benim de saçlarım lüle dalga arası saçma bir saç. en kötüsü hem üstlerde az oluşu hem de kalın telli olması. hep bir koyun yünü görüntüsü var. denemediğim köpük jöle ya da saç kesim şekli kalmadı.benim bir de her sabah duş alma takıntım var, duş almazsam o gün kendime gelemem.ben de nemliyken parmaklarımla burarak lülemsi şekiller veriyorum, yıllardır bulduğum en iyi yöntem bu. ama özellikle parçalara ayırmıyorum çünkü o zaman düğüne gider gibi duruyor.
bu tiftik görüntüsü için bugün aktardan Blue Ocean diye bir markanın saç bakım yağını aldım. daha bugün denedim ilk defa, banyodan sonra saçımı çok az kurutup ördüm. oldukça düzgün bir görüntüsü oldu, tiftiklenme çok az. kullanmaya devam edeceğim bakalım, bir de şu bebe yağını deneyeyim. bu yağın içindekileri yazayım:
susam yağı, tatlı badem yağı, çam terebentin yağı, ısırgan otu yağı, papatya, lavanta,mersin, okaliptus, buğday,hint,biberiye,hindistan ceviziyağları ve zeytin yağı+vitamin E.
bir de çok az döküldü saçım taradıktan sonra, umarım iyi gelir.
bu tiftik görüntüsü için bugün aktardan Blue Ocean diye bir markanın saç bakım yağını aldım. daha bugün denedim ilk defa, banyodan sonra saçımı çok az kurutup ördüm. oldukça düzgün bir görüntüsü oldu, tiftiklenme çok az. kullanmaya devam edeceğim bakalım, bir de şu bebe yağını deneyeyim. bu yağın içindekileri yazayım:
susam yağı, tatlı badem yağı, çam terebentin yağı, ısırgan otu yağı, papatya, lavanta,mersin, okaliptus, buğday,hint,biberiye,hindistan ceviziyağları ve zeytin yağı+vitamin E.
bir de çok az döküldü saçım taradıktan sonra, umarım iyi gelir.