Seksenler TRT1

Ergun'un aşkını anlatma şekline bayılıyorum.Dizilerimizde bolca bulunan en yakışıklı best model abiler bile bana onun kadar iyi hissettiremiyor aşkı

başladııııııııııııııı söylemedi niyazi ama ahmet şüphelendi birşeyler saklıyorsunuz diye niyazi aklına koydu nazlının kalbini kazanacaküff nazlı ergunun

başladııııııııııııııı söylemedi niyazi ama ahmet şüphelendi birşeyler saklıyorsunuz diye niyazi aklına koydu nazlının kalbini kazanacaküff nazlı ergunun

evet canım söyleseydi nazlıyı tamamen kaybederdi ergun kıvırıyor ama nereye kadar kıvıracak

şu gülme seslerini ne diye verirler bilmem beni çok rahatsız ediyor sanki"burada gülünecek"zorunlu gibi

Çok bilmiş Basri, Niyazi'ye;'aşk olması için iki temiz kalp gerekli.. Sen kalbini temiz tut,sonunda sen kazanacaksın diğer kalbi' gibi bişeyler geveledi..
İstemiyorum Nazlı&Niyazi aşkını-evliliğini!

Son düzenleme:
uzun bir süre kkye giremicem
sizi seviyorum kendinize iyi bakın seksenlersever arkadaşlarım

Ergun'un aşkını anlatma şekline bayılıyorum.Dizilerimizde bolca bulunan en yakışıklı best model abiler bile bana onun kadar iyi hissettiremiyor aşkı

ergunun aşkını anlatışına ben de bayılıyorum ama ahmetle güldenin aşkını izlemekten de hiç keyif almıyorum :S

[video=youtube_share;zOfa46DFUto]http://youtu.be/zOfa46DFUto[/video] gökdenizim gelemeyecekmiş...

Ben bu sabah seksenlerin kaçırdığım bölümünü KKwebtv de izledim kiii
Süper olmuş.. Emeklere sağlıkTeşekkürler..

Ergun ile Nazlı nın aşkı süper ötesi,

Bir de Ahmet ile Güldene bakıyorum aşk yokta sanki saplantı olmuş, ayrıca Ahmetin hareketleri çok itici, kaba,

Ergun ile Nazlı nın aşkı süper ötesi,

Bir de Ahmet ile Güldene bakıyorum aşk yokta sanki saplantı olmuş, ayrıca Ahmetin hareketleri çok itici, kaba,
birkaç haftadır izleyemiyorum ama Ahmet ve Gülden aşkını ben de beğenmiyorum.
Nazlı ve Ergun aşkı şahane!!!
Nazlı nasıl o diğer adamla evleniyor yaaaaaaa? Niyazi miydi neydi adı? madrabaz!

Zaten Ergun ve Nazlı uzaklaşırlarsa ve de Nazlı Niyazi ile yakınlaşmaya başlarsa,ben izlemeyi bırakıcam güzelim Seksenleri

Kızlar zaten ilk bölümlerde hatırlarsanız nazlı niyaziye aşıktı onla yakındı erguna abi abi der dururdu ssz niyazi tiyatroya oyuna çağırmıştı hatta ergun telefonla arayıp bomba ihbarı yapmıştı ben bazen erguna gıcık olduğum olurdu nazlıya karışması filan nazlıda istemiyordu zaten sonradan erguna yaklaştı..

Ama gün oldu devran döndü bendeki gıcık alma dürtüsü tam tersi bi hal aldı niyazinin bedavacılık huyu,cesaretsizliği filan tam gıcık etti beni soğuttu zaten en başından beride öyleymiş bizim dümbüllü NAZLI-ERGUN aşkına bayılıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…