Selam hanımlar endişe duyduğum bir şey var :(

Kızlar spermler vajınaja değdiğinde bile hamile kalınabiliyor!!!Biraz alakasız oldu ama söylemek istedim

Son düzenleme:
Valla var ya bu bölümlerdeki bu tür konuları okumuyordum. Bugün baktım bi kaç tanesine... Ne diyeyim alemsiniz hee... Az güldürmüyosunuz. Bundan böyle bu tür konuların müdavimiyim.

Son düzenleme:
Valla var ya bu bölümlerdeki bu tür konuları okumuyordum. Bugün baktım bi kaç tanesine... Ne diyeyim alemsiniz hee... Az güldürmüyosunuz. Bundan böyle bu tür konuların müdavimiyim.

kuşum allah aşkına bi bakarmısın ..gülermisin ağlarmısın modunda bi konu..ya bu devirdde ilkokul çocuklarına bile ders verir oldular bu kızcağız nerde yaşıyoda öpüşmeyle hamile kalındığını sanıyo..

Giyinikken artı bide iliskiye girmeden hamile kalmanız bikere evrene terss
belki uzaylılar arkadaşlar

ya canım madem korkuyorsun ne diye oranı buranı elletiyorsun
korkucağın şeyi yapma ne bu acele
kimin sabaha çıkacağı belli değil
ölüm vasr kalım var
hamile olsan nasıl anlatcan ailene
rezillik diz boyu

neyse gelelim soruna
hamile değilsin bu 1
eğer eliyle elledi kan geldi demişsin ellemeyle kan gelmez
vajinana baskıyada parmak atması lazım bu 2
eğer ilişkiye giriyorsanda korun
buda 3
korunma yöntemide bilmiyorsan
erkek arkadaşın
condom kullansın buda 4 nasıl yapıldığını anlatamam buda 5

bence hamilesin canim, spermler ucaraktan sevgilinin pantolonun pacasindan cikip senin eteginin altindan girmisdir girecegi yere...

tövbe yarabbim, her halti yemeyi biliyorsunuz ama nasil hamile kalinabildigini bilmiyorsunuz???? Nasil bir is bu anlamadim, akil var mantik var, öpüsüyorsunuz ve ikinizde giyiniksiniz, nasil olacak Allah askina bu hamilelik isi???? yoksa benmi cahilim???

Tebrikler nur topu gibi kıyafetiniz oldu. :)

Madem korkuyorsun niye yapıyorsun ? Hamile vs. değilsin korkma ama bu hızla o riske girersin o yüzden korunma yollarına çalışmaya başla. Benden tavsiye ki ben yaşadıklarımdan ders aldığım için diyorum tabi ki hayat senin ama evliliğini bekle.

o anda kan gelmiş adetine 1 hafta varmış ee o öyle bi kere mi kan gelmiş yoksa normal adet gibi 7 gün falan olmuş mu?:44: şimdi de geciktim diyo 1 ay mı geçmiş bu olaydan:44:

bir de öyle bir şey olsaydı herkes otobüste hamile kalırdı.

ay çok yaşayın ya sabah sabah konuyu baştan okudum ve çok güldüm yorumunuza
konu sahibi cevap yazmamış hiç
kesin yaş çok küçüktür
yazık çok yazık rabbim

haydar dümene sorulan sorulardan biri sandım
çok güldürdünüz beni sağolun canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…