- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi necmi is back
-
Sakin ol bilgece. Kapanmıyorsa yöneticiler şu an burada değil demek ki. 7-24 sitede olamazlar.
Yoneticeler uyuyor mu yani bu saatte
Ondanmi konu kapanmadi
Uzaktayken bakip bakmadigini da anlayamayiz zaten dimi?
Bence bildiğin 20sin sen :)
Yazı stiline bakarsak aynı zaman da ekşi yazarı havası vermeye çalışıyorsun ya da öylesin.
Ama çok başarılı değilsin açıkçası, konuyu dallanıp budaklandırmaktan başka işe yaramamış.
Sana buraya köşe açalım. Orada sorularımızı cevapla ama nedense güven vermeyen yönünü hissediyorum.
Aslan burcu musun acaba ?
Ama cok ayip geliyor bana. Bir de bayanlar böyle samimi konusurlarsa kaç erkek üye okur buraya ve Necmi tekrar gider ve tekrar tekrar gelir...
Inşallah yoneticiler bir an önce gelir.
sana bir soru sordum neco.oooooooooooooooooo..nerelisin...çok kırosun...merak ettim...
Yahu bir kaç yaş daha büyük olsak çocuğumuz yaşında okumuyor musun:)
Gerilme bu kadar, çocuk işte..Terbiyesizlik veya edepsizlik te yapmamış..Takılıyor yazık napsın.
Bitliiissana bir soru sordum neco.oooooooooooooooooo..nerelisin...çok kırosun...merak ettim...
Yahu bir kaç yaş daha büyük olsak çocuğumuz yaşında okumuyor musun:)
Gerilme bu kadar, çocuk işte..Terbiyesizlik veya edepsizlik te yapmamış..Takılıyor yazık napsın.
Profil mesjlarimiz sadece üyelere açık ve bu şahsın burada olmasi beni cok rahatsiz ediyor....
Profil mesjlarimiz sadece üyelere açık ve bu şahsın burada olmasi beni cok rahatsiz ediyor....
Nerelisin be sapşik..ah be ablacım insanları neden kıro gibi sıfatlarla sınıflarsın? insan insandır, iyi yahut kötü.kıroo diyerek kendince aşağlamaya çalışmışsın, küstüm cevap vermiyorum.
ah be ablacım insanları neden kıro gibi sıfatlarla sınıflarsın? insan insandır, iyi yahut kötü.kıroo diyerek kendince aşağlamaya çalışmışsın, küstüm cevap vermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?