Selam hanımlar endişe duyduğum bir şey var :(

Ya yorumlar için çok teşekkür ediyorum ama 19 yaşındayım ve çok korktum biz ayaktayken sarılmıştık öpüşüyorduk gayet normal bişi bundan hamile kalınmayacağını biliyorum fakat mesela ayakta öpüşürken kıyafetlerimiz vardı üstümüzde ve değmişti orası vajinama ordan birşey geçtimi diyede korkuyorum uf yaşımın gençliğine verin hiç bir fikrim yok bu konularda

Üzgünüm ama yaşınız böyle şeyleri bilmek için çok bile büyük. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp tabi ama öğrenmek için de bu yaşı beklemeniz bana tuhaf geldi. Sizi yargılamıyorum beni sakın yanlış anlamayın, yardımcı olmaya çalışıyorum. Fakat bilin cinselliği araştırmak, yaşamak, öğrenmek ayıp değildir. "Masumiyetle" falan da uzaktan yakından ilgisi yoktur. Cinsel bilgi edinmemek sizi iyi ve saf biri yapmaz, sadece bilgisiz yapar. Evli olmayıp cinsellik konusunda fazlasıyla bilgili olanlar kötü insanlar değillerdir. Siz böyle düşünüyorsunuz diyerek yazmıyorum bunları, genel olarak yazıyorum, bir sürü kişi okuyor diye. Size tavsiyem bir kitap edinin, ya da internetten bir şeyler öğrenmeye çalışın. Bunları öğrenmeye başlamak için çok ama çok geç kalmışsınız çünkü.

Son düzenleme:
Hamile olmamı düşünmemin sebebi hala adet olamma bundan korkuyorum stresten bormalde 28 günde olan adet hala 32 gün oldu gelmed streten bu kdr geikir mi dalge geçiosunuz ama çok korkuyorum kıyafete bulaşsa filan olmaz dimi

bak ne güzel kendin diyorsun işte stresten diye. aynen de dediğin gibi stresten. ayrıca yeni bir mevsime girdik onun da etkisi olmuş olabilir. ya şöyle söyleyeyim benim dünyanın en gamsız insanı diye nitelendirilebilecek ve sevgilisiyle ilişkiye girdikten sonra normalde saati saatine regl oluyor olmasına rağmen birkaç hafta geciken arkadaşlarım var. oluyor yani böyle şeyler, takma kafana. bu kadar imkansızlığa rağmen hamile kalırsan da doğur bence, bu doğma ısrarından anlaşılır ki özel biri olacak :)

"Sevgilimle sadece öpüştük.

Bundan ileri gitmedik.

Eli vajinama geldi. "

Yahu 19 yaşındasın elalemin herifinin elinin (sevgilin bile olsa) vajinanda işine ne ???? Tamam anladık gençsinde öpüşmek neyinize yetmiyor.

Son düzenleme:

Arkadaş az önce demedin mi sıvı gelmedi diye ? Neyin bulaşmasından korkuyorsun tükürük veya sümüğün mü ?

Böhöhö

Şaka değil bu dimi

Öpüşmekten ileri gitmediysen niye hamile kalasın Önemli olan giyinik veya soyunuk olman değil ki herşeyi yapmışsın kısaca, daha ne kadar ileri gideceksin ki Neyse o seni bağlar tabi..

Soruna geleyim.. Bedenin bakire ve dolayısıyla hamile değilsin...

Ya anlamadığım o işi becermeyi biliyorlarda
Nasıl hamile kalınacağını mı bilmiyorlar

bak şimdi canım,ayaktasın sarılıp öpüşüyorsun üstelik üzerinizde kıyafet var. erkek cinsel organı seninkinin üstüne değemez bu pozisyondayken anatomimize aykırı bi durum. senin dediğin gibi olması için yani değmesi için kucağında olman gerekir ki,üstüne değsin ,ayaktaysan,hani biz bayan olduğumuzdan bizimki ön tarafta değil,iç kısımda yani endişe edecek birşey yok

kesin sen şimdi üni tıp bölümünde okuyosundur.

hangi devirde yaşıyosunuz allah aşkına bu kadarmı cahil bi milletir hertürlü teknolejik aletlerin olduğu bu dönemde hala böyle sorulara takanları anlamıyorum ..çokta korkuyosan git bir dr .a öğren ..madem korkacaktın ne halt yemeye beraber oluyosunkardeşim.

Ah benim çilekeşş konu sahibimmmmmmm Ben de aynı dertten muzdaribim Bizimkisi daha vahim biliyor musun kıyafet vardı, elle müdahale bile yoktu öpüşüyorduk ama ben peçe bile takıyordum o sırada.. Ve acı sonuç.. 5. ye hamileyim

Up !Bence üstünde bayağı bir konuşulması gerekilen blr konu bir genç olarak ne kadar cinsel yaşamda bilgisiz olduğumu sayenizde anladım diğer gençlere de örnek olsun :)

Öpüşmekten ileri gitmedik diyen birinin hamilelikten şüphe etmesi de ne demek ya.koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…