Selahattin Demirtaş: Bana da güvenmeyin

apo hala cezasını bulmadıysa,adamla aynı masaya oturanlar,masummu..onlarda okadar suçlu..suçluyu destekleyende suçlu olmazmı
biz burada zaten asla akp yi savunan birşey yazmadık fark ettiysen bak ne yazmışım

akp=hdp biri terörist diğeri terörizme destek verdi kürt meselesini çözeceğim diye

ortada mesele de yok ki bizden fazla hakları var bu ülkede

neyine eziliyorlarmış bir anlasam bizim ödediğimiz vergilerle kaçak elektirik su kullanarak

ekmek elden su gölden yaşayarak mı eziliniyor

en çok imkandan yararlanan onlar bölücülük yapan onlar

istanbulun yarısından fazla dükkan ev kürt vatandaşlara ait mesela

gayet zengin varlıklılar

biz burada zaten asla akp yi savunan birşey yazmadık fark ettiysen bak ne yazmışım

akp=hdp biri terörist diğeri terörizme destek verdi kürt meselesini çözeceğim diye

ortada mesele de yok ki bizden fazla hakları var bu ülkede

neyine eziliyorlarmış bir anlasam bizim ödediğimiz vergilerle kaçak elektirik su kullanarak

ekmek elden su gölden yaşayarak mı eziliniyor

en çok imkandan yararlanan onlar bölücülük yapan onlar

istanbulun yarısından fazla dükkan ev kürt vatandaşlara ait mesela

gayet zengin varlıklılar
bende ayrımcılık yapıldığını düşünmedim ülkemizde..doğuya hizmet gitmediyse,diğer kırsal bölgelerede gitmedi neden kapasite yok demekki ülkede..yatırımları kırsal bölgelere yapsalar ya..saray yapıp içine kurulmakla olmuyor..bir şey sorsan yol yaptık..çoluğun çocuğun sadece yolamı ihtiyacı var,okul hastahane,öğretmen,iyi bir öğrenim ve gelecek kırsal bölgelerde yaşayanlarında hakkı

Son düzenleyen: Moderatör:
"Ne mutlu Türk'üm diyene" sözünün ırkçılıkla bir ilgisi yok zaten.Osmanlı'nın özellikle son zamanlarında Türkler en çok hor görülen ırktı.Hatta yönetim tarafından bile "etrak-ı biidrak" olarak yani "akılsız Türk" şeklinde tanımlanırlardı.Bu yüzden Atatürk bu sözü söylemiştir ki Türklüğün utanılacak birşey olmadığını göstermek için.

Valla ben Kürtlerden başka da Türk kimliği altında birlik olmayı kabullenemeyen başka bi etnik grup da görmedim şu memlekette.Ona bakarsanız hepimizin ırkı farklı zaten.Mesela benim de bir tarafım Makedonya'dan bir tarafım Kafkasya'dan,gen haritama baksalar hangi ırktan çıkacağım Allah bilir.Ama ne benim,ne de sülalemden herhangi birinin Türk olmakla hiçbir problemi olmadı,etnik kimlik falan filan diye bi olayımız yok,hepimiz dibine kadar Türk olarak tanımlıyoruz kendimizi.Sadece benim akrabalarım da değil,Kürtler hariç hiçbir ırktan "Hayır,asla Türk'üm diyemem" diyen insan da görmedim.O yüzden bu "ezildik,büzüldük,eşitlik özgürlük istiyoruz" mavraları hiiiiç iyi niyetli gelmiyor bana.

Back
X