Giyinikken artı bide iliskiye girmeden hamile kalmanız bikere evrene terss
Valla var ya bu bölümlerdeki bu tür konuları okumuyordum. Bugün baktım bi kaç tanesine... Ne diyeyim alemsiniz hee...Az güldürmüyosunuz. Bundan böyle bu tür konuların müdavimiyim.
Kızlar spermler vajınaja değdiğinde bile hamile kalınabiliyor!!!Biraz alakasız oldu ama söylemek istedim
belki uzaylılar arkadaşlarGiyinikken artı bide iliskiye girmeden hamile kalmanız bikere evrene terss
Hamile olmamı düşünmemin sebebi hala adet olamma bundan korkuyorumstresten bormalde 28 günde olan adet hala 32 gün oldu gelmed streten bu kdr geikir mi dalge geçiosunuz ama çok korkuyorum kıyafete bulaşsa filan olmaz dimi
Lütfen konuyu yukarıda tutalım bilgisiz çok genç kız var
Bu up up! konusu nedir ?
bir de öyle bir şey olsaydı herkes otobüste hamile kalırdı.
Bakın şimdi olayı detaylı bir şekilde anlatıyorum lütfen yardımcı olun. Benim bir sevgilim var sevgilim sadece öpüştük yani bundan ileri gitmedik fakat eli vajinama geldi ve bu anda durduk kendisinden herhangi bir sıvı gelmemişti fakat ben tuvalete gttğmde kan gördüm adetim yakındı ama 1 hafta önce geldi ? bu olaydan 1 hafta öncede sevgilile sürtünme olmuştu fakat sevgilim yine sıvı gelmediğini söylüyor sıvı geldiyse hamile kalma riskim nedir giyiniktik soyunuk değil.
Kısacası adet olmadan 1 hafta önce öyle bir sürtünme oldu çıplak değilken sıvı gelmedi diyor sevgili ama geldiyse hamile kalır mıyım olaydan 1 hafta sonra adet oldum ki adet olma olayımdan şüpheleniyorum çünkü yine öpüşürken ve sevgilim tam vajinama dokunduğunda kan geldio gün sıvı gelmediğinden eminim fakat sıvı gelse bile ogün adetim başladı acaba hamile olur muyum ?
Konu hakkında daha fazla bilgi ve yorum almak için konuyu yukarı taşıyorum :) Konu yukarı taşındı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?