Seksenler TRT1

Seksenler'in haftada 2 gün yayınlanması gündemde!!
Seksenler seyircisnin dizinin kahramanlarını haftanın 1 günü 1980'lerde, başka bir günü de 2013 yılındaki halleriyle izleyebileceği bir proje üzerinde çalışılıyor.

TRT'nin sevilen dizisi Seksenler, ilk bölümlerinde olduğu gibi seyirciyi günümüze getirecek, ailenin, mahallenin son halini ekranda sunacak.

Haftanın bir gününde Seksenler, başka bir gününde ise Seksenler 2013 versiyonunun ekrana getirilmesi gündeme gelirken, dizinin hayranları bir yandan dizinin akışı sürerken, bir taraftan da gelecekte neler olduğunu görebilecek. Böylece karakterler arasında yaşananların neden, nasıl, ne şekilde 2013 yılına kadar geldiği en iyi biçimde anlaşılacak.

Seksenler dizisinde Fehmi karakterini canlandıran usta oyuncu Rasim Öztekin, yapılması planlanan yeni uygulamayı Seyircikedi'ye anlattı. Röportajın tamamı, Pazartesi ve Salı günleri olmak üzere Seyircikedi-Özel Röportaj bölümünde görülebilecek.

Seyircikedi: Seyircinin bazen serzenişi oluyor Ergun ve Nazlı'nın 2012 yılında kavuşamamış olmasından da kaynaklı bir şekilde dizinin sonu keşke başından gösterilmeseydi şeklinde. Siz ne düşünüyorsunuz?

Rasim Öztekin: Sonu gösterildi ama sonucu daha devam ediyor. Sonu bitmiş değil. Son devam ediyor. Son dönemi gösterdik o kadar. Ondan sonra ne olacağı belli değil. Bunun yanı sıra, o sonla 1980'ler arasında aşağı yukarı 32 sene var. Dolayısıyla o 32 sene içinde neler olmuş olabilir, her şey mümkün. Biz onu istediğimiz gibi yorumlayabiliriz, istediğimiz gibi oynayabiliriz onunla... Üstelik sanıyorum 2013 yılı ayrıyeten devam edecek. Seksenler'i haftada iki güne çıkarıp bir gününü sadece 2012'nin devamı olarak yapacağız. Öyle bir proje var, TRT de çok sıcak baktı bu projeye.

Belki de öyle bir projede, yani 2013'te Seksenler Salı günü yayınlanıyor, diyelim Perşembe günü de Seksenler'in 2013'ü oynayacak. Dolayısıyla orada da bir yol devam edecek, burada da bir yol devam edecek. Dünyada ilk defa da böyle bir şey oluyor. Bu aslında çok enteresan bir şey. Bir dizi oynarken, o dizinin 32 yıl sonraki hali de başka bir gün, başka bir dizi olarak oynayacak.

-Ergun ve Nazlı aşkı hep seyircinin merceğinde

Seksenler dizisinin ilk sezonunda Ahmet'in anlatımıyla 2012 yılı ekrana gelmişti. İleriye doğru gidildiğinde Fehmi (Rasim Öztekin) ve Rukiye (Özlem Türkad) halen eski sobalı evlerinde otururken eve bir müteahhitin talip olduğu haberi gelmiş, bunun üzerine Ahmet, Nazlı ve Çağatay babalarını ziyaret edip bu durumu açıklamıştı.
Fehmi, buna bir şartla razı olacağını, 1 ay süreyle üç çocuğu ve torunlarının yanlarında kalması şartını getirmiş, bunu kabul eden üç kardeş ve eşleri bir süreliğine eve yerleşmişti.
Bu arada, söz konusu müteahhitin Ahmet'in yıllardır görüşmediği can dostu Ergun Plak (Serhat Kılıç) olduğu ortaya çıkmış, Ergun, geçen yıllar içinde tiyatrocu Niyazi (Vural Çelik) ile evlenen, 1 çocuğu olduktan sonra boşanan Nazlı'ya (Yasemin Çonka) hala aşık olduğunu itiraf etmişti. Bu arada, Ahmet'in Gülden, Çağatay'ın ise Seçil ile evlendiği de görülmüştü.
Bununla birlikte, dizide bir daha 2012 yılına dönülmemiş, dizi fanatikleri ise kavuşmasını istedikleri Ergun ile Nazlı'nın ilerlemiş bölümlerde evlenmemiş olmasından dolayı duydukları üzüntüyü sık sık dile getirmiş, hatta Birol Güven'e de ricada bulunmuştu.
Seksenler'de şu günlerde dargın da olsa iki sevgili olan Nazlı ile Ergun'un 2013 yılında kavuşup kavuşamayacağı, diziden ayrılan Seçil (Pelin Akil) karakteriyle evli görünen Çağatay'ın bu durumuyla ilgili neler olacağını Seksenler 2013 ile ortaya çıkacak.
Ayrıca, ilerleyen bölümlerde tüm karakterlerin olup olmayacağı da merak konusu. Yine, diziye sonradan katılan Almancı Şahin"in gelecekteki bölümlerde olup olmayacağı, aynı şekilde mahalle esnafının o sırada neler yapıyor olacağı da beklenenler arasında.
Zaman içinde değişen şartlara uygun bir mahallenin tasarlanıp 2013 şartlarına uygun hale getirilmesi de bekleniyor.
Seksenler ekibinin 2013 yılında neler yaşayacağı ise önümüzdeki günlerde görülecek.

eskı gelınlerın hepsı oyle sabırlıymıs cnaım yaa gık dıyemezlermısss kendı buyklerımdende az cok gordum sımdıııı oyle bişi yok yanı bende dayanamazdım yahuu:):)

benim misafirim malesef geldi(((
hemde yemekli geldi....
o yüzden parça parça ve çok az bi yerine bakabildim

bakabildiğim yerlerde de en çok şurası hoşuma gitti:
ahmet arabayı tamir ettikten sonra, arabada nereleri yaptığını sami babaya anlattığı yer
işte önce dediki bujileri söktüm dedi, sami babada dediki; ya niye söktün onları? ne kaaa güzel duruyorlardı orada öyle dedi
ve devamı işte....:))))

hadi inşallah gelmezler vazgeçerler gelmekten

malesef canım:)

Ben dün geceki bölümü izleyemedim Netten izlerim artık

aynı kaderi paylaşmışız....

Ama kayınvalide çok komik arabadan uçacağımı bilsem yinede ön koltuğa otururum diyo yaa koptummmmm...:90:
evet burasıda çok komikti
aman otursun:)))

yaa öyle olur işte, sen gelini üz, sende eşini üz, eve gittiği halde arkasından gitmeyin ve umursamayın,
işte gider arabayı öyle güm vurursun....

ahmet ile ergunun pastanede ki provası

[video=youtube;41vZW1nZURE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=41vZW1nZURE#![/video]

gerçek hayatta ergunla tanışık olmak isterdim şahsen:)))

gökdeniz ben sana bi soru sormuştum ama görmedin galiba???:44:

şimdi sordum deyince baktım sayfalara yaşımı sormuşsun. 24 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın

bu arada seksenler keyfimize nazar mı değdi nedir?
bu hafta seksenlerseverlerin misafiri çok olmuş başka gün mü yok yahu

ergunla nazli bu dizinin en güzel asiklari, sahneleri pek olmuyor ama artik bende onlara bayiliyorum.

susmusa esnafin hazirladigi saldiri sahnesine cok güldüm yaaa acaba ne yapacak susmus. bence niyazi zaten cesaret edipte bisey diyemiyecek. Gercektende cok kötü bi saldiri hazirlamislar ama cok güldüm..

Selahattinin sevdigi kiz bence sevda cagatayla ayni kizi seviyorlar diye tahmin ediyorum.

hepsi gercekten komikler cok basarililar bazi esnaflar haric. hele komserin selahattinle olan atismalarida cok sariyor

Yalniz ahmet yerine ergunu daha severek izliyorum. ergunla nazli aski bir numara

aynen canım niyazi demez gibi geliyor bana da ama susmuş neden susmuş merak ediyorum

yanlış hatırlamıyorsam selahattin gönül diye bir kızı seviyor öyle dedi ve muhtemelen sevdanın kardeşi falandır diye düşünüyorum

bu arada ben diziyi izlerken gülme efektleri dikkatimi çekiyor bazen rahatsız edici oluyor sizce de öylemi sesi çok açıldığında yada üst üste efekt verildiğinde :26: sanki nerde güleceğimizi söylüyorlar bize ya

evettt fragman geldi sıcak sıcakk fragmana gell seksenlere gell

[video=youtube;nf8R5LkSvZI]http://www.youtube.com/watch?v=nf8R5LkSvZI[/video]

şimdi sordum deyince baktım sayfalara yaşımı sormuşsun. 24 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın

ok canım, bende 27.

ben hiç rahatsız edici olarak algılamadım canım gülme efektlerini.

evettt fragman geldi sıcak sıcakk fragmana gell seksenlere gell

[video=youtube;nf8R5LkSvZI]http://www.youtube.com/watch?v=nf8R5LkSvZI[/video]

bu bölümde ahmete siyah deri mont oldukça yakışmış....:128:

serhat kılıç çok sorulan ahada ranza kelimesini açıkladı Ahada ranza yatılı okullarda okuyan çocukların altlı üstlü ranzalarda uyumaların... birbirleri arasında yaptıkları bir şaşkınlık ifadesi...

Seksenler Aşk Özel Klip-Selami Şahin-Seninle Başım Dertte(25 Aralık Salı 19:50' DE [video=youtube;j4gTif2J2zM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j4gTif2J2zM#![/video]

Son düzenleme:
anlaşılan gülden ahmete yine hayır dedi

Seksenler Aşk Özel Klip-Selami Şahin-Seninle Başım Dertte(25 Aralık Salı 19:50' DE [video=youtube;j4gTif2J2zM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j4gTif2J2zM#![/video]

ergunnnnnnn.....
yine ergunla nazlının aşkları çok daha güzel bu kliptede....

selami şahinde ne güzel söylemiş be yaaa.....

birde ahmet yine şaşırmış galiba bu buluşmada da...... şapşal aşık ahmet
ahh ahmet ahhh......

ahada ranzaaa:)))) bende ergun gibi oldum, ahhh nazlı ahhh diyo yaaa:)) bende ahhh ahmet ahhh demişim şimdi

Süper süper
Muhteşem seksenler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…