selam bile vermeyen arkadaşlar.

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
merhaba herkese hayırlı pazarlar..
sizlerden fikir almak istediğim bir konu var arkadaşlar..bazı arkadaşlar var mesela sokakta çarşıda pazarda görseler selam bile vermezler ama bana feysten yazı yazıp sana oturmaya gelecez derler siz olsanız kabul edermiydiniz..
ne yalan söyleyeyim benim hiç içimden gelmiyor sen göz göze gel tınlama kendini oyalayacak biyer bulamayınca aklına bn geleyim oturmaya gelecem de..yanında gelecek olan arkadaşta 3 kişi gelecekler bi arkadaşın 2 kızı var diğeride tek gelir hele kızlarını hayatta ısınamadım daha önce evime geldiler çok ii tanıyolar beni yani selam vermemelerinide anlamış değilim. diğer arkadaşta öyle kendiliğinden aramaz hep bn ararım feysten bn yazarım ne bileyim hiç içimden gelmiyo kabul etmek .siz olsanız ne yapardınız.. kararsız kaldım açıkçası.

dengesiz insan tipi. selam bile vermeyecek ama sürü sepet gelip evinize doluşacak. kabul etmeyin. iki yaşında çocuk yakıp yıkar ortalığı zaten evi dağıtır.

Normalde de yazmıyorlarmış, feysten de siz yazıyormuşsunuz. Onlar da lafın gelişi belki gelicez diyorlardır. Şu gün geleceğiz dediler mi?

Bu arada ben olsam, ne yazarım ne sorarım. Amann. Selamlaşmadığınız insanla evinize gelince ne konuşuyorsunuz ki?

dengesiz insan tipi. selam bile vermeyecek ama sürü sepet gelip evinize doluşacak. kabul etmeyin. iki yaşında çocuk yakıp yıkar ortalığı zaten evi dağıtır.
gelecek kadının kızları buyük gelinlik kızlar mesele ev dağıtma yeme içme değil asla misafir kabul ediyosan bunları göze alıyosun demektir zaten .. kızlarına bir türlü ısınamadım bilmiyorum onlarda bnden elektirik almadılar yada ama neden gelecez desinler.

benimde hiç içimden gelmiyo zaten kabul etmek... geçen hafta için dediler bnde köyye gidecez dedim öyle geçmiş oldu .bi daha derlerse ne bahane bulayım ki

aslında bi yandanda üzüldüm ne yalan söyleyeyim ...
gidecek arkadaş bulamamışlar resmen o gün ki gezme hveslarıni tatmin etmek için gelecekler. yani benim için ayılıp bayıldıklarından değil..

kabul etmezdim bahane uydururdum bıraraya gelmekten hoşlanmadıgım ustelık bana selam vermeyen ınsanlaın evımde ne ısı var

kabul etmezdim bahane uydururdum bıraraya gelmekten hoşlanmadıgım ustelık bana selam vermeyen ınsanlaın evımde ne ısı var
kızları büyük olan kadını sadece çarşıda görüyorum zaten diğeriylede eşim eşiyle işle ilgili hergün görüşüyo birde aynı mahallede oturuyorz .tamm kötü demiyorum ama binde kendiliğinden arayıpta napıyon nasılsın demiyo..bn arayınca güzel konuşuyo samimi ii hoş ama hiç kendisi arayıp sormaz ...o nedenlede kabul etmek gelmiyo içimden..

Benimle aynı işyerınde çalışan mesleklektaşlarım da selam vermezlerdi çok şükür sonradan suratlarına soyledım adam oldular.Birde seni suclu cıkarıyorlar sen vermıyorsun dıye elaleme de rezıl edıyorlar.

daha öne bi işle ilgili olarak tanışma amaçlıda geldiler evime tanıyolar yani hiç tanımama gibi bişeyde yok anlam veremiyorum bn aynı ortamda bulunduğum yemek yediğim çay içtiğim insanlara nerde görürsem göreyim selam veriyorum..onu bile çok görüyolar.. madem selam vermeye bile bile layık görmüyosan evimde ne işin var
bn eğer böyle birşey söylesem zaten hemen bir bahane bulurlar eminim ...bir işle ilgili olarak onlarda toplanmıştık il giden bn olmuştum koa kızlar gelin olacak yaşa gelmişler bi oşgeldin bile demediler..çok kötü hissetmiştim kendimi..

Malesef bazı insanlarda görgü denen bir şey yok ne allahın selamını verırler nede ınsan gıbı selam verırler sende herkese hak ettıgı degerı ver kabul etme evıne.Bence senden beklıyorlar selamı ınsanoğlu boyle hep karsı taraf hep katsı taraf .

hep bn selam veriyorum zaten gördüğümde oda bak bak gördüde bi selam bile vermiyo demesinler diye hemde allhın selamını vermek sünnet olduğu için üzerime bir borç gibi düşünüyorum selam vermeyi..

bence hiç kabul etme canım. hayır dersin onlarda kendilerini bişey sanmaktan kurtulurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…