Seks olmadan evlilik

Konu sahibi giriş yapmış. Umarım buraya verdiği kararlar sonucu hayatını düzene sokmuş,herşeyin güzel olduğunu yazar.

Doktora gitsin bi zahmet. bu tarz konularda cinsellik icin boşanılir mi diye konu sahibine saldıran cok oluyor genelde aldirma.
Vay be, 2016'da forumu oluşturan kadınlar, "bunun için boşanılır mı" diyorlarmış.

Şimdi Allah'ın kulu "sabret düzelir" demez.
Kessen demez. Demezük.

Iliskinin normali haftada 2-3 kez yapmak ama tabi bu yastan yasa göre degisiyor bazen haftada 1 kez olmasi vb

O değil de onca senelik evlisin
Hiç mi görmedin adamın böyle olduğunu
Yani bile bile lades demişsin bebeğin suçu ne ?

Iliskinin normali haftada 2-3 kez yapmak ama tabi bu yastan yasa göre degisiyor bazen haftada 1 kez olmasi vb
Haftada 1 mi oda çok geç bennce bizim için libidosu yüksek kimseler için gün aşırı bence ideal bizde

Haftada 1 mi oda çok geç bennce bizim için libidosu yüksek kimseler için gün aşırı bence ideal bizde
Yas gruba alirsak degisiyor mesela ben 28‘im bana haftada 3 yetiyor yani bazen 4 degisiyor yani benden canim istemiyorsa 1 haftada yapmadigim olur muhakkak ama arastirdigima göre normal cinsel iliski haftada 3 olmasi diyolar

Sorun doktora gitmeyip, üzerini örtüp, ölü taklidi yaparak birşeyleri farkrtmeyecegini, istemeyecigini, bu şekilde yıllarca idare edeceğini düşünmesi. Harekete geçmeden öyle de olut zaten.

Yas gruba alirsak degisiyor mesela ben 28‘im bana haftada 3 yetiyor yani bazen 4 degisiyor yani benden canim istemiyorsa 1 haftada yapmadigim olur muhakkak ama arastirdigima göre normal cinsel iliski haftada 3 olmasi diyolar
Bnmde 28 yaş ve 2 çocuğum var biz eşimle gün aşırı beraber oluruz ayrıca istek olursa boş gecmeyiz

Eşinizi ikna edin ürolojiye randevu alıp gitsin. Cinsel isteksizlik fiziksel veya psikolojik bir hastalıktır. Gerekirse psikiyatriye de gitsin. Hiç normal değil. Sizin için bile olsa gitmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…