• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Şekilsiz dalgalı saçlar için öneri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Kızlar ya benim saçlarimda dalgali şekilsiz ve bi de uzun küt kestirdim iyice şekilsizleşti. Nemli bırakamiyorum başım ağriyor, jole köpuk suremiyorum kepek oluyor. Lütfen bana yardım edin tabi bi çözüm varsa benim için:)
Kızlar lütfen bana Fikir verin, yardımmmmmmm

J Beverly Hills'in Control şampuanını öneririm. Mis gibi kokuyor ve saçları inanılmaz besliyor. Gittiğim bütün kuaförler ne kadar sağlıklı saçlarınız var diyor. Tavsiye ederim.

öyle demeyin valla.. aslında o kadar ekonomik bir fiyata geliyor ki. ben 2,5-3 ayda bitiriyorum bir tanesini. bir damla şampuan yetiyor o kadar etkili. 2 defa saçlarımı yıkıyorum miss gibi kokuyorum. ucuz şampuanlar en fazla 3-4 hafta gidiyor.

benim saçlarım da dalgalı..dalgalarını çok seviyorum.sadece mümkünse günde 1 yıkayıp özen göstermek gerekiyor şeklini koruması için.
saçlarımda röfle var.2 ay önce omuzlarımda kestirdim.duşta önce şampuan sonra krem en son da saç maskesini kullanıyorum.saç maskem boyamın yıpranmaması için. şampuan olarak da wella professional tercih ediyorum.

duştan çıkınca 7/24 tarzı bir saç kremiyle veya süt kıvamında şekillendiricilerle ıslakken saçlarımın uçlarına masaj yapıyorum..bunu ıslakken yaptığımda elektriklenme ve erken kirlenme olmuyor.jöle tercih etmiyorum.sonra kendi halinde kurumaya bırakıyorum.

ama dediğim gibi benim de problemim 2. günde şeklini o kadar düzgün koruyamıyor olmak.günde 1 yıkamam lazım sanırım...

elidor şampuan+ elidor saç kremi+ loreal yıpranma karşıtı nemlendirici maske+ maskeyi yaptıktan sonra banyoda tarıyorum ve bi daha hiç taramıyorum.. banyodan sonra da lorealin kıvırcık saçlar için köpüğü var saçlarımı öne eğip az bişey köpükle mıncık mıncık yapıp kurutuyorum kıvır kıvır oluyo.. illa ki tülerik kalan yerler oluyo ama çok az. orayı da maşa yapıp açıyorum çok güzel hem hacimli hem de yumuşacık oluyo saçlarım.. bazen de nadir de olsa yine lorealin saç spreyini sıkıyorum biraz daha hacimli oluyo.. :) önceden çok düzleştirirdim artık hiç sevmiyorum düz saçı..

bu konuda en güzel ve güvenilir ürün benimde kullanıp fazlasıyla memnun kaldıgım ExoKeratin Brezilya Fönü, gerçekten sonucu görünce çok şaşırdım.. arık düz saçlıyım ve bunu kendi kendime başarabildigim için çok mutluyum =)

Kızlar lütfen bana Fikir verin, yardımmmmmmm

dejavu oldm resmen öncelikle uzun küt saclrıma biraz kat verdrdim dalgalrm belrgnlessn dye. banyo sırasnda sac bakım kremimi bklettirken tarıyorm saclarımı yoksa cok fazla kabarıyo ısıya karsı serumumu kullandıktan sonra iyice saclarımı kurutuyrm öndeki tutamlarımı helen tarzı kıvırıp tutturuyorm tel tokayla arka kısmı balık sırtı örüyorum 15 20 dk ya acyorum cok gzel dalgalı saclrm oluyo acelem varsa fön tutuyrum kıvrdıgm yerlere ve örgüye 5 dk ya hazırm:)))

Benim saçlarımda şekle girmez mutlaka kendim fönlemem lazım. Kabarır bazen banyo yapmak bile istemiyorum sırf fön çekicem die, birde gürdür, 1 saatten aşağı bitmez. benim gibi sürekli fön çekmek zorunda kalanlarınız varmı yada nasıl şekil verip düzeltiyosunuz:26:

Benim saçlarımda şekle girmez mutlaka kendim fönlemem lazım. Kabarır bazen banyo yapmak bile istemiyorum sırf fön çekicem die, birde gürdür, 1 saatten aşağı bitmez. benim gibi sürekli fön çekmek zorunda kalanlarınız varmı yada nasıl şekil verip düzeltiyosunuz:26:

Canm yazdıklarının ayyyynısı hepsi bende vardıı. yaklaşık 4 5 yıldır kullanıyorum bu düşleştirici denen şeyii.. 2,5 yıldır makas değdirmedim saçıma belimdeydi ama o kadar kırılmıştı ki keçe gibi kendm bile değmek istemiyordum. Bi gün deli oldum kestirme kararı verdim 2 gün önce kestirdimm. Arkalarına hiç kat attırmadım dümdüz kestirdimm sadece ön tarafımda az bi kat var. Ve bakım yapmaya başladım saçlarım yumuşacık olduuuu:16:

Artık çok seviyorum saçımı düzleştirici fön değdirmiyorum sende değdirme pişman olursun sonra hemde saçlarımızın güzelim dalgası yok oluyooo. Şu an tam göğsümün altında bitiyor saçlarım. Kendin dalgalı şekiller vermeyi dene bi sürü yöntem var eminim sana en uygun en rahat olanı bulursun. Saçını dalgalı kullan bi an önce yıpranmadann:21:

Banyodan sonra mavi su diye birşey var onu kullan canm bi de saç yumuşacık oluyoooo

saçlarım su dalgası şeklinde ama üstleri düzleniyo yani köpük kullanmama rağmen ne yapsam daha fazla kıvırcıklaştırabilirim :26::26:

bende dalgalı dalgalı olsun istiyorum normalde de dalgalı ama yarısı düz yarısı dalgalı,böyle maşalı gibi olsun bunun için yapabilceğimiz bisey var mı ya

Benım saclarımda dalgalı ama coksekılsız bde kendım evde fön cekmeyı bırakın duzelmeyı bıle beceremıyorum

Benim saclarim aslinda kivircikti duzlestire duzlestire dalgaliyla kabarok duz karisimi sacma bisey olmaya baslamisti. Haliyle bi cozum bulmam gerekti. Suan saclarimdan memnunum yaptiklarim ise: Akşamlari yatmadan once duşumu alirim ki kabarmasin. Sacimi asla makineyle kurutmam kendi kendine kuruması her zaman daha iyidir. Daha sonra saclarimin dalgalarinin belli olmasi icin Elidorun yesil renkli belirgin bukleler sac bakim kremini kullaniyorum. Sac diplerime gelmeyecek sekikde boyuna yediriyorum ve ellerimle sekil veriyorum sonuctan cok memnun kalacaksin. Ama surekli onu kullanma cunku sac alisiyor ve ise yaramamaya basliyor. Ben onu kullanmadigim zamanlarda sacimi orup yatıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saçlarım dalgalı özellikle duştan sonra kabarıyor ve istediğim şekle sokmakta zorlanıyorum kendimi bildim bileli ama böyle saçlar için tek ideal kesim var o da katlı kesim. Ön katları kısa tuttuğunuz müddetçe dalgalı da olsa güzel bir hava veriyor birkaç köle dokunuşuyla.

forumdan bir arkadaşım tavsiye etmişti 1 yemek kaşığı bal kattım ne elektriklenmesi kaldı ne birsey üstelik yumuşacık ve parlıyor ilk duyunca ıyy bal mi demiştim vıcık vıcık iğrenç demiştim ama anlamıosun bile bal olduğunu

kıvırcık saça uygun saç kremleri kullanıyorum benim için sorun olmuyo demek ki saç yapısına göre değişiyor

ISTE SEKILLENDIRMEK ICIN CÖZÜM.
Benim cok ama cok gür saclarim var, su an uzunlugu omuzlarimi geciyor. Kat kat uclardan, U seklinde diyebilirz.
Saclar uzadikca agirlasir, ve agirlasan saclarin dalgasi daha uzun olur ama kisa saclarda dalga/kivirciklar daha minik olur.
Ayriten benim saclarim boyasizken bile, hic birsey sürmeden banyodan cikinca müthis kabarik ve tiftiklesmis gibi, yün gibi duruyor...

Cok uzunken bele kadar pek problem yok ama, gecenlerde kestirdim ve pisman oldum, omuzlarima kadar gelen siclar (islakken) kuruyunca daha bi kisaliyorr. Ama guzel bir coum buldum:

Banyodan sonra saclarimin nemini aldim, köpük surdum daha sonra jöle, ama baya bi jöle surdum.
Kurutma makinasi ile (normal kurutma makinasi difuzzer basligi olmayan) saclarimi kuruttum, ama saclari kuruturken uclarindan elinizin icinde tutunki, saclar ucusup elektriklenmesin.
Jöle sacta kurudugu icin o ufacik dalgalar gitti, yerin guzel su dalgalari geldi. Arti cok gür scalarimda daha az kibar gørunuyor tavsiye ederim.
Is jöle de bitiyor jöle surerke saclarinizi cekin ki, dalgalar uzasin.. Bir de kuruturken uclarindan tutun ucusmasin canim saclar..
meraba benim saçlarım kısa ve dalgalı üstelik acaayip gurler şu kopuktu kremdi falan markasını verebilir misini?

Back
X