• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam Hanımlar Ben Necmi

Necmi sana soru. Bir erkek sirf utandigi ya da cekindigi icin sevdigi kizdan uzak durur mu sonsuza dek yoksa eninde sonunda yaklasir mi bi sekilde?

Ben sizin yorumlarınızı her gördüğümde çok üzülüyorum çünkü her mesajınız, yaş sormanız da dahil, takıntılı olduğunuz kişiyle alakalı. (Hatta bu olayı anlattığınız konunuzda yaşla ilgili takıntınızın sebebi de ortaya çıkıyor insanların yorumlarıyla.) Onun dönme ihtimaliyle yani.

Konuşmak istediğiniz bir şey olursa bana mesaj atabilirsiniz, aklınızda bulunsun.

Ama bence yeniden yardım almalısınız.

Ekleme: Unutmuşum, konu sahibi mutluluklar dilerim.

Bu ne ya? Dalga mi geciyorsunuz? Erkek üye buraya konu aciyor rahatca bi de troll degilim diyor. Bi yürü git ya. KADINLAR Kulübü bu?
KA-DIN-LAR.
Peki sen nesin?
Azicik kendine saygın olsun, azıcık. Bi de kendini şirin gostermeye calismis. Pardon da O okypete bu konu neden hala kapanmiyor?

Ben sizin yorumlarınızı her gördüğümde çok üzülüyorum çünkü her mesajınız, yaş sormanız da dahil, takıntılı olduğunuz kişiyle alakalı. (Hatta bu olayı anlattığınız konunuzda yaşla ilgili takıntınızın sebebi de ortaya çıkıyor insanların yorumlarıyla.) Onun dönme ihtimaliyle yani.

Konuşmak istediğiniz bir şey olursa bana mesaj atabilirsiniz, aklınızda bulunsun.

Ama bence yeniden yardım almalısınız.

Ekleme: Unutmuşum, konu sahibi mutluluklar dilerim.

Zipzip bence TÜİK'e başvursun, ordski en hevesli memur bizim kız olur, orası kesin.

Back
X