Selam Canlar

oyy görmedim Pardon
Boyle konularda ulke sartlarini gomuyoruz da mecburen sizinle alakali degil lutfen uzerinize alinmayin.

Esnaf es zordur,sizin meslek zaten zorken kendinize bunu yapmayin. Yurt disinda es adayiniz gayet uygun kosullarda is bulabilirken siz yerinizden olmayin derim. Avrupada kaliteli el emegine ihtiyac var. Turkiyede gerek yok boyle bir seye nasilsa herseyi disaridan hazir aliyoruz

Bugün gelmek isteyen gelmek isteyene. Ne yapacaksın gelip allasen, oradaki düzeninle buradaki düzenin asla bir olmaz. Sevgiline çok güveniyorsan o gelsin Almanya'ya, -ki bak gör ileride adamın sana teklifi de o olacaktır. Şimdi Türkiye'de yaşarız falan dediğine bakma.

Ne diyem mahmut mu diyem
Esnaflarin calisma duzeni ile hemsireninki asla uymaz. Evliligi her yonuyle dusunmek lazim. Turkiyede zaten sartlar belli,onu anlatmaya gerek yok bu 4.konu bugun
Çalışma düzeninden saatlerinden bahsettiğini düşünmedim
Küçümser bir yazı olarak anlamıştım baştan mesleğinden ötürü

Çalışma düzeninden saatlerinden bahsettiğini düşünmedim
Küçümser bir yazı olarak anlamıştım baştan mesleğinden ötürü
Yok estagfurullah asla kucumsemem. Cok zor olur bence hele ki Turkiye kosullarinda onu kastettiydim
Benim icin cop doken insanin da kiymeti cok buyuktur yuksek mevkiilerde calisanlarin da.

yok gecenki hatali nisandan sonra mantiksiz davranmayi düsünmüyorum

paralel evren bile o kadar paralel değildir bence ya

Aleyküm selam hanfendi
Bobinaj bildiğimiz otomobil tamir sektörünemi ait ??

Yokmu Almanya da hastanede prof doçent olmadı pratisyen hekim ?? :))

Aklıma Cem Karaca'nın Tamirci Çırağı şarkısı geldi..

forumun girişine "gelmeyin tünelin ucu tata bir yere çıkıyor" yazıp assak bir fikir verir kanımca

konu sahibi, yarın yokmuşcasına kaç gelmeeğğğğ :/
Mune firtinadan ucmadiysa gelir birazdan
Uctuysa da daha kotu kesin dannn diye basimiza dusecek

Ben degis tokus taraftariyim acep mumkun olur mu? Buradaki evimi arabami her seyimi versem almanyadan biriyle yer degistirsek? Ev araba istemez,sade is versin calisma izni oturma izni yeter bana sinirdisi edilmeyecek kadar imkana karsilik

Olmadi gec komsuya oradan bir Gianfranco bul, Simone bul, Paolo bul en italyanindan
Ne isin var mahmutla huseyinle ali veliyle
Ben buldum benimki yarı İtalyan yarı Hırvat
Zaten benide bir Türk erkeği çekemezdi
Şimdi bir kuru fasülye yapıyorum yesin yanında Turşu turp somun ekmekte koyacam bandıra bandıra yesin

Ben buldum benimki yarı İtalyan yarı Hırvat
Zaten benide bir Türk erkeği çekemezdi
Şimdi bir kuru fasülye yapıyorum yesin yanında Turşu turp somun ekmekte koyacam bandıra bandıra yesin
Oh afiyetler ola yesin tabii gul gibi esi var yemek yapmis

Yani bi yaninda huseyinle yatmak var bi de gianfrancoyla yatmak var
Sabah uyandiginda fiyasko olmaz en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…