Seksenler TRT1

alıcısı olunca ahmet kıymetlendi kız da güzeldi yani

aynen ya hem ahmeti istemiyor hem de alıcı olunca işi bozuyor kızda ondan hem gençti hem güzeldi ama tanışmaya kız tarafının gelmesi garip geldi bana rukiyeyle ahmet gitse daha mantıklıydı yada bi yerklerde buluşsalar kız dediğin nazlı olacak kendini çekecek ne o öyle hemen gelmişler eve filan anacımm

bence de ben hiçbir kızın böyle erkek evine kendini göstertmeye gittiğini görmedim duymadım bir de annesiyle yok daha neler evet burası çok mantıksız geldi izlerken

bence de ben hiçbir kızın böyle erkek evine kendini göstertmeye gittiğini görmedim duymadım bir de annesiyle yok daha neler evet burası çok mantıksız geldi izlerken
aynen bize de saçma geldi. erkek anası gitmez mi normalde? kız anası ile kız gider miymiş hiç?

selam seksenler sevenler hayırlı kandiller.

mehtap ben yeni katıldım topiğe. sonunu bende anlamamıstım ama trt hızlıca sarmıs bantı buldum eksik bölümü. güzel bi dua edersiniz artık bana. hadi iyi seyirler

xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

selamhoşgeldin.sizede iyi kandiller. Allahım mehtabın gönlünden ne geçiyorsa ona hayırlısıyla nasip etduada ettimm bayağa birşey göstermemişler teşekkür ederiz

yani bide rukiye gelenekçi takılıyor örfe adete önem veriyor gibi bir imaj oluşturuldu dizide bence kız tarafının gelmesi hiç olmadı duyun bizi senaristler duyunn

selamhoşgeldin.sizede iyi kandiller. Allahım mehtabın gönlünden ne geçiyorsa ona hayırlısıyla nasip etduada ettimm bayağa birşey göstermemişler teşekkür ederiz

hoşbuldum canım sağol dua için çok çok teşekkürler sağolasınn

kızlar çekimlerdeki olanlar. ya çok güldüm bunaa xxxx

[video=youtube;AmOk67-M4a0]http://www.youtube.com/watch?v=AmOk67-M4a0[/video]

Huzurlu dizimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…