evet bende anlamadım bence bir hata oluştu yayında.
cnm sizlerinde kandili hayırlı olsun
gülden de tanışmaya gelen kızı iyi doldurdu ha
alıcısı olunca ahmet kıymetlendikız da güzeldi yani
gülden de tanışmaya gelen kızı iyi doldurdu ha
Biz de anlamayadık ama biz bir ara mutfağa gitmiştik. Herhalde bir şeyler kaçırdık diye düşündük.kızlar seksenlerin son sahnesini anlayabildiniz mi? reklamdan sonra bi baktım şahin ve maviş ne alaka anlayamadım :26:
aynen ya hem ahmeti istemiyor hem de alıcı olunca işi bozuyorkızda ondan hem gençti hem güzeldi ama tanışmaya kız tarafının gelmesi garip geldi bana rukiyeyle ahmet gitse daha mantıklıydı yada bi yerklerde buluşsalar kız dediğin nazlı olacak kendini çekecek ne o öyle hemen gelmişler eve filan anacımm
Biz de anlamayadık ama biz bir ara mutfağa gitmiştik. Herhalde bir şeyler kaçırdık diye düşündük.
aynen bize de saçma geldi. erkek anası gitmez mi normalde? kız anası ile kız gider miymiş hiç?bence deben hiçbir kızın böyle erkek evine kendini göstertmeye gittiğini görmedim duymadım bir de annesiyle yok daha neler evet burası çok mantıksız geldi izlerken
selam seksenler sevenlerhayırlı kandiller.
mehtap ben yeni katıldım topiğe. sonunu bende anlamamıstım ama trt hızlıca sarmıs bantı buldum eksik bölümü. güzel bi dua edersiniz artık bana.hadi iyi seyirler
xxxx
bence deben hiçbir kızın böyle erkek evine kendini göstertmeye gittiğini görmedim duymadım bir de annesiyle yok daha neler evet burası çok mantıksız geldi izlerken
selamhoşgeldin.sizede iyi kandiller. Allahım mehtabın gönlünden ne geçiyorsa ona hayırlısıyla nasip et duada ettimm bayağa birşey göstermemişler teşekkür ederiz
[video=youtube;AmOk67-M4a0]http://www.youtube.com/watch?v=AmOk67-M4a0[/video]
aynen öyle tam aile dizisiHuzurlu dizimiz
bu bölümde atilla arcan varkeyifli bir bölüm bizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?