- 5 Aralık 2009
- 586
- 30
- 118
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
ben üç yıldır bi şirketin muhasebesinde çalışıyorum ilk zamanlar herşeye yetişmeye çalışıyodum ama işler yoğunlaştıkça yanıma bi sekreter almaya karar verdk ve 18 yaşında bi kız aldım ilanla geldi işe çok ihtiyacı olduğunu söledi tecrübede yoktu ama ben bi şans vermek istedm ihtiyacı olduğundan neyse başladı yapımdan dolayı hiç emretme iş buyurma gibi huyum yoktur çayımı bile kendim kalkıp alıyodum o derece tabi bunlar zamanla kızı havalandırdı artık yukarı çay ver dediğimde bile banane sen ver diyicek duruma geldi patronda kızın genel tutumundan davranışından rahatsız olduğunu onu çıkarmamı istedi ben kızı karşıma alıp konuştm gayet güzel tmm dikkat edicem dedi yine başladık bu daha sonra aralıklarla 3 kere falan tekrarladı ama olacak gibi değil derken 6 ay geçti ama artık günlük kavgalara dönüştü kıza işle ilgili yap dediğim işleri sen kimsin senin dediğin işi yapıcam diyerek yapmamaya başladı fırçasını da tabi ben yiyodum bi süre sonra da patrona yansıdı bunlar patron çıkar gitsin dedi ama eleman bul falan demedi böle 2 ay daha geçti en son olay bayram öncesi maaşları bankadan yetiştiremedim elden ödedim bi kısmını bayram sonrası kalanları ödicektm ama herkese durumu izah ettim bankaya tam maaş yatırıcam herkes alacağını alsın kalanı getirin diye herkes kartları verelim siz çekip bize verin dedi neyse sonra ki gün herkesden kartları topladım buna geldim maaşlar için kartla şifre lazım dedim bekle dedi yarım saat sonra seni bekliorm hadi dedim ben sana ne şifresi vericem sen kim oluyosun falan bi ton tantana bende verme dedim çıktım kartları patrona verdm oda geldi kartını şifresini benim iş verenm sizsiniz dedi patrona verdi gitti ertesi gün bende herkesin maaşını verdim onu beklettim en sona ( bilerek yaptım ) kıyameti kopardı çıktı beni şikayet falan etti patronla konuştuk bi ton yanlan dolan şoklar içinde dinledim bunu uyardı patron neyse 1 aydan fazla geçti ama hergün yine aynı işden soğudum resmen geliş gidiş saatlerime maaşıma kadar kızın gözüne batıyo şimdi patronla konuşup işden çıkmak istediğimi mi söylesem (farklı sebeplerden ) yoksa senelik iznimi kullanıp gelip bu kızı işden mi çıkarsam sizce ( bu kadar iylik yaptım defalarca konuşup uyardm karşılığında bu kadar terbiyesizlik ve huzursuz edildiğim için yoksa asla ekmeğiyle oynamak istmem kimsenin )