Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simorgcum benimde annemin böyle bi arkadaşı vardı çok şükür tayinleri çıktı defoldu gitti..sorun yaptığımı biliyodu her gördüğünde almışın diyodu..birde salona her girmemde veya çıkmamda yanındaki kadınlara kilo almış değilmi diyodu ayhhh aklıma geldi hemen 1,5 saat yürümeliyimmm
Tabisiiiiii.....
Derhal kimlik bilgilerini, pardon yaş - kilo - boy - hedef kilo bilgilerini alalım![]()
Şaka tabi ki, bilgi vermek sana kalmış arkadaşım hoşgeldin sefa getirdin![]()
tekrardan merhabakaç gündür uğrayamadım
![]()
hemen tanıtayım kendimi
18 yaşındayım
boy: 1.72 cm
kilo: 95 kg
asıl hedefim de 65 kgne kadar sürer bilmiyorum :44:
herkese başarılar kolay gelsin![]()
![]()
bu topikte 1.60'tan fazla olan boyları yazmak yasak![]()
![]()
Şaka tabi ki, hemen bilgilerini ilk sayfaya ekliyorum senin de![]()
Hoş benim diyet bu aralar güme gidecek gibi ama bakalım inşaallah oyunbozanlık yapmam![]()
Bugün herkesin üstüne bir ağırlık çöktü galiba :96: Biraz önce löp löp tatlıları götürdüm ki,leslie ile 5 mil değil ancak 15 mil yaparak erir bu yağlar :26:
iyi geceler kızlar bugün çok sessiz olmuş topik ben biraz rahatsızdım giremedim kendimde güç bulunca hemen bakayım dedim ama kimsede bi degişiklik yok galiba neyse ben gidip yatayım tekrar heipinize iyi geceler
iyi geceler kızlar bugün çok sessiz olmuş topik ben biraz rahatsızdım giremedim kendimde güç bulunca hemen bakayım dedim ama kimsede bi degişiklik yok galiba neyse ben gidip yatayım tekrar heipinize iyi geceler
Canım çok geçmiş olsun hastasın madem bol vitaminli şeyler ye diyetteyim diye ihmal etme kendini![]()
vitaminli-mitaminli deyip kızın kilo almasını istiyon deeemiiiiii![]()