• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekonder İnfertilite İkinci Bebeğiniz Olmuyorsa

merhaba

benim de 14 aydır 2.bebeği istiyoruz şartlar sağlanıyo , ama olmuyor.
her zaman gittiğim dr.um rahim filmine gerek duymadığını söledi, ben de zaten çok korkuyorum.
neden ne bilmiyorum ama sekonder infertilite primer kadar hatta daha fazla strese sokuyo gerçekten.
inşallah kısa sürede hamile kalırız arkadaşlar
bu ayımda geçti bebişim gelmedi
adet oldum

arkadaşlar
bu tüplerin tıkanması ve yapışıklı neen oluyo acaba
dr.um gerek yok dedi ve hsg çektirmedi
ama bende de hep bir şüphe var
bir an önce hamile kalsamda gerek kalmasa diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

:gitme::gitme:

CANIM MERHABA DENİZEDE YAZDIM.BENİM 7 YAŞINDA OĞLUM VAR AMA 3 YILDIR 2 BEBEĞE HENÜZ KAVUŞAMADIK.YAPIŞIKLIGIM VAR LAPAROSKOPİ OLACAGIM.RABBİM KISMET EDERSE OLUR SEN ŞUAN NE YAPTIN ALLAHIM HERKESE SONRADA BİZE YİNE BEBEK NASİP ETSİN İNŞAALLAH.:gitme:

canım ben şimdi oluşan yumurta kiste dönüştü onu eritmesi için d.kontol kullanıyorum anlıycağın umutlarım iki ay daha ertelendi yani ekimi bekliycem...:gitme: beklemek çok zor ya ... Allahım gör artık bizi ne olur :Saruboceq::Saruboceq: çok yoruldum artık ilaçlar testler tahliller midem altüst oldu artık... Canım Allah yardımcın olsun umarım ikinci meleğine tez zamanda kavuşursun... sevgiyle kal.:1hug:

arkadaşlar
bu tüplerin tıkanması ve yapışıklı neen oluyo acaba
dr.um gerek yok dedi ve hsg çektirmedi
ama bende de hep bir şüphe var
bir an önce hamile kalsamda gerek kalmasa diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Bende aynı senin gibiyim canım kendimi rahatlatmaya çalışıuorum ama ben hsg çektirmeyi düşünüyorum benimde doktorum gerek yok diyo ama benim için rahat değil ... çektirip rahatlamak istiyorum şu tedavim bitsin hemen çektircem...yani ekim gibi falan yine olmazsa gebelik durumum kesinlikle çektircem.... sanada tavsiye ederim. ... Sevgiler...Şeniz

Bende aynı senin gibiyim canım kendimi rahatlatmaya çalışıuorum ama ben hsg çektirmeyi düşünüyorum benimde doktorum gerek yok diyo ama benim için rahat değil ... çektirip rahatlamak istiyorum şu tedavim bitsin hemen çektircem...yani ekim gibi falan yine olmazsa gebelik durumum kesinlikle çektircem.... sanada tavsiye ederim. ... Sevgiler...Şeniz

dr.uma 5.kez sordum, yine gerek yok dedi. bakalım bikaç ay bende beklemedeyim ona göre bişiler yapacaz canım hayırlsı olsun;ama çokk zorrrrrr

Back
X