maşallah gelini ne kadar sabırlı ve o halde bile kaynanasına sevgisi ve hürmeti var.. zor iş
fato ananın yüzü fena oldusami abi böyle giderse satar arabayı habire arkadan vurduruyorlar üstüne sami abi de vuruyor
hadi inşallah gelmezler vazgeçerler gelmekten
Ben dün geceki bölümü izleyemedimNetten izlerim artık
Ama kayınvalide çok komik arabadan uçacağımı bilsem yinede ön koltuğa otururum diyo yaa koptummmmm...:90:Bu bölümde en çok dikkatimi çeken şey gelin ve kaynananın arabada ön koltuk merakı oldu...
Şimdilerde öyle şeyler kalmadı artık.. Kayınvalideler artık gelinlerden tırsar oldu bi ön koltuk için bu kadar inatlaşmazlar...
Ama samide eşine bişey demeden bindi arabaya gittiler ya sen misin giden güüüümmm saminin o miss arabası daldı balıkçıyaaa...
Ama kayınvalide çok komik arabadan uçacağımı bilsem yinede ön koltuğa otururum diyo yaa koptummmmm...:90:
ahmet ile ergunun pastanede ki provası
[video=youtube;41vZW1nZURE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=41vZW1nZURE#![/video]
sevda ve çağatayın tanışma sahnesi çok hoştuçok yakışıyorlar
artık sami abinin ırıbası var güzel mi güzel
erguna her zamanki gibi bakmaya doyamadım nazlıya olan aşkı, hal hareket o tavırlar Allahım yarabbim
fehmi abiyi çok seviyorum ya o büyüyen gözleri sözleri konuşma biçimi çok hoş
bu arada butik ali resmen bitik ali oldu artık bişey satmıyor aşk kötü çarptı
acaba susmuşun durumu ne olacak bence küfür etmemeli niyazi ve kimseye yakıştırmam
susmuşla ilgili perde ne zaman aralanacak :26:merak ediyorum ve selahattinn sevdiği kızı da haftaya görürüz umarım
ergunla nazli bu dizinin en güzel asiklari, sahneleri pek olmuyor ama artik bende onlara bayiliyorum.
susmusa esnafin hazirladigi saldiri sahnesine cok güldüm yaaa acaba ne yapacak susmus. bence niyazi zaten cesaret edipte bisey diyemiyecek. Gercektende cok kötü bi saldiri hazirlamislar ama cok güldüm..
Selahattinin sevdigi kiz bence sevda cagatayla ayni kizi seviyorlar diye tahmin ediyorum.
hepsi gercekten komikler cok basarililar bazi esnaflar haric. hele komserin selahattinle olan atismalarida cok sariyor
Yalniz ahmet yerine ergunu daha severek izliyorum. ergunla nazli aski bir numara
şimdi sordum deyince baktım sayfalara yaşımı sormuşsun. 24 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın
aynen canım niyazi demez gibi geliyor bana da ama susmuş neden susmuş merak ediyorum
yanlış hatırlamıyorsam selahattin gönül diye bir kızı seviyor öyle dedi ve muhtemelen sevdanın kardeşi falandır diye düşünüyorum
bu arada ben diziyi izlerken gülme efektleri dikkatimi çekiyor bazen rahatsız edici oluyor sizce de öylemi sesi çok açıldığında yada üst üste efekt verildiğinde :26: sanki nerde güleceğimizi söylüyorlar bize ya
evettt fragman geldi sıcak sıcakk fragmana gell seksenlere gell
[video=youtube;nf8R5LkSvZI]http://www.youtube.com/watch?v=nf8R5LkSvZI[/video]
Seksenler Aşk Özel Klip-Selami Şahin-Seninle Başım Dertte(25 Aralık Salı 19:50' DE [video=youtube;j4gTif2J2zM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j4gTif2J2zM#![/video]
bugün seksenleeeer vaaaar:)))
misafirimde yoook:))
muhteşemmmmmmmmm........:44: ben bunu biryerden hatırlıyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?