- Konu Sahibi necmi is back
-
Necmi, neseni taa burdan hissettim :) ben de cok mutlu oldum, bana n'oluyosa...
Cok tebrik ederim, dilerim coook mutlu olursunuz. Umarim kiz arkadasinin degerini hep boyle bilirsin, onu uzmesin.
Ailenle tanistirdiginda, onun ailesiyle tanistiginda da gel paylas lutfen :)
Dünyaları feda edersin demi onahepsinden aldım almam mı
Güzin abla = Necmi abigibi bi köşe olabilir
Bu ne ya? Dalga mi geciyorsunuz? Erkek üye buraya konu aciyor rahatca bi de troll degilim diyor. Bi yürü git ya. KADINLAR Kulübü bu?
KA-DIN-LAR.
Peki sen nesin?
Azicik kendine saygın olsun, azıcık. Bi de kendini şirin gostermeye calismis. Pardon da @okypete bu konu neden hala kapanmiyor?
Güzin ablaya uyumlu olsun diye yazmıştım be yaaa ama bebeyse tabi bebe köşesi yapılır canımNecmi abi değil ki, bebe
abla şimdi orasını karıştırmayalım da bakalım böyle gitsin biraz
şimdi bi insan bir yerde ilgilendiği bir şey varsa ya bakar, ya da hiç mi hiiiiç bakmaz.
ortası ilgilenmiyordur diyebiliriz
Bu ne ya? Dalga mi geciyorsunuz? Erkek üye buraya konu aciyor rahatca bi de troll degilim diyor. Bi yürü git ya. KADINLAR Kulübü bu?
KA-DIN-LAR.
Peki sen nesin?
Azicik kendine saygın olsun, azıcık. Bi de kendini şirin gostermeye calismis. Pardon da @okypete bu konu neden hala kapanmiyor?
Zipzip bence TÜİK'e başvursun, ordski en hevesli memur bizim kız olur, orası kesin.
20 li yaşlar diyelim
Sen eksiye takilsana, ordan iyi tüyolar alirsin...Uzaktayken bakip bakmadigini da anlayamayiz zaten dimi?
TÜIK ne? (yurtdisinda yasiyorum)
ilerisini bosver simdiye bakalim. Sen de yasli teyzelere yer vermeyen bir gencsin degil mi?sen ileride otobste yer vermeyeni paylayan yaşlı teyze olacaksın.ya böyle yapma, insanlar neşelensin işte ne var
:) :) AYY. ne guldum yaadüğün olsun kadınlar kulbüne otobis kaldırırım sen yeter ki iste
Yoneticeler uyuyor mu yani bu saatteSakin ol bilgece. Kapanmıyorsa yöneticiler şu an burada değil demek ki. 7-24 sitede olamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?