- 28 Kasım 2010
- 42.406
- 140.822
- 798
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Boyle konularda ulke sartlarini gomuyoruz da mecburenoyy görmedim Pardon
Çalışma düzeninden saatlerinden bahsettiğini düşünmedimNe diyem mahmut mu diyem
Esnaflarin calisma duzeni ile hemsireninki asla uymaz. Evliligi her yonuyle dusunmek lazim. Turkiyede zaten sartlar belli,onu anlatmaya gerek yok bu 4.konu bugun
Yok estagfurullah asla kucumsemem. Cok zor olur bence hele ki Turkiye kosullarinda onu kastettiydimÇalışma düzeninden saatlerinden bahsettiğini düşünmedim
Küçümser bir yazı olarak anlamıştım baştan mesleğinden ötürü
Evet ben yanlış anladım baştaYok estagfurullah asla kucumsemem. Cok zor olur bence hele ki Turkiye kosullarinda onu kastettiydim
Benim icin cop doken insanin da kiymeti cok buyuktur yuksek mevkiilerde calisanlarin da.
Kulağımızın arkasına da talipler diyor zorlamak içinMerak ettim simdi ?
sakın kırılma ama bence niyeti aşk sevgi evliliği değil almaya için gelecek için evlilik.ha artık almanyada da bir şey yok ama çoğu farkında değil.ayrıca kültür farkı da çoktur.biliyorum aile kurmak çocuk sahibi olmak istiyorsun ama bu tur evlılıklerın yüzde sekseni boşanmayla bitiyor yakma kendini iyi düşün
Sartlarindan cok cok memnun gibisin.. E bobinajci gelsin madem o ne diyo bu ise
Aman ne geliyorsun ordan bi Adelberto bi Barney bul evlen napcan döşü gıllı Türk erkaaaanı.
Olmadi gec komsuya oradan bir Gianfranco bul, Simone bul, Paolo bul en italyanindanhahaha iyi güldüm
Acaba paralel evrende bir Türk
Tam şu anda şöyle bir konu açıyor mudur
“Arkadaşlar Türkiye’den İsviçre’ye yerleşmek istiyorum orada yaşam koşulları nasıl?”
İsviçreliler de şöyle cevap veriyor
“Ufff gelme burası bok gibi”
Mune firtinadan ucmadiysa gelir birazdanforumun girişine "gelmeyin tünelin ucu tata bir yere çıkıyor" yazıp assak bir fikir verir kanımca
konu sahibi, yarın yokmuşcasına kaç gelmeeğğğğ :/
YaavvvOlmadi gec komsuya oradan bir Gianfranco bul, Simone bul, Paolo bul en italyanindan
Ne isin var mahmutla huseyinle ali veliyle
Ben buldum benimki yarı İtalyan yarı HırvatOlmadi gec komsuya oradan bir Gianfranco bul, Simone bul, Paolo bul en italyanindan
Olmadi gec komsuya oradan bir Gianfranco bul, Simone bul, Paolo bul en italyanindan
Oh afiyetler ola yesin tabii gul gibi esi var yemek yapmisBen buldum benimki yarı İtalyan yarı Hırvat
Zaten benide bir Türk erkeği çekemezdi
Şimdi bir kuru fasülye yapıyorum yesin yanında Turşu turp somun ekmekte koyacam bandıra bandıra yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?