Selam Canlar

Bu konuların bizi eziklemek için açıldığına inanmak istiyorum. Mağduru oynayasım var şu anda

Yahu ne Alamanya imiş, sanki altın varaklı saraylarda sabah öğle akşam havyar yeniyor. Allah aşkına yapmayın ya Almanya’da insan yaşıyor, Türkiye’de de.. Nedir bu yaşam standardı mevzusu? Biz de burada ev sahibi olabiliyoruz, bizde de hemşirelik meşru bir meslek.

Asıl soru.. siz bu babinatör mü pötibötür mü onu tanıyor musunuz? Yüz yüze görüştünüz mü? Seviyor musunuz? Güveniyor musunuz? Cevaplar evetse gelin madem. Ülke sizin memleket zaten..

Öff yeter artık ülkeyi b.klayıp durmayın, buna zemin hazırlayıp durmayın yemin ediyorum depresyona girip beyin göçü yapıcam az sonra

ben türkiyeyi seviyorum. Soeun orada degim ama digerki konu korkuttu negativ yorumlar. Ondan bi sorayim dedim.

Yani zor. Simdi o kisi hakkinda birsey bilmiyorum. Sahsen Türkiyeden Almanya da yasayan kisilere gelen evlilik teklifleri samimi bulmuyorum. Sebebi de su: Bana da böyle "teklifler" gelirdi. Ama bir cogu beni ne tanirdi (nasil taniyacaklar ki?!) Veya baska yerden Almanya a gitme niyetleri oldugunu ögrenirdim. Sen tüm meslegini birakip Türkiye e gitsen zorlanirsin bence. O Almanya a gitse durumu biliyorsun. Yani ben sicak bakmiyorum. Zaten aileni birakip gitmeni bastan tavsiye etmem

ben türkiyeyi seviyorum. Soeun orada degim ama digerki konu korkuttu negativ yorumlar. Ondan bi sorayim dedim.
Yok mu burada akraba falan?
Siz gelip gitmiyor musunuz?
Gazeteleri, haberleri takip ediyor musunuz?
Ülkeden komple bihaber misiniz?
Merak etmeyin yuvarlanıp gidiyoruz burada.

Türkiye de en nihayetinde bir ülke sonuçta. “Ufff gelme napcan burda biz de b.k gibi yaşıyoz” diyenler yaşamasını bilmiyorsa biz naapalım.. Fakirlikse fakirlik. Sanki dünyada tek fakir biziz. Terörse terör, sanki Almanya’da olmuyor. Tacizse taciz, o da evrensel bi mevzu. He tamam ultra nezih bir ülke değiliz.. Problem olur mu?

Evet sadece Türkiye değil, DÜNYA kötüye gidiyor. Evlilik de yaşanacak ülkenin yaşam standartlarına değil, gönüllerin bir olmasına bakar. Söyleyeceklerim bu kadar.

haklisin

ya yeminle bu kadar Türkiyeden gitme konusuna cevap olarak forumdan şutlayacaklar yani dışarıdan nasıl görünüyor burası acaba en azından bir çıkıp bakma olanağımız olaydı

konu sahibi şaka maka gelme, hele hele yoksulluk sınırı üzeri kazanmıyorsan hiç gelme..

Tüm gurbetçilere sesleniyorum:
Oyuna gelmeyin!
Türkiye'de yaşayan taliplerinizin hiçbiri evlenip de Türkiye'de kalmak falan istemiyor.

Ayık olun :)

Hahaha aynen. Amaç yurtdışına yanınıza kapağı atmak kızçeler oyuna gelmeyin. Hele internetten falan tanıştıysanız iki kat daha fazla dikkat olur. Erkekler kurt olmuş anasını satayım, maaş bordrosu soracak kıvama gelmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…