Sadece 2 gün kaldı transferime. Ben başka doktor bile düşünmedim, yıllarca Cenk beyten okadar memnundumki onun beni yanlış yönlendirmeyeceğini çok çok iyi biliyordum... Bende hiç bir sorun yok, eşimde morfoloji problemi olmasına rağmen,şubattan beri biz bir sürecin içerisindeyiz ve ilk denememe çok çok az kaldı. Hiç bir şeyi şansa bırakmıyor,defalarca muayneye çağırdı beni,her defasındada biraz daha emin olmak için benden. En son bir ay geç olsun ama rahim filminide görmek istiyorum dedi ve istediğin yerde çektir benim için sonuç önemli dedi. Jimer 750 tlye çekiyor ben bahar hastanesinde 250 tlye çektiricem dedim delimisin hiç düşünme arada bukadar fark varsa bile dedi. Yanlış yönlendirmiyim ama sanırım biz sadece 1 kere muayne ücreti ödedik, her gittiğimde kontrol adı altında ücret alınmadı bizden.. Ben Suat hocama çok güveniyorum,içime güven sıcaklık veriyor ve ona çok inanıyorum. Harika bir ekip moral motivasyon harika. İyiki başka bir yere gitmemişim.. Yaptırmasanız bile bir görüşün,size vereceği güzel samimi enerji yetecektir