• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Selam Arkadaşlar.Bursa özel jimer hastanesi dr suat hazer de tüp bebek deneyen var mı

Bugün gittim kızlar Dr mukemmel bi dr tek kelimeyle tüp bebeğe de asilama yada gerek görmedi kilo vercem ve şekerim yüksek çıktı dahiliye gönderdi bana gerek kalmak dedi hersey normalmis çok şükür gidicem dshiliyeye kismetse kilo vermek içinde spora yazılım inşallah olucakkkkk kızlar dua edin bir an önce Rabbim hepimize nasip etsin
Görüşme ücreti ödedin mi canım, ödediysen ne kadar ödedin öğrenebilir miyim? bir problem çıkmadığına sevindim, inşallah tez zamanda gelir bebeğin, uğraştırmadan, yormadan..

Evet tup bebekle hamileyim canim
:KK66:
Canım hayırlı olsun öncelikle.bende suat beye gitmeyi düşünüyorumda ücret olara ne tuttu.verilen fiyatın dışında ekstra bişeyler cıkardılarmı.bide sizde sorun neydi.cok soru sordum galiba ama kusura bakma

Canım hayırlı olsun öncelikle.bende suat beye gitmeyi düşünüyorumda ücret olara ne tuttu.verilen fiyatın dışında ekstra bişeyler cıkardılarmı.bide sizde sorun neydi.cok soru sordum galiba ama kusura bakma

Tesekkur ederim canim. Ucret ortalama 6.500 tl gibi bi fiyat tuttu diye biliyorum canim.tedavi bicimine gore kullanacagin ilaclara gore degisebiliyo tabi fiyat.bizde sorun azosperm ve morfolojiydi.suat beyi kesinlikle tavsiye ederim oncelikle isini sansa birakmiyo oyle olmadi bide bunumu denesek diye dusunmuyo yaptigi isi cok iyi biliyor.sonucun pozitif olmasi icin ne gerekiyosa yapiyor.ayrica paradan once yaptigi ise cok deger veriyor.hayirlisiyla insallah hakkinizda en hayirlisi neyse olsun canim Rabbim sizede nasip etsin insallah bu guzel duyguyu yasamayi :KK46::KK46::KK46:

bende birkaç gün içinde gidip görüşmeyi planlıyorum. henüz görüşmediğimden net bir şey söyleyemem ancak tel ile görütüğümde 2750 tl raporla tedavi, ilaçlar hariç.... ilgilenenlerin bilgisi olsun arkadaşlar... ama ben mesela imsi teknolojisinin kullanılmasını istiyorum bunlar için ek ödeme çıkaracaklar mı bilmiyorum. görüşmeden sonra daha ayrıntılı olarak yazarım buraya

bende birkaç gün içinde gidip görüşmeyi planlıyorum. henüz görüşmediğimden net bir şey söyleyemem ancak tel ile görütüğümde 2750 tl raporla tedavi, ilaçlar hariç.... ilgilenenlerin bilgisi olsun arkadaşlar... ama ben mesela imsi teknolojisinin kullanılmasını istiyorum bunlar için ek ödeme çıkaracaklar mı bilmiyorum. görüşmeden sonra daha ayrıntılı olarak yazarım buraya
Cnm selam nasıl rapor cikartiliyoki beni bilgilendirirmisin

Canım görüştüğünde benide bilgilendirirsen sevinirim.benimde raporum orda yaptırmayı düşünüyorum buara hiç fırsatıp görüşmeye..

Cnm selam nasıl rapor cikartiliyoki beni bilgilendirirmisin
Fakulteden cikariliyor tatlim. Once randevu alip gidiyosun sana gerekli belgelerin listesini ve yaptircagin tahlilleri veriyorlar boylece surec basliyor.... Ama o surec cok uzun surebiliyor... Bazen bir yili dahi bulabiliyor. Birde ilk tedaviyi fakultede yapip ikinci ve sonrasi icin raporu disarda yaptirabilmen icin veriyorlar. Su an cok musait degilim ama dahaayrintili anlatirim sonra kisacasi bu....

Canım görüştüğünde benide bilgilendirirsen sevinirim.benimde raporum orda yaptırmayı düşünüyorum buara hiç fırsatıp görüşmeye..
Tamam canim ben yarin cuma gunu icin randevu alicam. Tedaviyi mart reglimle yapmayi planliyorum ama onden takviye ilac kullanmak gerekiyorsa baslamak adina iki ay oncesinde gitmek istedim. Gorusme sonrasi olanlari yazirim...

Tamam canim ben yarin cuma gunu icin randevu alicam. Tedaviyi mart reglimle yapmayi planliyorum ama onden takviye ilac kullanmak gerekiyorsa baslamak adina iki ay oncesinde gitmek istedim. Gorusme sonrasi olanlari yazirim...
Tamam canım sağolasın bende aynı plan içerindeyim ama bakalım kısmet.sende sorun neydi?

benim fsh normal amh düşük.üniversitede deneme yaptınmı hiç
evet... bi kez özelde soranus tbm'de denedim negatif, ikinci tedaviye başladık ama miyom vardı ufak ve önemsiz o aniden büyüdü ve rahme baskı yapmaya başladı ameliyat oldum tedaviyi yarım bıraktık. sonra fakülteye başladım, orda da bir kez tedavi oldum 5. gün transferi kaliteleride iyiydi ama nasip değilmiş, o da negatif....
bu üçüncü tedavim olacak. yarın saat 4 de randevum bi görüşelim bakalım ne diyecek????

evet... bi kez özelde soranus tbm'de denedim negatif, ikinci tedaviye başladık ama miyom vardı ufak ve önemsiz o aniden büyüdü ve rahme baskı yapmaya başladı ameliyat oldum tedaviyi yarım bıraktık. sonra fakülteye başladım, orda da bir kez tedavi oldum 5. gün transferi kaliteleride iyiydi ama nasip değilmiş, o da negatif....
bu üçüncü tedavim olacak. yarın saat 4 de randevum bi görüşelim bakalım ne diyecek????
Suat beye gitcemn cnm

Back
X