Seksenler TRT1

belkide 2013de evlenirler:123:

ahmet içeriye çok sinirli bir şekilde girmedi sanki acaba artık şüphelenmiyor mu :26:

kızlar hani bu selahattinin sevdiği kız gönül var ya acaba susmuşla alakası olabilr mi ?

birde susmuşun kızı çıkıyormuş..

olabilir böyle bisey benim hic aklima gelmedi olurmu olur. su susmus daha ne kadar susacak yaa. adami önemli bi kisilik cikacak diye beklerken simdi kimligi aciklandi ama suskunlugunun sebebi hala belirsiz.

bi ara dizi haftada iki gün oynatilacak 2013 deki görüntüleriylede devam edilecek denmisti. böyle bisey sözkonusumu hala acaba yoksa vazmi gectiler bilen varmi.
eger 2012-13 devam edecekse bence nazli bisekilde ergunla ayrilip niyaziyle evlenmis olucak ve 2013 de evlenicek. ama oda cok romantik olur onca yillik sadik bir ask. sadik bir asik ergun

olabilir böyle bisey benim hic aklima gelmedi olurmu olur. su susmus daha ne kadar susacak yaa. adami önemli bi kisilik cikacak diye beklerken simdi kimligi aciklandi ama suskunlugunun sebebi hala belirsiz.

benim aklıma hemen susmuş geldi gönülü babası kaybetmiş selahattin öyle dedi belkide susmuşun susmasına neden olan şey çocuğunu kaybetmesidir

yada ben fazla uydurma moduna geçtim

Susmuşun mahallede kiminle akrabalığı var bilmem ama,
bence Susmuş, matematik dehası bir profesörken,kaza geçiriyor ve hafızasını kaybediyor ve belki de konuşamaz oluyor bu şekilde..

Son düzenleme:
bence Susmuş, matematik dehası bir profesörken,kaza geçiriyor ve hafızasını kaybediyor ve belki de konuşamaz oluyor bu şekilde..

susmuş çok zeki adamdan zeka fışkırıyor

ee susmuş artık konuş bizde rahatlayalım

kızlar hani bu selahattinin sevdiği kız gönül var ya acaba susmuşla alakası olabilr mi ?

birde susmuşun kızı çıkıyormuş..

aynen bende senin gibi düşündüm diziyi izlerken....

ergun çırağı kovmuştu önceki bölümlerde.
nazlıyla olan ilişkisine çok burnunu sokuyor ergunun moralini bozuyor diye. kovuyorum ben seni dedi gitti

aslında çırağıda hoştu; eğer diziden çıktıysa yani....

bence; ahmet bu olayı öğrenecek, ergunla düşman olacak
ve bu yüzden nazlıda belkide istemeden niyazi ile evlenecek....
ama sonra niyazi ile ayrılacak ergunla evlenicek....
sonrada ahmet ergunla barışırmı bilmem artık.....
yalnız ahmet ergunla düşman olduktan çok çok seneler sonra ergunla dostluğunu özleyecek, gerçek bir dostluklarının olduğunu
anlayacak....
heyt ülen, aynı gerçek hayat gibi bu dizi

böyle birşey olabilir bencede.....

susmuş çok zeki adamdan zeka fışkırıyor

ee susmuş artık konuş bizde rahatlayalım

çok mu değil mi bilemiyorum da, ama zeki adam bencede:)

hani birde bir söz vardır ya, burada o sözün manası baya açık bence;

"Söz bilirsen söyle ibret alsınlar, söz bilmezsen susta adam sansınlar....."

ama tabi susmuş ne bilmiyoz biz onu o ayrı

Ahmet aşkı biliyor..
Neden anlamayacak ki,Ergun'un Nazlı'ya olan sevdasını..
Bencillik etmesin,fena olacak yoksa

2012 bölümlerini izlediyseniz hatırlarsınız kesin.

ahmetle ergun iki düşman, hatta şimdiki evi yıkıp yerine rezidans dikecek olan müteahhit ergun. ergunu çağatay buldu getirdi, ahmetle konuşmadılar bile. ahmet çağatayla da limoniydi neler olduysa artık. niyazi hala beleşçii.. hala biyere gelememiş, paranın kokusunu alınca nazlıyla boşanmış olmasına rağmen çıkmıyordu o evden.

ya keşke o ilk 2012 bölümlerini hiç göstermediler farzetsek de diziye yeni bir akış getirseler niyaziyi gönderseler artık. sinir oluyorum nazlının niyaziyle evlendiğini düşündükçe

ben de hep bunu diyorum. "nazlı ergun'la evlenmiş olmalıydı yaaa"

evettttttttttttt bende nazlının ergunla evlenmesini istiyorum.o ergunun nazlıcanı

Ben bilmezlikten geliyorum 2012 senesini (derhal değiştirsinler senaristler)
Nazlı ve Ergun evlenecekler ve çok mutlu olacaklar bence.. Böyle de olmalı

[video=youtube;uyGoV4Fgtq0]http://www.youtube.com/watch?v=uyGoV4Fgtq0[/video]

yine çok güzel bir bölüm olacak

haykır sevgini ergun

şahinin iş kazaları, dümbüllü niyaziye araba çarpması

gelll salı gelll

Allahım Allahım yoksam niyaziyi postalıyorlar mı? dileklerim kabul mu oldu? öyleyse niye başka birşey dilemedim ben?

bir de ahmet ergunla nazlıyı duymamış mı ki halen ergun haykırmak istiyorum diyor :)

Allahım Allahım yoksam niyaziyi postalıyorlar mı? dileklerim kabul mu oldu? öyleyse niye başka birşey dilemedim ben?

bir de ahmet ergunla nazlıyı duymamış mı ki halen ergun haykırmak istiyorum diyor :)

ergun fehmi abi'ye haykırsın

niyazi gitmez bence

ergunla ahmetin arası bir süre daha bozulmasın yaa

eveeeet bencede
hatta hiç bozulmasın

Ahmet aşkı biliyor..
Neden anlamayacak ki,Ergun'un Nazlı'ya olan sevdasını..
Bencillik etmesin,fena olacak yoksa

ayneeen

aynen bende sinir oluyorum.....

ya nazlı eğer niyaziyle evlenirse; evlendiği günkü ergunu görmeyi hiç istemem açıkçası, üzer beni yani
o zaman; kim bilir ergun ne kadar üzülür.....

evet bencede......

[video=youtube;uyGoV4Fgtq0]http://www.youtube.com/watch?v=uyGoV4Fgtq0[/video]

he heee niyaziye çarpmış sami abi

şahsen sami abinin arabasına binmek istemezdim o sürerken

yine çok güzel bir bölüm olacak

haykır sevgini ergun

şahinin iş kazaları, dümbüllü niyaziye araba çarpması

gelll salı gelll

bence de; yine çok güzel bir bölüm olacağa benziyo

gelsin salıııııı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…