Arkadaşlar,ablalar meraba sorunum açık kekemeyim ben.Normalde çok değildir ama korktuğumda sevindiğimde yani yoğun bi şekilde duygu yaşadığımda aşırı kekeliyorum okuldada çok sorun oluyor ödev yaparken sunum yaparken falan heyecandan konuşamıyorum aşırı kekeliyorum ve bıktım artık sürekli dalga geçiyorlar bugüne kadar hiçbi dalga geçeni ciddiye almadım ama geçen gün mesela biriyle tanıştım çok da iyi bir insandı ama ilk tanıştığım için heyecandan kekeledim ve kendimi çok kötü hissettim. Kursu var bu işin ona git derseniz onada gittim ama 2 hafta dayanabildim cümleleri uzatarak söyletmekten başka bir işe yaramadı ve kursuda bıraktım bi çözümü olan var mı acaba? insan içine çıkamaz oldum
Arkadaşlar,ablalar meraba sorunum açık kekemeyim ben.Normalde çok değildir ama korktuğumda sevindiğimde yani yoğun bi şekilde duygu yaşadığımda aşırı kekeliyorum okuldada çok sorun oluyor ödev yaparken sunum yaparken falan heyecandan konuşamıyorum aşırı kekeliyorum ve bıktım artık sürekli dalga geçiyorlar bugüne kadar hiçbi dalga geçeni ciddiye almadım ama geçen gün mesela biriyle tanıştım çok da iyi bir insandı ama ilk tanıştığım için heyecandan kekeledim ve kendimi çok kötü hissettim. Kursu var bu işin ona git derseniz onada gittim ama 2 hafta dayanabildim cümleleri uzatarak söyletmekten başka bir işe yaramadı ve kursuda bıraktım bi çözümü olan var mı acaba? insan içine çıkamaz oldum
Öncelikle kekeme olmanız sizin suçunuz değil hiç utanmayın bence başkalarının kusurlarıyla alay eden insanları hiç anlamıyorum ne kadar kötü bir şey, bu Allah tarafından olan bir şey ama kendiniz çok rahatsızlık hissediyorsanız arkadaşların yazdığı gibi kursa devam edebilirsinizArkadaşlar,ablalar meraba sorunum açık kekemeyim ben.Normalde çok değildir ama korktuğumda sevindiğimde yani yoğun bi şekilde duygu yaşadığımda aşırı kekeliyorum okuldada çok sorun oluyor ödev yaparken sunum yaparken falan heyecandan konuşamıyorum aşırı kekeliyorum ve bıktım artık sürekli dalga geçiyorlar bugüne kadar hiçbi dalga geçeni ciddiye almadım ama geçen gün mesela biriyle tanıştım çok da iyi bir insandı ama ilk tanıştığım için heyecandan kekeledim ve kendimi çok kötü hissettim. Kursu var bu işin ona git derseniz onada gittim ama 2 hafta dayanabildim cümleleri uzatarak söyletmekten başka bir işe yaramadı ve kursuda bıraktım bi çözümü olan var mı acaba? insan içine çıkamaz oldum
keske kursu birakmasaydin benim kuzenin oglunu yatili okula verdiler cocuk gittiginde hicbir sorunu yokdu 2 yil sonra hem kekeme hemde psikolojik sorunlu dondu onlarinda 2 yilini aldi cocugu eski haline getirmek simdi cok cok iyioda 2 yil kursa gittigini biliyorum ben ozel kliniklerdende yardim almislardi
kurs dediğin nasıl bir şey bilmiyorum ama sana tavsiyem konuşma terapistine ve psikologa gitmen canım.
heyecanlandığında kekeliyorsan psikolojik olabilir.
bir de acele etme sabırlı ol. öyle hemen düzelmesini bekleme. haber spikerlerinden bile önceden kekeme olanları duydum.
çaresiz bir dert değil, sadece biraz sabretmen lazım.
dalga geçenleri de takma. Allah'tan gelen bir şey. dalga geçenleri Allah'a havale et gitsin. seni kırmanın cezasını elbet ödeyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?