Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sizde konu sahibinin eşi gibi eşinizi hiç öpüp koklamaz sarılmaz mısınız ? Adamda kadına karşı olan sevgisini gösterecek en ufak bişey yok ki. Konu sadece cinsel birliktelik olsa keşke. Kadın sevgiye aç.Esin ayni benim kafamdan huy olarak ayniyiz. Cinsellikle hic aram yoktur ama esim isteyince birlikte oluyorum. Boyle kurumus bi dalım ben![]()
Peki sizde konu sahibinin eşi gibi eşinizi hiç öpüp koklamaz sarılmaz mısınız ? Adamda kadına karşı olan sevgisini gösterecek en ufak bişey yok ki. Konu sadece cinsel birliktelik olsa keşke. Kadın sevgiye aç.
Ne var.. temiz gömlekler temiz bir ev mis gbi yemekler var. Mis gbi bakıcı daha ne olsun bacım..
Neden dünyadan zevk almıyormuş ya. Hayatında ne olursa olsun eşi var çocuğu var belki anne babası ailesi var. Bunlar mutlu olmak için yetmez mi ? Sorunlar olsa da üstesinden gelmek için çapa göstermeyi bırakmış gibi. Sanırım konuştunuz eşinizle ne dedi ayrı oda da yatmak çözüm olmayacak ki çözüm daha çok konuşmak sorunları deşmek ve çözüm aramakherkese tesekkurler bi sure ayni evde ayri odalarda yasama karari aldik. esim dunyada hicbir seyden zevk almadigini soyledi. evliligimizi kurtarmak icin degil kendisi icin doktora gitmesini soyledim. uzun hikaye. herkese yorumlari icin tesekkurler.
herkese tesekkurler bi sure ayni evde ayri odalarda yasama karari aldik. esim dunyada hicbir seyden zevk almadigini soyledi. evliligimizi kurtarmak icin degil kendisi icin doktora gitmesini soyledim. uzun hikaye. herkese yorumlari icin tesekkurler.
Denk geldim okudum.Ayni seyleri yasiyoruz.Suan ayni evde ayri odalarda.Bir cozsem ne oldugunu sinirli,sevgisiz,saldirgan garip bir hal aldiherkese tesekkurler bi sure ayni evde ayri odalarda yasama karari aldik. esim dunyada hicbir seyden zevk almadigini soyledi. evliligimizi kurtarmak icin degil kendisi icin doktora gitmesini soyledim. uzun hikaye. herkese yorumlari icin tesekkurler.
Ahhh ahhh cinsellik neki allahaskina duygusal aclik korkunc bir durum.Sarilmak guvenmek sicaklikyasamayan bilmez arkadasim ne derlerse desinler. sadece cinsellik degil duygusal aclik cekiyorum. insan karisina birkez seni seviyorum demez mi? yalandan da olsa askim canim demez mi? birine anlatsan azmis bu derler biliyorum.
canım uzuldum gercekten normal degil yani 10 kere nedir 4,5 senede yani naparsın bilemedim ama normal değilMerhabalar,7 yillik evliyim. 3.5 yasinda bir oglum var.
Evliligimizin basindan beri esim cinsel anlamda cok istekli degildi. Haftada bir bazen iki haftada bir birlikte olurduk. 17 ay cocugumuz olmadi. Bu surecte yumurtlama gunlerimde bile onu kolundan tutup ben surukledim iliskiye. Yine mi diye geldi cogunda.
Neyse, hamileligi de eklersek asagi yukari 4.5 yildir birlikte oldugumuz iliski sayisi 10 u gecmez. O da benim istememle, yanasmamla.
Bu arada esim asiri gamsiz, ilgisiz biridir ama bana karismaz maddi anlamda olsun ozgur birakmak anlaminda olsun asiri serbestim. Hic kiskanmaz desek daha dogru. Gece arkadasimla ciksam eve gec gelsem sormaz bile.
Daha bana 1 kez bile askim, bebegim tarzi birsey demisligi yok. De diyorum diyemiyorum diyor.
Kendisi de evden ise isten eve birisi. Biraz ice kapanik, insanlarla iletisimi iyi ama iletisime gecnekten cogu zaman kacinir.
Gecen ay ilgisizligini ve cinsellik mevzusunu (daha onceleri takilarak konuyu acardim espriyle ve guler gecerdi yorgunum falan filan) acik acik konustum boyle gitmez dedim. Doktora gidecek bir durum yok dedi. Biz ayrilmayacagiz dedi. Bir iki kez yanasti ama simdi yine ayni 3 hafta olacak yine birsey yok.
Ben ne yapayim simdi? 31 yasindayim, bakimliyim, herkes 20 25 yas araliginda zannediyor beni neden boyle anlayamiyorum. 40 li 50 li yaslarda olsam neyse derim ama cinselligin en yogun yasandigi yaslarda nereye kadar bekleyecegim? Surekli ayrilik dusunur oldum en azindan kimse yok cinsellikte yok derim otururum ya da olsa bile esimi aldatmis olmam. Korkuyorum artik kendimden de bosansam diyorum ama oglum var. Artik duzelsek bile ben birsey hissetmiyorum. Insan olarak seviyorum sadece.
olabilir bence de . hani bişi yapmasa bile eğilimleri o yonce olabilir hatta kendi bile farkında olmayabilir.kadına bu kadar ilgisizlik olur muEşcinsel olabilir mi?![]()
normal değil hayır değil hadi cinselliği cıkarırım hayatımdan oglum için vs. vs. diebilirsin ama o zaman bile beni nie istemio die içerliyceksin cinselliği gözden cıkarsan bile bana ni eılgı duymuo die mutsuz olacaksıngay falan degil. konusacagim tekrar beklemedeyim. sadece sunun cevabi ne bilemiyorum. 3 hafta oldu israrlarim sonucu 3 hafta once beraberlik oldu. ne kadar beklemeliyim? ayda bir olsa mesela (hic sanmasam da) normal mi off sacma hersey aslinda degil ama ne kadar beklemeliyim? tekrar konusmak icin.
evet ben de bir donem yasamistim ama kendiliginden gecti cok uzun surmedi ahh bana bir iki kez yanasti. simdi nasil istedin diye sordum ve bana kafa olarak kendimi hazirladim cevabini verdi. bilemiyorum. tsk.İsteksizlik hormon bozukluğundan oluyor bizzat kendim yaşadım önce onlara baktığın sonra da bol bol.çerez polen falan yesin kimse durduramaz :)
evet biz de oyleyiz hala. ev arkadasi gibi yasiyoruz. Allah yardimciniz olsun.Denk geldim okudum.Ayni seyleri yasiyoruz.Suan ayni evde ayri odalarda.Bir cozsem ne oldugunu sinirli,sevgisiz,saldirgan garip bir hal aldi
evet malesef cok eksik cok uzuluyorum gecmise.Ahhh ahhh cinsellik neki allahaskina duygusal aclik korkunc bir durum.Sarilmak guvenmek sicaklik![]()
evet malesef kopukluk oldu artik ben de istemiyorum ve simdi odayi da ayirinca malesef suclu ben gibi duruma dusecegim biri duysa. bakalim gecinio gidiyoruz. tam o konumdayiz :/canım uzuldum gercekten normal degil yani 10 kere nedir 4,5 senede yani naparsın bilemedim ama normal değil![]()
evet malesef kopukluk oldu artik ben de istemiyorum ve simdi odayi da ayirinca malesef suclu ben gibi duruma dusecegim biri duysa. bakalim gecinio gidiyoruz. tam o konumdayiz :/
evet hep boyleydi yazdiklarimin hepsini okumamissinizdir. hep benim durtmemle oldu ama cocuktan sonra hic yanasmadi bana beni anne gibi gormus sadece. neyse yataklari ayirdim cunku ben de isittiklerimden sonra ve birikimlerimden dolayi istemiyorum kokusunu duymak. bana birkez canimmm dememis ben artik daha niye ugrasayim. keske oglum cok kucuk olmasa keske duzenli bi gelirim olsa. erkekler cok acimasiz olabiliyorlar sıkıstıklarinda haketmedigim seyler duydum malesef. cekio gidememek cok kotu. kizlar okusun kebdi ayaklari uzerinde dursunlar bu da son sozum.Yatakları ayırmak odaları ayırmak doğru değil.
Ya doktora gitsin ya zorla götürün
Birdönem uzaklık olabilir stres hastalık hormon derim ama bu adam sürekli böyleyse sorunu vakit kaybetmeden çözmek gerekir
ya zaten ne olursa olsun ille kadın da kabahat bulunur da sen ona kafanı yorma ılle kadına bi kulp bulurlarevet malesef kopukluk oldu artik ben de istemiyorum ve simdi odayi da ayirinca malesef suclu ben gibi duruma dusecegim biri duysa. bakalim gecinio gidiyoruz. tam o konumdayiz :/