Birol Güven'in yeni sit-com'u "Seksenler" dizisi için görüştüğü isimler: Oya Aydoğan, Banu Alkan, Serpil Çakmaklı, Müjde Ar ve Itır Esen.
Bu oyuncuların yanı sıra bu isimlerde bulunuyor: Faruk Peker, Kenan Kalav, Tolga Savacı, Yaşar Alptekin, Küçük Emrah ve Erol Köse.
Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı daha henüz belli değil. Ama belli olan diziyi "Çocuklar Duymasın"da tanıdı ımız 'Mustafali' yani Müfit Can Saçıntı yönetecek.
dün akşam fragmanını gördüm banyodaki termosifon ile merdaneli çamaşır makinası ilgimi çekti, bakalım bana seksenleri hatırlatacak daha neler var merakla bekliyorum
Ben de diziyi çok beğendim 80 li kuşağını yaşamış biri olarak,o biblolar,duvar süsleri bile tanıdık geldi.Merdaneli çamaşır makinesine kardeşimi n eli şıkışmıştı...Birçok sahne geçmişe götürdü beni,o yıllara dair en çok özlediğim şeyin herkesin tek odada oturup televizyon izlemesi,sohbet etmesi....Şİmdi herkes ayrı odalarda bilgisayarı ile vakit geçiriyor...
bende çok beğendim başından sonuna ağzım kulaklarımda izledim dizi bittiğinde yüzüm gerilmişti farkında bile değildim gülümsediğimin
seytermeye devam en azından aşk entrika ajitasyon cinayet vs vs yok
Seksenleri merakla bekliyordum akşam dizinin başlayacağını unutmuşum 8:30 civarında açtım ama izlediğim kadarıyla süper işlemişler.
Mahallenin bekçisi,siyah beyaz tv, sobanın isi, yalnız annenin elinde salatalık vardı yılbaşı gecesine hazırlık yapıyordu, ne alaka salatalık ozamanlar da salatalık olmazdı her sebzeyi mevsiminde yerdik daha sağlıklıydık o zamanlar Çok beğendim ben
bende çok beğendim annemler birlikte izledik çok duygulandık bende hatırlıyorum bazı şeyleri seksenlerin başında doğduğum için herşeyi bilmiyorum ama biçok şey tanıdık geldi
ayrıca nanelimon arkadaşıma katılıyorum salatalık saçma olmuş biz o zamanlar kış ortasında salatalık bulamazdık herşey zamanında yenirdi...