- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.160
- 498
- 35
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Ankara patlaması ile ilgili son haberleri okudunuz mu? Ankara'da patlama olacağını yazan hesaplardan birinin kullanıcısı hdp ile bağlantılı çıkmış. Cok garip bir tesadüf değil mi bu?
Offff kadiiişş bayatlamadı mı bunlar sence artıkŞimdi bir şey diyeceğim olay olacak ancak yumuşatarak yazayım, akp li olan kişilerin hdp li kişileri eleştirmesini anlamıyorum.cidden samimi gelmiyor.
neden mi?
akp yi savunan herkes Erdoğan'i da savunuyor ancak o değil mi ki apo ya sayın diyen şehitlere kelle diye hitap edip şehit babasına karaktersiz diye bağıran. teröristlerin davul zurna eşliğinde karşılanmasını olanak sağlayan yine o değil mi?
lütfen objektif olun biraz. iki parti de aynı değil mi?
Savunmuyorum derken bile savunduğunun farkında değilmisin cicim senSoruya soru ile cevap verme biçimi genelde bilgisizlikten olur. HDP ile bağlantılı çıkmış olabilir, PKK da yapmış olabilir ben yapmadıklarını söylemedim onları da savunmadım. Ben başka bir soru sordum.
Elit yavrum daha mantikli cevaplar bekliyorum aydinlat beni lütfen.Offff kadiiişş bayatlamadı mı bunlar sence artık
Savunmuyorum derken bile savunduğunun farkında değilmisin cicim sen
Garip evet meclise giren adamların bu şekil olmaları. Geçen topikte mune abla ciddi bir uyarı yaptı malesef ki inandıklarımı yazamıyorum. Yoksa 7 hazirandan bu yana söylenecek çok şey var cidden.7 haziran dan bu yana kısmı dikkatini çekmedi mi? HDP neden patlatsın her yanı? meclise girdiler bu adamlar? Sence de garip değil mi?
Soruya soru ile cevap verme biçimi genelde bilgisizlikten olur. HDP ile bağlantılı çıkmış olabilir, PKK da yapmış olabilir ben yapmadıklarını söylemedim onları da savunmadım. Ben başka bir soru sordum.
Kendiniz gibi düşünmeyen herkesi bilgisizlikle cahillikle suclayin e mi? Sen 7 hazirandan sonra derken bunu hükümetin yaptığını kastediyorsun bu çok açık.
Biz de zaten meclise giren parti neden pkkyi destekleyen bir imaj çizer ve bu yönde hareket eder bunu anlamiyoruz gerçekten.
Mesela bkz figen yüksekdağin biz sirtimizi ypgye pkkya yasladik açıklaması.
Sonra yine bkz Demirtaş' in terörist cenazelerine katilmayan vekullerine soruşturma açacağını belirten açıklaması.
Bkz. Hdpnin terörist cenazelerine katilan vekilleri.
Ve bkz. Hdp.li vekilin kendi arabasiyla silah tasirken haberlere yansiyan görüntüleri.
Ve bkz. Demirtaş'in Türk askeri ve polisi
yenilecekler açıklaması.
Şimdi saldırıları pkk yapıyor tamam da hdp legal bir partiyken neden bu kadar pkk ile paralel hareket ediyor.
Bunlara bakarak bizim ne düşünmemiz lazım?
Ayrıca bir onceki sordugum soruya verdiğiniz hdp ye bağlantılı olabilir pkk da yapmis olabilir cevabinizin yuzeyselligi dikkatimden kaçmadı. Buna rağmen sizi bilgisizlikle suclamayacagim ben.
Savunmuyorum derken bile savunduğunun farkında değilmisin cicim sen
Night owl sorunun cevabı 3 ve 9 elbette. Güzel bilgiler teşekkürler paylaşım için. Sadece yansıtmayı etkin biçimde kullanıp gözlemliyordum diğerlerimi de süzgeçten geçirebilirim artık. :)
Bu saldırıları engellemesi gerekenler ne yapıyor? bak hala soruya cevap yok. ben seninle konuşamam. Cevaplardan kaçıp,kaçak oynuyorsun.
Bak bak benimle konusamazmis havalara bak :))
Ne yapsin savaşıyor iste ama siz tabii bu sirada barış diye haykirdiginiz için bunu gözden kaçırmış olabilirsiniz.
Ha ankara saldırısında tabiiki de hükümetin hatası var istihbaratin hatası var. Yok demiyorum. Ama bu durum saldiriyi yapanlari aklamaz.
Ve saldirinin olacağını önceden bilen kürt milletvekillerine de sormak lazım. Neden bildiğiniz halde yürüyüşü engellemediniz???
Ak trollere laf atanlar kendileri trollükte Level atlamak üzere dehşetle izliyorum
Bilenler sadece bahsettiğin mv. değil.MIT de biliyordu. Kürt,Türk diye ayırmak bana göre değil. Kötü ve korkunç bir zihniyet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?