- 10 Ekim 2014
- 32.565
- 146.412
- 798
- Konu Sahibi yildizliatlas
Erkekleri etkilemek seksi görünmek kadar basit birşey yok. Güzelce bir duşunu al. Bütün vücudunu kokulu kremlerini sür. Kuaförüne git. Manikür pedikür ağda kıl tüy saçlarını fönlet. El we ayaklarına kırmızı ojelerini sürdür. Akşam o ewe gelmeden bütün hazırlıklarını yap. Siyah bir jartiyer yada kırmızı wişne çürüğü al kendine. Jartiyerli çorabının bitiminde mini siyah sade bir elbiseni git. Ayakkabı olarak seksi topuk tercih et. Bu dediklerimi bir kerede olsa yap bakalım eşinin aklı başından gitmiyormu ? Birde hafif makyaj kırmızı ruj tenine uygun parfüm açık saçlar mini elbise jartiyerli çorap hangi erkeği başından almaz ki ?
Benim eşimin pek hoşuna gitmedi. Bir defa boyle abartili topuklu, makyajli hazirlanmistim. Fizigim filan kotu degil 34-36 bedenim beğenir kendisi orda bir sıkıntı yok sadece beni o şekilde gormeyi sevmedi.
Tüllü, dantelli elbise şeklinde gecelik(abartili fantazi ürünlerinden olmayan), tamamen makyajsiz yüz ve dogal halindeki saçlarimi seviyor, topuklu filan giymiyorum. Zaten gunluk hayatimda da giymezdim topuklu.