandır, ama sözleri ve davranışları bu kırılganlığın tam tersine çok kabacadır. Çok eziklerdir aslında. Ezerek ezikliklerini saklamaya çalışırlar.

İlk sayfadaki sevmiyor diyen arkadaşa gülüp ardından "Sevgisinden eminim" başkaldırınızdan sonra "her zaman emin olduklarınla sınanırsın çok emin olma hayal kırıklığına uğrarsın" yazacaktım ki şu mesajı görmek çok ironik oldu. Beklendik şeyler olmuş. Ama hayırlısı olmuş sevgili konu sahibi. Hayatta adınız dışında hiçbirşeyden bu kadar emin olmayın. Mutluluklar sizinle olsun.

Back
X