Seksenler TRT1

Artık kimse izlemiyor sanırım
severek takip ediyorum

eergun nun sahneler azalnca sankı heyecn gıttı
ama sımdıdeee sanrm nazlıyı bırkcak baskasıyla evlnmsm gıbı bır ızlenım vardı fragmanda

Hala keyif alıyorum izlerken... Hele de Ergün geri gelince tadımız tuzumuz yerine geldi... :₺

SAMSUNUMDAN SEVGI VE SELAMLARIMLA... :)

ergun favorim.Keşke evlenselerdi Nazlı'yla.O tiyatrocu geçinen itici adamla evlenmeseydi ne iyi olurdu

Ben de izlemem zaten izleme sebebim nazli ile ergun . Cok tatlilar . Onlarin asklarina asigim :)) <3 .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

malesef niyaziyle evleniyorlar ve 1 çocukları oluyor ama sonrasında boşanıyorlar.İlk bölümünde göstermişti.

Ne yazikki...
Hala bir umut senaryo degisir olanlari ruya olarak gosterirler diye bekliyorum sonucta secil de yok ortada mantik hatalariyla dolu gunumuz kisimlari. Izleyip gorecegiz artik . :)

Ben geriden geliyorum.
Nazlı o adamla mı evleniyor yok artık

Ilk bolumlerde oyle gosterdiler . Sonra bir ara senaryo degisti demislerdi ama yeni sezonda yeniden gosterdiler . Bayadir gunumuz kisimlari yok ama bakalım izleyip gorecegiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

46 lık basri dindar oldu çıktı.
Adamın sözlerini nasıl da değiştirdiler.
Ne amaçla yaptılar acaba..

Ama iyi oldu diziyi izlerken Allahtan bahsetmesi insanın hoşuna gidiyor hem bu sayede kocam da benle izliyor

Tek izlediğim dizi ama yaklaşık 2 yıldır kimse yazmamış. Anlaşılan kk de izleyeni kalmamış. Ben halen izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…