• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Selam Arkadaşlar.Bursa özel jimer hastanesi dr suat hazer de tüp bebek deneyen var mı

iyi akşamlar
suat beye gidiyorum. bizi cenk aşkalli bey yönlendirdi, fakat fazla kilom var tüp bebekte şansım var olur mu acaba?
bende sorun olmadığı eşimin sperm morfolojisinde ortaya çıktı.
Ayni probleme sahibiz. esimde morfoloji sifir ve bende kiloluyum hatta cook kiloluyum ama cenk bey benimkinin cok onemli olmadigini ama esimin durumunun ciddi oldugunu soyledi. Morfoloji 0 tek yol tup bebek o da tutarsa. Cenk beye cok guveniyorum genc kizken dahi ona giderdim. Ama moral olarak cokmus durumdayiz esimle tabi bide maddi boyutu var. Sen kac yasindasin?

ben 32 yaşındayım. haziranda denemek istiyoruz siz hiç tüp bebek denediniz mi suat bey de

ben 32 yaşındayım. haziranda denemek istiyoruz siz hiç tüp bebek denediniz mi suat bey de
ben denedim ama negatif oldu, nasip değilmiş. ancak suat beyin tavır davranışlarından yaklaşımından memnun kalmıştım

Sadece 2 gün kaldı transferime. Ben başka doktor bile düşünmedim, yıllarca Cenk beyten okadar memnundumki onun beni yanlış yönlendirmeyeceğini çok çok iyi biliyordum... Bende hiç bir sorun yok, eşimde morfoloji problemi olmasına rağmen,şubattan beri biz bir sürecin içerisindeyiz ve ilk denememe çok çok az kaldı. Hiç bir şeyi şansa bırakmıyor,defalarca muayneye çağırdı beni,her defasındada biraz daha emin olmak için benden. En son bir ay geç olsun ama rahim filminide görmek istiyorum dedi ve istediğin yerde çektir benim için sonuç önemli dedi. Jimer 750 tlye çekiyor ben bahar hastanesinde 250 tlye çektiricem dedim delimisin hiç düşünme arada bukadar fark varsa bile dedi. Yanlış yönlendirmiyim ama sanırım biz sadece 1 kere muayne ücreti ödedik, her gittiğimde kontrol adı altında ücret alınmadı bizden.. Ben Suat hocama çok güveniyorum,içime güven sıcaklık veriyor ve ona çok inanıyorum. Harika bir ekip moral motivasyon harika. İyiki başka bir yere gitmemişim.. Yaptırmasanız bile bir görüşün,size vereceği güzel samimi enerji yetecektir

arkadaşlar bende suat beyde tüp bebek yaptırdım ilk denemem de tuttu şuan 5 aylık bir oğlum var. benim artık hiç adetim olmuyordu ve kilom 100 kilonun üstündeydi hiç bir doktorun cesaret edemediği şeyi yaptı benim tedavime başladı ben ona güvendim oda bana allahım utandırmadı. size tavsiyem suat beyin istediği bütün tahlilleri yaptırın gerçekten çok işinim ehli çok alçak gönüllü bir insan
Slm cnm bıraz tedaviden bahsedermısın bende suat beyde asılama yaptırdım tutmadı suanda gitmiyorum hıc adet goremıyorum bende gecen ay ılk defa gordum dun reglim olması lazımdı oda olmadı yıne bılgılendırırsen sevınırım

Back
X