kızlar acaba ergun la nazlıyı ahmet anlayacak ergunla düşman olacaklar zamanlada nazlı niyaziylemi evlenecek günümüzü göstermiyorlarya artık bari ilk bölümlerdeki 2012 sahneleri için birinin kabusu filan gibisinden yapsalar fena olmazmıergunla nazlı evlensin yaaa
kızlar hani bu selahattinin sevdiği kız gönül var ya acaba susmuşla alakası olabilr mi ?
birde susmuşun kızı çıkıyormuş..
muhteşem yüzyıl izleyicilerini,o topiğe de bekleriz
olabilir böyle bisey benim hic aklima gelmedi olurmu olur. su susmus daha ne kadar susacak yaa. adami önemli bi kisilik cikacak diye beklerken simdi kimligi aciklandi ama suskunlugunun sebebi hala belirsiz.
Susmuşun mahallede kiminle akrabalığı var bilmem ama,
bence Susmuş, matematik dehası bir profesörken,kaza geçiriyor ve hafızasını kaybediyor ve belki de konuşamaz oluyor bu şekilde..
kızlar hani bu selahattinin sevdiği kız gönül var ya acaba susmuşla alakası olabilr mi ?
birde susmuşun kızı çıkıyormuş..
ergun çırağı kovmuştu önceki bölümlerde.
nazlıyla olan ilişkisine çok burnunu sokuyor ergunun moralini bozuyor diye. kovuyorum ben seni dedi gitti
kızlar acaba ergun la nazlıyı ahmet anlayacak ergunla düşman olacaklar zamanlada nazlı niyaziylemi evlenecek günümüzü göstermiyorlarya artık bari ilk bölümlerdeki 2012 sahneleri için birinin kabusu filan gibisinden yapsalar fena olmazmıergunla nazlı evlensin yaaa
Susmuşun mahallede kiminle akrabalığı var bilmem ama,
bence Susmuş, matematik dehası bir profesörken,kaza geçiriyor ve hafızasını kaybediyor ve belki de konuşamaz oluyor bu şekilde..
susmuş çok zeki adamdan zeka fışkırıyor
ee susmuş artık konuş bizde rahatlayalım
ben de hep bunu diyorum. "nazlı ergun'la evlenmiş olmalıydı yaaa"2012 bölümlerini izlediyseniz hatırlarsınız kesin.
ahmetle ergun iki düşman, hatta şimdiki evi yıkıp yerine rezidans dikecek olan müteahhit ergun. ergunu çağatay buldu getirdi, ahmetle konuşmadılar bile. ahmet çağatayla da limoniydi neler olduysa artık. niyazi hala beleşçii.. hala biyere gelememiş, paranın kokusunu alınca nazlıyla boşanmış olmasına rağmen çıkmıyordu o evden.
ya keşke o ilk 2012 bölümlerini hiç göstermediler farzetsek de diziye yeni bir akış getirseler niyaziyi gönderseler artık. sinir oluyorum nazlının niyaziyle evlendiğini düşündükçe
2012 bölümlerini izlediyseniz hatırlarsınız kesin.
ahmetle ergun iki düşman, hatta şimdiki evi yıkıp yerine rezidans dikecek olan müteahhit ergun. ergunu çağatay buldu getirdi, ahmetle konuşmadılar bile. ahmet çağatayla da limoniydi neler olduysa artık. niyazi hala beleşçii.. hala biyere gelememiş, paranın kokusunu alınca nazlıyla boşanmış olmasına rağmen çıkmıyordu o evden.
ya keşke o ilk 2012 bölümlerini hiç göstermediler farzetsek de diziye yeni bir akış getirseler niyaziyi gönderseler artık. sinir oluyorum nazlının niyaziyle evlendiğini düşündükçe
ben de hep bunu diyorum. "nazlı ergun'la evlenmiş olmalıydı yaaa"
Allahım Allahım yoksam niyaziyi postalıyorlar mı? dileklerim kabul mu oldu? öyleyse niye başka birşey dilemedim ben?
bir de ahmet ergunla nazlıyı duymamış mı ki halen ergun haykırmak istiyorum diyor :)
ergunla ahmetin arası bir süre daha bozulmasın yaa
Ahmet aşkı biliyor..
Neden anlamayacak ki,Ergun'un Nazlı'ya olan sevdasını..
Bencillik etmesin,fena olacak yoksa
2012 bölümlerini izlediyseniz hatırlarsınız kesin.
ben de hep bunu diyorum. "nazlı ergun'la evlenmiş olmalıydı yaaa"
[video=youtube;uyGoV4Fgtq0]http://www.youtube.com/watch?v=uyGoV4Fgtq0[/video]
yine çok güzel bir bölüm olacak
haykır sevgini ergun
şahinin iş kazaları, dümbüllü niyaziye araba çarpması
gelll salı gelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?